ȘEDINȚA DE LUCRU A DIAVOLULUI!

(Tradus de Rodica Botan)

Satan a convocat de urgență o convenție a demonilor.

Ca introducere a spus… Nu putem nicicum să oprim creștinii să meargă la biserica și nici să citească Biblia în care o să afle adevărul. Și nici nu-i putem opri să caute să aibă o relație intimă cu Salvatorul lor. Iar odată ce au făcut conecția cu Mântuirorul lor, noi nu mai avem nici o putere.

Asa că lăsați-i să se ducă la bisericile lor și să încerce săaibă părtasie…dar noi o să le furăm timpul ca să nu mai poată să dezvolte o relatie cu Isus Christos.

Asta vreau să faceti voi, le-a spus Diavolul. Să-i impiedicati să aibă orice conectie vitală cu Mântuitorul lor în timpul zilei…

Cum să facem asta, au zbierat diavolii?

Țineți-i ocupati cu lucruri banale din viață si inventați tot felul de situații ca să le tineți mintea ocupată.

El le-a mai spus: ...Ispititi-i să cheltuie, să cheltuie, să cheltuie…si să se împrumute…să se împrumute…si iar să se împrumute…si ca să platească convingeti pe sotiile lor să mearga la lucru multe ore, daca se poate, iar pe sotii lor să lucreze 6-7 zile pe săptămână câte 10-12 ore pe zi, asa încât să poată să-si permită un stil de viată absolut gol si lipsit de orice valori spirituale.

Nu-i lăsati să-si petreaca timpul cu copii lor, si astfel în timp ce familiile lor se vor fragmenta, căminele lor nu vor mai putea fi un loc de refugiu când sunt atacati de presiunile acestei lumi.

Stimulati din plin mințile lor asa încât să nu mai audă …Tineți-i ocupați cu radio sau CD player, în timp ce fac naveta, si tineti-i ocupati în restul timpului cu Telefon mobil cu internet, TV, DVD sau PC… și asta în mod constant.

Asta le va supra-aglomera mintea și le va rupe orice legătură ce ar putea avea cu Christos.

Pe măsuțele lor de cafea îngrămăditi ziare si reviste, si bombardați-i 24 de ore pe zi cu noutătile zilei. Invadați marginile șoselelor cu reclame mari, atrăgătoare, și umpleti-le cutiile poștale cu cataloage si alte gunoaie sau alte promoții sau oferte de servicii gratuite si alte speranțe false.

Puneti poze de femei tinere si atragatoare în jurnale si TV asa încât bărbatii să fie convinsi că frumusetea exterioară este ceea ce este importantă si astfel să devină nemultumiti de sotiile lor.

Tineți pe sotiile lor să fie reci și prea obosite săși mai iubească soții, si dă-le si ceva migrene.

Și dacă soțiile lor nu vor arăta bărbaților lor dragostea de care acestia au nevoie, ei o vor căuta în altă parte. Si asta, a zis diavolul, o să distrugă familiile lor in scurt timp.

Mai dati-le, le-a mai zis el, si un Moș Crăciun, ca să uite să-si învețe copii ce însemnătate are Crăciunul. Iar de Pasti, dati-le un iepuras ca sa nu mai vorbească de înviere si de răscumpararea din păcat si moarte prin Isus Hristos.

Dati-le chiar si un timp de recreere, dar faceti sa fie excesivi în toate, în asa fel încât să fie si mai obositi la reintoarcere… Nu-i lăsati să meargă în natură, că în mijlocul naturii vor reflecta la Dumnezeu, mai degrabă trimiteti-i la parcuri de amuzament, întâlniri sportive, piese de teatru, concerte si filme.

Si tineti-i ocupati…ocupati…ocupati! Si chiar când se intâlnesc intr-un cadru spiritual, faceti-i să se amestece în tot felul de bârfe si vorbe goale, ca atunci când pleacă sa fie cu constiinta încărcată. Înghesuiți-le in viață lor tot felul de lucruri ca să nu aibă timp să ceară izbăvire de la Isus.

În curând isi vor consuma toată puterea sacrificându-si chiar si sănătatea si familia pentru ca să-si atinga tot felul de scopuri desarte.

…………………….

Uraaa…O să reusim…o să reusim… Avem un plan! au zbierat toti diavolii si s-au raspândit in toata lumea ca sa-si duca planul la indeplinire. Si au inceput asa sa-i faca pe copii Lui Dumnezeu tot mai ocupati…fugarindu-i dintr-un loc in altul ca sa-si rezolve tot felul de probleme, si nemai având timp pentru Dumnezeul lor sau pentru familiile lor si nemaiavând ocazia sa spună si altora despre puterea Lui Dumnezeu de a schimba vietile lor.

Intrebarea care vi-o pun este urmatoarea: A reusit oare Satana cu schemele lui să te atace si pe tine?

Tu esti singurul care poti răspunde la aceasta întrebare…

A fi ocupat, înseamnă sa te apleci sub jugul lui Satan…Dacă nu esti chiar atât de ocupat, avertizează si pe altii despre acest meeting si acest plan a lui Satan. Și Dumnezeu să te binecuvinteze!

3 thoughts on “ȘEDINȚA DE LUCRU A DIAVOLULUI!

  1. Pingback: ȘEDINȚA DE LUCRU A DIAVOLULUI! — ARMONIA MAGAZINE – USA – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.