Despre Dușmanul adevăratei Familii

În lumina Sfintelor Scripturi, al conștiinței și al bunului simț

AurelIstoria Creației este foarte fascinantă privită prin felul în care Dumnezeu  a creat Universul în cele 6 zile,  stabilind  legi  dintre cele mai precise  atât pentru regnul vegetal cât și pentru cel animal. Pe deasupra acestora, a creat  omul după chipul și asemănarea Lui Dumnezeu ca și coroană (încununare) a intregii creațiunii.

Părtășia era perfecta, in fiecare dimineață Dumnezeu se intâlnea cu omul, pâna în momentul când omul s-a ascuns de fața lui Dumnezeu, evitând întâlnirea și ascultarea de Creatorul său. S-a produs cea mai mare catastrofă  din istoria umanității! Femeia a cedat ispitei incălcând porunca lui Dumnezeu și aceptând înșelăciunea Diavolului, lucru care a afectat nu numai pierderea Pardisului din grădina Eden, ci și începutul unei stări de vinovăție pentru întrega umanitate (păcatul, microbul acestei boli intrând în omenire). Prin aceasta, diavolul a putut  sa-si  pună în aplicare planul lui mârșav de a corupe familia de la  benefica stare încredințată ei.

După această reusită din gradina Edenului, Diavolul s-a concentrat în lupta lui în special împotriva familei căutând s-o atace în modul cel mai dur posibil. In cele ce urmează doresc să mentionez câteva forme de manifestare prin care diavolul vrea  să distrugă familia instituită de Dumnezeu într-o formă perfectă. Prin aceasta el vrea să aducă vrajmașia  și moartea între familie si Dumnezeu, să coboare importanța familei la cel mai de jos nivel posibil, chiar sub cel  animalic.

După  cum stim, toate creaturile isi păstrează forma naturală biologică de a se înmulți ca rezultat al unei „unități” formată de o parte masculina și una feminina, pentru că numai asa este posibil și normal biologic.  Diavolul  a introdus insa in societate un concept deosebit de periculos, in opozitie totală cu principiile sănătoase (de bun simț bilogic)  si absolut logice de existență a familiei.

Posibilitatea inființării unei familii prin „asocierea”  a doua persoane de acelasi sex constituie un fel de cuplu, de caricatură a familie, un fel de parteneriat care se vrea să copieze deformat-caricatural ceea ce este o familie. Diavolul imită, deformând, mințând, el face totul în mod hidos, râzând de omul care îl urmează și nu-l lasă din cursă până la moartea sa definitivă (de aceea  și sunt atât de multe sinucideri, eutanasieri), într-o lume foarte debusolată (nu numai în plan etic si moral).

Acest concept pus in practica promoveaza imoralitatea si dezgustul, degradarea fiintei umane conducând in final la distrugerea familiei. Un copil crescut si educat intr-o astfel de familie este lipsit de cele mai indispensabile calitati pentru buna lui dezvoltare atât in plan spiritual cât si sentimental.

Sentimentul de afectiune al copiilor cu influență numai dintr-o parte, masculin sau feminin, va fi unul absolut incomplet, aceasta având influențe nefaste asupra copilului când va ajunge la perioada maturității.

Metaforic, imi imaginez modul de „functionare” a unui cuplu sănătos prin  comparea cu o „ușă” . Aceasta  pentru a functiona bine are nevoie de două balamale, una fixată in stâlpul de pe perete și una în ușă (stâlpul = partea masculina, ușa = partea feminina). Nu pui numai balamale pe stâlpul peretelui sau numai pe ușă! Va funcționa bine când avem atât partea masculină, cât și partea feminină.

Marturisirile făcute de persoane crescute si educate in familie de lesbiene arata clar cum acest viața de cuplu a marcat in mod negativ viitorul lor. O intrebare care cred ca trebuie sa fie lamurita  este in definirea termenilor „cuplu” (homosexualitate) si familie ?

