Pilula de suflet – 4 iunie

VIAȚA CU DOMNUL ESTE MULT MAI UȘOARĂ

Picture

  • Degeaba vă sculaţi de dimineaţă şi vă culcaţi târziu ca să mâncaţi o pâine câştigată cu durere, căci preaiubiţilor Lui El le dă pâine ca în somn. – Psalmii 127:2

Toți am trecut prin probleme care păreau fără rezolvare. Dar Domnul ne-a scăpat cu bine din toate și tocmai în acele perioade am învățat lecții valoroase. Acele vremuri ne-au dovedit că indiferent cât de mult ne luptăm, dacă nu suntem urmași ai Lui Isus și nu suntem “înjugați cu El”, viața este dificilă, munca noastră este grea, iar răsplata pentru eforturile noastre este mică iar uneori ieșim chiar în pierdere.

Isus vrea să facă partea cea mai grea în locul nostru și El este mai mult decât capabil să facă acest lucru. Duhul Sfânt este Ajutorul perfect pentru toți copiii Lui Dumnezeu, și este gata să ne scoată din orice situație, dacă Îl rugăm să o facă.

Dumnezeu îi iubește pe toți oamenii, dar cei care nu Îl iubesc la rândul lor, pierd cele mai multe efecte ale dragostei Lui. Când trăim pentru Dumnezeu și facem totul pentru El, mulțumindu-i pentru tot ceea ce este bun în noi și în viețile noastre, beneficiem de dragostea Lui. Orice avem de făcut, pare mai ușor de realizat când suntem plini de dragostea, pacea și bucuria Domnului.

Ce binecuvântare este să-L urmăm pe Dumnezeu, să studiem Cuvântul Său ca să putem cunoaște voia Lui. Astfel vom putea înțelege tot mai bine cine este Domnul, ce are pentru noi și să fim în părtășie constantă cu El, în rugăciune!

Rugăciune sugerată: Oh, Doamne, este adevărat că atâta timp cât Te iubesc și ascult de Tine, munca mea pare mai ușoară și mai plăcută! Viața mea devine tot mai bună, pe măsură ce ajung să Te cunosc tot mai mult! Nu este nimic care să se poată compara cu a Te avea pe Tine ca Domn, Tată, cel mai bun prieten și sfătuitor. Îți mulțumesc foarte mult pentru tot ce ai făcut și continui să faci pentru mine! Slavă și cinste Numelui Tău cel sfânt în vecii veciloramin.

Sursa: https://www.carmenpuscas.com/bdquopilulerdquo-pentru-suflet—luna-iunie.html#4

One thought on “Pilula de suflet – 4 iunie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.