ANUNȚ IMPORTANT ! DISTRIBUIE MAI DEPARTE ! –

familie

Luptă acerbă pentru definirea familiei în România!

by Daniel Branzei

In România încep abuzurile în procesul legislativ pentru blocarea modificării Constituției pentru o definire mai clară a familiei. Forțe din afara României și tot felul de ONG-uri finanțate de șarlatanul Soros, demon al globalismului antichristic, au dezlănțuit un atac de ultimă oră asupra parlamentarilor români. S-a forțat intrarea peste deliberări, s-au confiscat procese verbale … Președintele Johannis face jocul progresiștilor lui SOROS, încercând să influiențeze amânarea referendumului: “Cred ă e mai bine ca o   inițiativă cetățenească de modificare a Constituției să primească un referendum propriu“!

Momentan nu m-am exprimat asupra oportunității, fiindcă este încă în discuție parlamentară, dar cred că ar fi mai bine ca o inițiativă cetățenească de modificare a Constituției să primească un referendum propriu”, a spus șeful statului, întrebat dacă referendumul pentru modificarea Constituției ar trebui să aibă loc în aceeași zi cu parlamentarele.

Fratele Paul Negrut si cei ce se luptă în Parlamentul României ne roaga să-i sprijinim acum, la acest ceas de cumpană. Lucrăm la o declarație comuna a creștinilor din America. Ca și în cazul Bodnariu, unirea în mărturie face puterea.

Mai presus de aceasta însă, vă chemăm de urgență la post și rugăciune. Cum puteți, când puteți și unde puteți, fiecare sunteți chemați la aceasta.

În lupta spirituală, postul și rugăciunea sunt prioritare. Începâna cu momentul în care citești acest mesaj, treci la luptă.

Sursa: https://barzilaiendan.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.