1. Cuplu ( homosexuali ) inseamna din punct de vedere biblic SODOMISM, nume care se trage de la Cetatea SODOMA care a fost pedepsita in mod groaznic de Dumnezeu pentru trairea in acest pacat, asa cum citim in Genesa 19:5. Au chemat pe Lot si i-au zis: “Unde sint oameni cari au intrat la tine in noaptea aceasta? Scoatre-i afara la noi ca sa ne impreunam cu ei..”.

O definitie luata din dictionarul limbii romane  in legatura cu, “cuplu homosexuali” este: Perversiune  constand in actractia  sexuala pentru indivizi de acelas sex.

2. Familia din punct de vedere biblic este opera cea mai minunata a lui Dumnezeu la creatie  Ps.139:14 “Te laud ca sant o faptura asa de minunata..”

Facuta dupa modelul cel mai perfect din tot universul DUMNEZEU Genesa 1:27. Dumnezeu a facut pe om  dupa chipul Sau. L-a facut dupa chipul lui Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.

Dictionarul limbii romane defineste familia ca find o asociere cu caracter privat fiind alcatuita dintr-un barbat, femeie si copii naturali. Una din sustinerile legate de trairea in acest pacat (sodomism) este ca ei se nasc cu aceste gene (genetic) si ca ei sint dependenti de aceasta traire. Din punct de vedere biblic aceasta sustinere este complet  falsa si aceasta din mai multe motive.

1.Copilul cand se naste este inocent fara pacat de orice fel Ps.51:5 unde imparatul David declara: “Iata ca sint nascut in nelegiuire si in pacat ma zamlisit mama mea. De mentionat faptul ca David nu spune “CU PACAT M-A NASCUT MAMA MEA” ci repeta de 2 ori “IN PACAT M-A NASCUT MAMA  MEA”, deci e mare diferenta intre „CU” si „IN”. Aceasta dovedeste ca copilul nu se naste cu nici un pacat ci se naste intr-o natura pacatoasa care incepe sa dezvolte direct proportional cu timpul cresterii. Inteleptul Solomon in cartea Eclesiastului 12:7 intareste acest lucru in cuvintele; Pina nu se intoarce tarana in pamant ,cum a fost si pana nu se intoarce duhul la Dumnezeu care  l-a dat. Dumnezeu nu poate da un duh cu pacat.

2.Dumnezeu a facut pe om fiinte rationale,responsabile si decizionale  capabile ca sa poata face distinctie intre cea ce este bine sau rau.Acest lucru se poate observa usor din urmatoarele citate.Ecliastru 3.11. Orice lucru El il face frumos la vremea lui; a pus in inima lor chear si gandul vesniciei… CONSTIINTA  ,care avertizeaza omul despre ceea ce este bine sau rau. Ap.Pavel  intareste acest lucru in ceea ce scrie la Romani.2.14,15.

Caci neamurile ,macar ca n- au o lege,fac din fire  lucrurile Legi,prin aceasta ei ,cari  n-au o  lege isi sant singuri lege ;si ei dovedesc ca lucrarea Legi  este scrisa in in inimele lor; fiindca despre lucrarea aceasta marturiseste cugetul lor si gandurile lor cari sau se invinovatesc sau se desvinovatesc intre ele.

3.Potrivit Scripturii, la ziua marii judecati oameni vor da socoteala de tot ce au facut in viata aceasta fie bine fie rau, daca unii s-au nascut cu samanta raului in ei, ei va trebui sa aiba clementa deoarece ei nu au fost vinovati de ceea ce au facut, fiind randuiti de la nastere pentru aceasta lucru, care il contrazice Scriptula. La 2 Corinteni 5:10. Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata a lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul, pe care-l va fi facut cand traia in trup..

