Acest articol dezvăluie dezastrul la care lucrează Diavolul prin DEMOCRAȚII care vor să distrugă AMERICA și întreaga lume – N. Rădoi

Scris de Daymond Duck, traducere Doru Motz;  original publicat March 24, 2019 de către RRadmin7 la rubrica: Daymond Duck, General Articles

Mai întâi, a fost Alexandria Ocasio-Cortez, apoi Bernie Sanders, iar acum este Beto O’Rourke

Luna aceasta, pe 13 martie, fostul congresman republican de Texas şi candidat pentru funcţia de senator, Beto O’Rourke, şi-a lansat campania pentru a deveni preşedintele Statelor Unite.

El a profitat de acest eveniment pentru a spune: „Ne mai rămân doisprezece ani pentru a drege planeta, în caz contrar, ne vom înceta existenţa ca rasă umană”.

Este prematur să ştim pe cine-l vor susţine, în final, globaliştii, dar putem afirma cu siguranţă că ei îl vor sprijini cu sume imense pe acest candidat, făcându-i publicitate favorabilă în mass-media şi recurgând la votul imigranţilor ilegali acolo unde va fi posibil.

Pe de altă parte, recent s-a relatat că preşedintele bisericii mormone, Russell M. Nelson, şi Papa Francis au avut la Vatican o întrevedere menită să consolideze relaţiile dintre aceşti doi lideri religioşi.

Biblia nu dezvăluie identitatea profetului fals, dar trebuie să recunosc că teologia, cuvintele şi acţiunile Papei Francis trag un semnal de alarmă în această privinţă!

În altă ordine de idei, recent s-a relatat că toţi pasagerii internaţionali vor fi obligaţi să se supună unei scanări a faţei la 20 dintre cele mai mari aeroporturi din SUA, până la finele anului viitor.

Cele trei relatări de mai sus au implicaţii majore pentru guvernul mondial, religia mondială şi pentru reperarea tuturor locuitorilor pământului (lucruri care se vor întâmpla după Răpirea Bisericii).

Pe altă temă, Jason Greenblatt, asistentul special al preşedintelui Trump care cooperează cu Jared Kushner pe tema planului de pace, a avut o întâlnire de patru ore la Casa Albă pe 7 martie a.c., cu scopul de a le prezenta o sinteză consilierilor în materie de religie ai domnului Trump şi ai altor binecunoscuţi oaspeţi, cum ar fi John Hagee, Joel Rosenberg şi alţii.

Domnul Rosenberg a postat recent pe blogul său că după încheierea şedinţei, a luat masa de prânz cu vicepreşedintele Mike Pence, iar apoi a fost primit de preşedintele Trump, de secretarul de stat Mike Pompeo şi de consilierul pentru securitate naţională John Bolton în biroul oval, unde au discutat despre Israel, Ierusalim, Iran şi Coreea de Nord.

Nu ştiu dacă reuniunea a avut rezultate pozitive, dar mă bucur să constat că au fost discutate aceste chestiuni cu un expert de încredere în materie de profeţii biblice, într-un timp ca acesta.

Liderii noştri trebuie să ştie ce spune Biblia, iar noi trebuie să ne rugăm ca Dumnezeu să-i călăuzească şi să Se folosească de ei, pentru a-Şi aduce la îndeplinire voia Sa!

Cu privire la planul de pace al preşedintelui Trump, am impresia că Joel Rosenberg este de părere că acest plan va fi dat publicităţii şi că va fi plin de lucruri bune pentru Autoritatea Palestiniană şi că, probabil, AP îl va respinge; dar, cel puţin câteva state arabe se vor decide că impasul continuă de prea multă vreme şi, în consecinţă, unele dintre ele vor stabili relaţii diplomatice cu Israel. În concluzie, până la urmă, va exista un acord de pace.

Nu s-a dat publicităţii ce s-a discutat despre Ierusalim, Iran şi despre alte subiecte înrudite, cu excepţia ameninţării Iranului la adresa statelor arabe în sensul de a-şi reconsidera poziţia lor vizavi de Israel.

Referitor la relaţiile ţărilor arabe cu Israelul, pe 13 martie a.c., premierul Netanyahu a relevat că Israel poartă tratatve secrete cu câteva state arabe şi naţiuni islamice în vederea urgentării procesului de normalizare a relaţiilor.

Motivaţia acestor întâlniri o constituie ameninţarea nucleară din partea Iranului, în contextul în care se prezintă de urgenţă necesitatea recunoaşterii Israelului.

Aceste ţări ştiu că obiectivul imediat al Iranului este distrugerea Israelului, deşi, în final, Iranul urmăreşte stabilirea unei religii şi a unui guvern şiit mondial.

Existenţa lor continuă ca ţări islamice de tip Suni depinde de oprirea Iranului. Or, aceasta trebuie să se marcheze cât mai curând!

Cât priveşte profeţiile biblice, mulţi membri ai bisericilor şi-au astupat urechile şi şi-au îngropat capul în nisip, dar subiectul se discută la Casa Albă, în contextul în care au loc evenimente semnificative în fiecare zi, iar Isus va veni în curând, fie că suntem gata, fie că nu!

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Sursa: https://barzilaiendan.com/2019/03/27/de-la-nicolae-radoi-fie-ca-suntem-gata-fie-ca-nu/

Foto: Pope Francis meets with President Nelson in the Vatican

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.