Victorie in Dixie County!

CLARDragi Prieteni,

Dumnezeu ne-a daruit din nou o mare victorie — de data asta victoria finala — in cazul de la Dixie County!

Vă aduc aminte ca in 2006, cetatenii curajosi din Dixie County, Florida, au instalatten commandments monumentul acesta urias de granit (inaltime: 2 metri; greutate: 6 tone) inscris cu cele Zece Porunci in fata tribunalului judetean.

Monumentul a fost ridicat   ca mărturie a credintei lor, si ca dovadă că America a fost concepută pe baza Legii lui Dumnezeu.

Imediat dupa inaugurarea monumentului, organizatia ACLU i-a dat in judecata, zicând că monumentul incalcă Constitutia (cu toate că cele Zece Porunci sunt inscrise de peste 50 de ori in peretii de la Curtea Suprema din Washington, D.C.). Cei care cunoasteti aceasta organizatie stiti că are sute de milioane de dolari la dispozitia ei, si că scopul ei sinistru este să distrugă orice referință la Dumnezeu din spatiul public.

Intrucat nu au gasit pe nici un cetatean din Dixie County care nu doreste acest monument, cei de la ACLU au pretins ca un membru al lor din Carolina de Nord (500 de mile de la Dixie County) a vizitat tribunalul acesta cautând să cumpere o proprietate, dar a fost asa de tulburat si ofensat de Legea lui Dumnezeu încât a fost “fortat de constiinta” sa-si abandoneze proiectul până când monumentul este demolat.

hm ten commands

Am venit imediat in apararea cetatenilor din Dixie County, si am fost alaturi de ei la fiecare pas in cei sase ani de litigiu crunt. Va aduceti aminte ca am “pierdut” cazul la tribunalul federal de prima instanta, atunci cand judecatorul Maurice Paul a declarat că monumentul este ne-constitutional, si a ordonat sa fie distrus. Dar nu ne-am dat batuti! Am apelat la Curtea de Apeluri din Circuitul Unsprezece in Atlanta, unde am dovedit că potrivit Articolului III al Constitutiei, organizatia ACLU nu poate să aducă un litigiu in Dixie County pe baza unui singur membru anonim care se afla la sute de mile departare, si care nu are nimic de-a face cu acest monument.

Multi dintre voi ma-ti purtat in post si rugaciune cand am pledat cazul la Curtea de Apeluri, si ne-am bucurat impreuna cand am câstigat apelul in August 2012. Insă lupta nu s-a terminat atunci, intrucât Curtea de Apeluri ne-a trimis inapoi la tribunalul de prima instanta pentru un nou proces, unde să se hotareasca daca acest membru anonim al lui ACLU cu adevarat intentioneaza sa se stabileasca in Dixie County.

celebration

Am continuat deci lupta timp de inca sase luni, si am fortat pe ACLU să se retragă putin câte putin, până cand saptamana trecuta am stabilit ca membrul lor fantoma are 75 de ani si nu doreste să mai pășească prin Dixie County niciodata.

Dupa această revelatie, Joia trecuta tribunalul a respins si anulat cazul lui ACLU odata pentru totdeauna!

Monumentul va ramâne la locul lui, si organizatia ACLU este fortata sa ne plateasca o mica parte din cheltuielile uriase pe care le-am avut in cei sase ani de luptă.

Bineînteles, prietenii noștri din Dixie County sunt nespus de fericiti si Îl slăvesc pe Domnul pentru această victorie.

Puteti citi doua articole de presa cu mai multe detalii despre acest caz, si aceasta victorie, aici:

1) Gainesville Sun

2)Fox News

Pentru cei care nu la-ti vizionat pana acum, va recomand un documentar video de 7 minute, regizat inainte ca sa castigam aceasta victorie, care cuprinde foarte bine curajul si hotararea cetatenilor din Dixie County: http://r20.rs6.net/tn.jsp?e=001k2ETmf7naO4d3nvGghoGVBkXPZFQ12NF3ua-0QCW14sTIkz-CNksus1CZ4SLrQoTZFB59u5-na_ubnJTNidAP3EjHi_ZdVHnL3szNyleELY8D-2M-mAW3xlQel3Plcevs9cc-tnQJ8o=

Slavit sa fie Domnul si pentru aceasta victorie minunata!

Cu multumiri din inima pentru rugaciunile si incurajarile voastre, si pentru sprijinul vostru credincios, raman intotdeauna

Al Vostru Pentru Libertate,

Horatio G. Mihet
President

Centru de Libertate American Roman (CLAR)

Senior Litigation Counsel

Liberty Counsel

One thought on “Victorie in Dixie County!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.