4. Fapt ca ei pot sa renunte la acest paccat cat si la altele ,arata in mod clar ca aceasta depinde de vointa lor si ca nu sant predestinati sa traiasca in acest pacat la care nu pot renunta. citat din ” homosexuali  schimbati ”

5. Cum acest  pacat „sodomismul” este asociat cu toate celelalte pacate Apoc.21.8 dar cat despre fricosi, necredinciosi, SCARBOSI… cum se explica ca numai acest pacat este separat de toate celelalte pacate, fiind generic si ca trebuie tratat diferit? Aceasta  prin faptul ca acest pacat este opera de lux a DIAVOLULUI cu care amageste oameni de toate categoriile sociale si bisericesti reusind sa le intunece mintile si sa nu mai pot face deosebire intre bine si rau, frumos si urat, util si inutil, adevar si minciuna, Dumnezeu si Satan!

Luand in calcul si o alta varianta legata de practica sodomica in care se face mult caz de asa zisa „discriminare” pentru cei care nu sint de acord cu felul lor de traire. Cea mai mare discriminare se face de catre acei care scot sodomismul din randul ceoralalte pacate  care sant la fel de vinovate si cu aceias gravitate si il pun intr’o pozitie de nevinovatie si aceptare pe scare larga sociala asa cum citim la 1 Cor.6: 9,10. Aceasta practica SODOMITA este o lovitura puternica data celor care se fac vinovati de calcarea legii in acelasi fel cu SODOMITII. Intrebarea este: De ca pe hoti,criminali etc. ii pedepsesti si pe sodomilt ii legiferezi cand practica lor e la fel de vinovata. DE CE?
In continuare,mentionez in baza Cuvantului lui Dumnezeu,cateva „abateri” grave gasite in Biblie, in care deavolul a tarat familia spre decadere :

1.Neascultarea prin inselaciune si minciuna.  Gen. 3:4,5  Atunci sarpele a zis femei; ” Hotarat ca nu veti muri: dar Dumnezeu stie ca in ziua cand veti manca din el vi se va deschide ochi si veti fi ca Dumnezeu cunoscand binele si raul.

2.Crima. Gen. 4:8. Insa Cain a zis fratelui sau Abel: „Haidem sa iesim la camp”. Dar pe cand erau la camp, Cain s-a ridicat impotriva fratelui sau Abel si l-a omorat.

3.Poligamie. Gen. 4.19 Lameh si-a  luat doua neveste : numele uneia era  Ada si numele celeialalte era Tila.

4. Casatoriile mixte.  Gen.6.,2. Fii lui Dumnezeu au vazut ca felele oamenilor erau frumoase si din toate si-au luat de neveste pe acelea pe cari si le-au ales.

5. Homosexualitatea. Gen. 19,5.  Au chemat pe Lot si i-au zis: „Unde sint oameni cari au intrat la tine in noaptea aceasta? Scoate-i  afara la noi ca sa ne impreunam cu ei.”

In cele mai multe familii pana in ziua de astazi gasim manifestarile acestor realitati dar cea mai grava si care are in ultimul timp o larga expaniune este SODOMISMUL.

Acesta a ajuns un adevarat „cancer  necrutator” care roade la radacina familei si pe care vrea s-o distruga dand prioritate cuplului anti-umnan. Aceasta manifestare de pacat a ajuns sa fie legiferat de multe organizatii, guverne si țări.

Avem câteva numiri biblice in care este mentionată această scârboasă practică:

1. URÂCIUNE. (Lev. 18.22) „Să nu te culci  cu un barbat cum se culca cineva cu o femeie. Este o  uraciune…

2.SCÂRBOȘENIE. (Lev. 20.13.) ”Daca un om se culca  cu un om cum se culca cineva  cu o femeie,amandoi au facut un lucru  scarbos ;sa fie pedepsiti cu moartea, sangele lor sa cada asupra capului lor.

(Rom.1 26,27). ”…căci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca  a lor intr’una  care aste impotriva firi; tot asa si barbati au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s’au aprins in poftele lor uni pentru alti,au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri  SCÂRBOASE,si au primit in ei insasi  plata cuvenita pentru ratacirea lor.

