Tomoiaga Gabriel Marian: PUTEREA DE VINDECARE ESTE ÎN SÂNGE!

Știai că SÂNGELE unui miel produce anti-venin și construiește imunitatea unei oi devenite mature care a fost mușcată de șarpe și este antidotul pentru otrava de la mușcătura de șarpe?

INCREDIBIL!!!

Și atâta timp cât acel miel este în viață, va exista întotdeauna un anti-venin pentru oi împotriva unei răni de moarte de la o mușcătură de șarpe!

ISUS este Mielul lui Dumnezeu și sângele Său prețios este singurul anti-venin împotriva păcatului. Sângele lui ISUS, Mielul Lui Dumnezeu și jertfa Lui pentru păcatele omenirii este singurul agent de curățare capabil să spele păcatul!

Păcatul este ca un șarpe care, atunci când este întâlnit și manevrat necorespunzător, va avea ca rezultat o mușcătură urâtă, injectându-și otrava adânc în sufletul tău și producând moarte spirituală atunci când nu esti atent.

Timp de mulți ani, oamenii de știință au căutat un antidot pentru mușcătura de șarpe folosind sângele cailor pentru a produce un antivenin, până când s-a descoperit că sângele mielului a dezvoltat o toleranță la otrăvire mult mai rapidă.

Sângele mielului ar începe imediat să producă un anticorp care ar contracara veninul unui șarpe.

La fel și cu păcatul, sângele lui Isus va contracara efectul asupra omenirii prin spălarea otravii sale mortale, curățându-ne astfel în sângele Sau când ne pocăim.

Iată, Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii!” (Ioan 1:29)

Ioan Botezătorul L-a văzut pe Isus apropiindu-se de el pentru a fi botezat și a anunțat că El este într-adevăr Mielul lui Dumnezeu, o jertfă curată și sfântă care trebuie dată pentru păcatele întregii omeniri.

Un Miel fără cusur trebuia să fie inspectat de Marele Preot pentru a asigura o jertfă perfectă înaintea Lui Dumnezeu și nu a fost găsit niciun defect(pacat) in El. Isus S-a oferit pe Sine însuși pentru păcatele lumii, făcând din sângele Său un antivenin pentru păcat din acel moment pentru totdeauna.

Odată injectat veninul de șarpe în fluxul sanguin, începe să distrugă țesuturile, nervii, organele și lăsat necontrolat fără un anti venin produce moartea organismului.

Păcatul atacă în același mod, distrugând nu numai trupul, ci și viața spirituală a omului. Păcatul produce atât moartea fizică, cât și cea spirituală!

Isus a venit să se ocupe de păcat o dată pentru totdeauna, oferind viața Sa pentru a noastră, vărsând sângele Său pentru a ne curăța de efectele păcatului și ale morții. Această transfuzie spirituală primită prin credință curăță omenirea de păcat!

O picătură din sângele Mântuitorului îți va curăța viața de păcat și va produce din tine o nouă creație, la fel ca o omidă care devine fluture, vei fi transformat într-o persoană complet nouă.

2 Corinteni 5:17 – “De aceea, dacă cineva este în Hristos, este o făptură nouă; lucrurile vechi au trecut; iată că toate lucrurile au devenit noi.”

VIAȚA ESTE ÎN SÂNGE!

Căci viaţa trupului este în sânge; Eu vi l-am dat ca să puteţi face ispăşire pentru vieţile voastre pe altar; pentru că sângele face ispăşire pentru viaţa cuiva. (Leviticul 17:11)

DOAR SANGELE MIELULUI jertfit de la intemeierea lumii DĂ VIAȚĂ!!! (Apocalipsa 13:8)

Atasez si un link in limba engleza ca si confirmare la cele mai sus afirmate: https://www.independent.co.uk/…/health-blood-of-sheep…

Ar putea fi o imagine cu text care spune „THE POWER OF OFTHE BLOOD”

Tomoiaga Gabriel Marian

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.