Vicepreședintele SUA, Mike Pence: Rugăciunea mă ajută să facă față criticilor nedrepte

„Petreceți mai mult timp pe genunchi decât pe internet”

Recent, vicepreședintele American a spus că a fost surprins de criticile mass-mediei asupra deciziei soției lui de a preda artă la o școală devotată principiilor creștine, afirmând că a căpătat multă practică în iertarea criticilor săi.

„În calitate de creștini, suntem chemați să ne rugăm pentru cei dragi, dar și pentru oponenții noștri. În politică ai multe oportunități pentru a face asta”, a spus Pence.

Mike Pence a susținut un discurs în cadrul unui eveniment Alliance Defending Freedom, o organizație creștină care luptă pentru libertatea religioasă, unde CEO-ul Michael Farris i-a cerut sfaturi de cum să trateze atacurile la credința și convingerile lui.

Mike Pence a reamintit de criticile la adresa soției lui, Karen, la începutul acestui an, când a revenit part-time la catedra de arte a Școlii Creștine Emanuel din Virginia de Nord, școală care descurajează profesorii sau elevii gay.

Într-un context extrem de negativ, Newsweek a relatat că „De asemenea, profesorii sunt obligați să respecte o „declarație de credință” care respinge căsătoria între persoane de același sex și identitatea de gen. Membrii școlii trebuie să se angajeze să mențină „un stil de viață bazat pe standarde biblice și de conduită morală”. Susținătorii și organizațiile LGBT, inclusiv Uniunea Americană pentru Libertăți Civile, au criticat în mod repetat decizia soției lui Mike Pence de a se alătura unei instituții care implementează reguli pline de ură”.

Decizia ei a atras critici în presă, fiind acuzată că transmite „un mesaj teribil” pentru Statele Unite.

Newsweek a mai relatat că „Pence a oferit o serie de sfaturi în timpul evenimentul ADF. Petreceți mai mult timp pe genunchi decât pe internet. Iertarea este un dar minunat. A continuat, condamnând cele două atacuri armate fatale petrecute în week-endul trecut:

Ceea ce s-a întâmplat în acest week-end au fost acte monstruoase. Dorim să exprimăm cele mai profunde condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața. Ura nu are ce căuta în America, iar ideologiile sinistre ale rasismului, bigotismului trebuie înfrânte”.

Sursa: www.tribuna.us

One thought on “Vicepreședintele SUA, Mike Pence: Rugăciunea mă ajută să facă față criticilor nedrepte

  1. Pingback: 7 motive pentru care creștinii ar trebui să plângă mai mult – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.