(Apoc.21.8). ”…dar cat despre fricosi, necredijnciosi, SCÂRBOSI, ucigasi,curvari,vrajitori inchinatori la idoli,si toti mincinosi,partea lor este iazul care arde cu foc si cu pucioasa,adeca  moartea a doua.”

3.SODOMIE. (Deut.23.17.)  „Sa nu fie nici o curva din fetele lui Israel,si sa nu fie nici un SODOMIT din copii lui Israel ”
(1 Imparati 15.12) „.A scos afara din tara pe SODOMITI  si a indepartat toti idoli pe care-i  facusera parinti lor”.

(Isaia 3.9) ”Infatisarea fetei lor marturiseste impotriva lor ,si ca  SODOMITI ,isi dau pe fata nelegiuirea ,fara s’o ascunda. ” Vai de sufletul lor caci isi pregatesc relele

Din punct de vedere biblic  aceasta practica a sodomiei este complet interzisa si condamnata din partea lui Dumnezeu  prin Cuvantul Său care este infailibil, adevarat si vesnic asa cum se vede destul de convingator din textele mai sus amintite si este o lucrare care apartine in mod exclusiv DIAVOLULUI.

Sunt unii oameni care nu asculta de Dumnezeu, nu respecta poruncile Lui, ci asculta de DIAVOLUL si de  invataturile  si practicile lui Satan care sunt diamentral opuse cu legea neschimbabila si desavarsita a lui Dumnezeu.

Sunt intrebări a caror răspunsuri ne demonstreaza clar marea deosebire intre o familie standard si sodomism intre viata frumoasa care se realizeaza  in cadrul familei  si avantajele din punct de vedere al copiilor crescuti si educati in familie si viata desordonata dintr-o familie de cuplu, lipsita de frumusetea unui trai decent, evaluata la un stardand anti-uman, (mai jos de cat al vetuitoarelor care isi  respecta legea data de CREATOR).

Câteva intrebari comparative legate de viața de familie „standard” (normala) si viata de „cuplu” (asociere):

1.Cu ce este “cuplu” mai superior decât familia?
2.Ce realizări importante are “cuplul” față de familie (din moment ce este mai mult susținut) ?
3.Ce atmosferă ideală în cămin are “cuplu” față de familie?
4.Ce educație mai bună are “cuplu” față de familie ?
5.Cu cât e mai normală (și de dorit) viața intimă de “cuplu” față de  aceea de familie ?
6.Cu cât copiii crescuți in “cuplu” față de cei din familie sunt mai utili societăți?
7. Cu cât copiii crescuți în “cuplu” față de cei crescuți in familie au un caracter mai de dorit?
8. Cu cât prezentarea în societate este mai decentă a “culpului” decât a familiei ?
9. Cu cât cuplu are o viața mai morală (curată, decentă, de admirat) decât familia ?
10. Cu cât cuplul din punct de vedere al creației omului, este mai aproape de standardul urmărit prin creație, decât față de familie? etc…

Luând in calcul valorile familei față de  cele ale cuplului usor se poate vedea marea diferență, negativă, pentru cuplu în toate domenile; deci și  superioritatea  familei față de cuplu.

Ne întrebăm atunci:
– De ce sunt așa de mulți oameni care dau drept “cuplului” în detrimentul familei?

[lucrul care s-a demonstrat aici in America la data de 26 iunie, 2015 si nu numai…]

Ziua numita pe drept cuvânt VINEREA NEAGRA când poporul american a fost impărtit in 2 părți, in frunte cu cei dela Curtea Supremă,  unde s-a votat (din cei 9 judecători, 5 au “decis (pentru 318 milioane de oameni) pentru legalizarea  sodomiei – Homosexualitate).  Dar, la cei  4 judec[tori care s-au manifestat  impotriva acestui fel de viață animalic și decadent,  ne-am unit si “noi” (posibil 70-80% din cele 318 milioane ale populației SUA), nu numai   evanghelicii, catolicii, ci tot omul cu conștiință și bun simț … dar și pentru că acest fel de viață scârbos/degradant este impotriva familei instituite de Dumnezeu (între  un ADAM-barbat, ADAM, si o EVA, femeie).

