Pilula de suflet – 2 Iunie

  • El va păzi paşii preaiubiţilor Lui, dar cei răi vor fi nimiciţi în întuneric, căci omul nu va birui prin putere. – 1 Samuel 2:9

Dumnezeu protejează picioarele copiilor Lui credincioși. Aceasta este o promisiune uimitoare și încurajatoare! Nu contează cât de gravă pare situația în care ne aflăm la un moment dat, dacă alegem să urmăm sfatul Lui Dumnezeu, să mergem unde vrea El să mergem și să facem ceea ce vrea El să facem, știm că Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ne păzește pașii! El are grijă de noi și împiedică atacurile celui rău împotriva noastră! Domnul nu va permite niciodată să ni se întâmple, ceva ce nu poate folosi pentru binele nostru pe termen lung! Slavă și cinste Domnului nostru!

Chiar dacă, pentru un timp, se pare că oamenii răi prosperă și ne pot răni cât de mult vor, putem fi siguri că nu va fi pentru totdeauna și dacă nu se pocăiesc sincer, răul pe care ni-l fac, îi va costa atât aici cât și pentru veșnicie. Așa cum apostolul Pavel a scris în 2 Corinteni 5:10: „Căci toţi trebuie să ne înfățișăm înaintea scaunului de judecată al lui Cristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup“. Victoria noastră nu vine „nici prin putere, nici prin tărie”. Victoria adevărată, finală și veșnică vine prin Duhul Sfânt, așa cum spune Domnul în Zaharia 4:6.

Rugăciune sugerată: Doamne Tată, Îți mulțumesc din inimă că îmi păzești pașii pe calea Ta! Te rog ajută- să nu merg niciodată pe alt drum decât pe cel pe care vrei Tu să merg și să fiu mereu în voia Ta și sub protecția aripilor Tale! Te rog să-i atingi pe cei care încearcă să-mi facă rău, ca să Te poată cunoaște, să se pocăiască și să renunțe la căile lor rele, să nu-mi mai facă rău nici mie nici altora și să nu ajungă să-și petreacă veșnicia în iad. Îți mulțumesc atât de mult pentru Duhul Sfânt și pentru biruința pe care o am în Numele Lui Isus! Laudă, glorie și onoare, Numelui Tău cel sfânt, Domnul meuAmin.

Sursa: https://www.carmenpuscas.com/bdquopilulerdquo-pentru-suflet—luna-iunie.html#2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.