In plina criza, Presedintele Trump ridica Biblia sus! Slava Domnului si rusinarea vrasmasilor!

ioan8

Deaceea, pe orişicine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi şi Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.
Matthew 10:32

Iata ce s-a intamplat…

Fascistii de asa zisi “protestatari” au venit in numar mare sa incerce sa atace si Casa Alba. Este interesant ca politia din capitala Americii nu a trimis politisti aproape deloc sa apere perimetrul Casei Albe si a trebuit sa faca fatza situatiei serviciul de securitate a Presedintelui, care nu aveau casti sau vesti anti-gloante. In consecinta 50 de agenti de aparare au fost raniti serios. Presedintele Trump cu o zi inainte intreba de ce nu se fac arestari intre cei care distrugeau companii si magazine. O mare parte din guvernatorii statelor Americane mana in mana cu democratii nu au facut nimic, sperand ca situatia sa se deterioreze si Presedintele Trump sa fie scos din functie. 

Astazi, Presedintele Trump a vizitat biserica istorica Sfantul Ioan…

View original post 136 more words

10 thoughts on “In plina criza, Presedintele Trump ridica Biblia sus! Slava Domnului si rusinarea vrasmasilor!

 1. Pingback: In plina criza, Presedintele Trump ridica Biblia sus! Slava Domnului si rusinarea vrasmasilor! | Ciprian I. Bârsan

 2. Atunci, la adversarii lui Trump, ce le mai rămâne? Chestia asta tare l-a mai enervat pe Diavol!
  Adică cum, îl sfidează în față cu Cartea lor?

 3. Stere

  N-am stiut ca sunteti sustinatori ai Masoneriei, am crezut ca sunteti crestini.
  Este intradevar o surpriza sa aflu ca Ioan8 este un travestit.
  Sorry greseala mea!

  1. Chestia asta tare minunată, Trump cu Biblia în mână, nu te-a enervat doar pe tine, mister Stere, l-a enervat de fapt pe Diavol! Adică cum, îl sfidează în față pe Diavol cu cartea lui… Masonică, zici tu? Dta nu știi multe. N-ai curajul să-l înfrunți pe ioan 8 (Paul Dan) pe față, adică ai mai multe fețe, toate tăioase și urâte, de altfel.
   Să vii cu expresii de genul că n-ai știut că suntem masoni, eu și ioan 8, ești obrăznic și în poziție de impostor, și nu e prima dată când vii îmbrăcat normal: un adevărat lup, travestit în câine de pază. Ești sub lege, asta se vede foarte bine, dar sub legea cui?
   Te-ai alipit de duhul acuzator al fariseilor și al lui Satan însuși!
   La cât de ușor scrii, și de neproductiv, ai putea să ai blogul propriu unde să ai un punct de vedere coerent, pe față, nu să înșiri pagini de versete de obicei, procedeul tău (legea), să ai biserica ta (care e de fapt?), de care să te ocupi, nu de alții. Acolo să-ți verși otrava împotriva dăunătorilor, te privește ce cultivi.
   La mine pe blog, pt acest caz, mai ai dreptul la replică, însă, pe viitor, consideră-te descalificat și exclus (poziție în care ai mai fost fixat).

 4. stere

  Este Trump crestin? Cine este Roy Cohen sau Norman Vincent Peale?
  Voi, tu si pacaliciul ala dela Ioan8, vorbiti prosti si mititi pe oameni, voua trebuie sa va fie rusine

  Acuzatiile tale si refuzul vostru de a va justifica cenzurarea celor ce va cer socoteala pentru ceeace sustineti, denota decat un singur lucru.
  Ceace am zis mai sus in comentariul meu.

 5. stere

  In video expus de Dan Paul pe cocina lui, un reporter intreba parca pe Trump daca biblia pe care o tinea in mana era Biblia, iar el, Trump rasponde _ “a bible!”
  Tare fraieri mai sunteti

  1. Observi că ți-am dat bine diagnisticul la boala ta:

   ești obrăznic și în poziție de impostor, un adevărat lup, travestit în câine de pază, cu iz diavolesc. Ești sub lege, asta se vede foarte bine, dar sub legea cui? Te crezi justițiar? Dar acționezi ca un laș, ca un vagabond, incognit-o, fără nume, fără biserică, presărind oravă pe unde treci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.