Pentru oricine, de fapt sarea normală este arătată de însăși organele de reproducere ale omului, de constituția lui, de întrebuințarea normală a organelor sale, iar ceea ce doresc Obama și degenerații lumii, NU sunt decât aberații și devieri psihice, nimic mai mult.

In porunca a 5-a   scrie” Cinsteste pe tatăl tău si pe mama ta” asta inseamna ca un copil trebuie sa aiba un tata si o mama pe care trebuie sa-i cinsteasca si nu doi  barbati sau două femei. In toata scriptura nu se gaseste nici cea mai mica  sustinere  a cuplului  format din două persoane de acelas sex, din contră Dumnezeu a condamnat  aceasta prin Cuvântul Său lăsat pentru om în Biblie.

Câteva manifestari indecente ale actualului presedinte legate de sustinerea  cuplului GAY:

1.  Influenta  homosexualilor in America  a fost dezastruasa, mergand pana acolo ca si  CASA  ALBA , care si-a pastrat  peste veacuri frumusetea si culoarea,   a ajuns sa fie pângărita cu culorile steagului  acestor  SCÂRBOSI  făcând’o de râsul lumi si a diavolului care a ajuns sa-si bata joc de acest edificiu de o importanță istorica si aceasta cu acordul  acestui președinte care este unicul care a  pus  aceasta murdărie pe fața  ei, CASA ALBĂ,  cât si a Americii.

2.  Și nu numai atat dar la data de 27 iunie, 2012,  presedintele Obama invita la Casa Alba un grup de SODOMITI la o mare petrecere in care un cuplu se casatoresc in fața tabloului mult stimatului presedinte Ronald Regen, barbat de o inalta tinuta morala si spirituala, profanand astfel interiorul acelei cladiri, care de-anlugul a trei secole a fost un loc de cinste si de respect pentru toti presedintii Americii. Cu regret trebuie sa spunem ca acum Casa Alba a devenit un loc denaturat atat in interior cat si in exterior din cauza lucrurilor petrecute in ultimul timp, legat de legiferarea SODOMITILOR !

3. Dupa legalizarea  SODOMISMULUI in SUA, presedintele Obama a spus: „O  VICTORIE  PENTRU  AMERICA”. Intrebarea este: in ce lupta s-a castigat aceasta victorie?  Că AMERICA  A  DEVENIT  SODOMIZATĂ?  Că a câstigat diavolul cu aliatii lui aceasta practica SCÂRBOASĂ? Levetic 20:13, Romani 1:26,27 etc. impotriva familei OPERA  LUI DUMNEZEU  de o valoare incomensorabila, mai exact a castigat SATAN  si nu DUMNEZEU in aceasta confruntare, pe care el o numeste “VICTORIE”.  Ce discernamant  rational-spiritual poate avea un asemenea presedinte cand numeste raul  bine (victorie) iar binele il pune la tacere?

4.In vizita facuta in Kenya, tara unde sunt rudenile lui, in discursul tinut, pe langa alte probleme, prezentata in mod central a sustinut dreptul homosexualilor ca un apostol al lor dar cu toata stradania lui de a lamuri acest subiect a fost  dur infruntat  de presedintele Kenyei care i-a raspuns ca, Kenya are cultura ei care nu poate fi schimbata si in care caz SODOMISMUL nu poate fi aceptat. RUSINE pentru SUA ca in fruntea ei este un asemenea presedinte care incalca valorile rational-moral-spirituale si se face purtatorul de cuvant a unei ideologi murdare, mincinoase si degradabile din punct de vedere biblic.

In ce priveste relatiile noastre cu acesti SODOMITI, nu se face nici cea mai mica deosbire intre ei si alte persoane  cu care avem de-a face in treburile cotidiene, singurul lucru care nu-l putem acepta este ca sa li se faca anumite slujbe in bisericile noastre,  inainte de-asi pune viata in ordine si de-a deveni membri de drept, in conformitate cu regulile cerute. Fiecare biserica are un statut si o marturisire de credinta dupa care se conduce si acestea nu pot fi incalcate de nimeni, fiind in conformitate cu legile TARI.

Pentru a nu deranja pe nimeni  cred că este foarte bine ca ei să aibă “adunarea” lor și acolo să-si facă regulamentele (rânduiala) după cum cred ei de bine pntru ei.

Totodata trebuie ca “stăpânirea”  să nu se amestece in probleme interne ale bisericilor in a dicta pe cine să primească in biserică  si ce slujbe să se facă. Pe timpul comunistilor, in România, noi am suferit mult din acest motiv si am venit în SUA, în țara libertatii depline unde sa ne putem manifesta principiile noastre crestine bazate pe invatatura Sfintelor Scripturi. Ar fi cea mai mare tragedie ca aici, in aceasta țară, sa ni se se impuna anumite aberatii de catre stăpânire, în a ne forța să aceptăm lucruri care sunt incompatibile cu crezul nostru si practica biblică pe care o respectăm cu strictețe  – „Vrem o biserică liberă, într-o țară liberă, fără nici un fel de asuprire

Motivația acestui articol:

Nu este alta decât dorința si scopul de-a arăta în mod deschis și  documentat din punct de vedere logic, rațional și biblic:

1.Originea familiei ca instituție divină.
2.Originea demonică a homosexualității.
3.Superioritatea familiei în toate domeniile.

Pastor Aurel Mihet, Phoenix, Arizona
(aurelmihet@yahoo.com)

___________________________

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/09/10/dusmanul-familiei-adevarate-in-lumina-sfintelor-scripturi-de-aurel-mihet/

http://cnsnews.com/news/article/lauretta-brown/adults-raised-gay-couples-speak-out-against-gay-marriage-federal-court
http://mareabritanieevanghelica.com/?p=2089
http://www.theblaze.com/stories/2012/06/22/gay-activists-visiting-white-house-take-photos-of-themselves-flipping-off-reagan-portrait

http://www.agerpres.ro/externe/2015/06/26/barack-obama-legalizarea-casatoriei-intre-homosexuali-este-o-victorie-pentru-america–19-52-43

http://www.activenews.ro/externe/Raspunsul-TERIBIL-al-presedintelui-Kenyei-dupa-ce-Obama-i-a-tinut-o-predica-despre-homosexuali-Nu-putem-impune-poporului-lucruri-pe-care-societatea-si-cultura-noastra-nu-le-accepta-122741

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/09/06/comunicatul-pastorilor-la-cea-de-a-47-a-conventie-a-bisericilor-penticostale-romane-din-sua-si-canada-2015/

http://www.activenews.ro/externe/Judecatorul-sef-al-Curtii-Supreme-de-Justitie-a-SUA-Decizia-de-a-legaliza-casatoriile-gay-deschide-calea-pentru-POLIGAMIE-118895
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/06/26/curtea-suprema-de-justitie-a-sua-a-decis-obligativitatea-casatoriilor-homosexuale-eveniment-ce-va-trimite-unde-de-soc-in-intreaga-lume-si-care-va-pune-presiune-si-mai-mare-la-periferii
Pentru o clarificare aditionala, va recomand sa ascultati cele doua predici ale fratelui Andy Olariu despre pacatul homosexualitatii (Partea 1 si 2):

https://www.youtube.com/watch?v=PyRAOaRHNpM

https://www.youtube.com/watch?v=bxSZUgJXRjs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.