Legătura dintre Hillsong London și Gangnam Style

hillsong-gangnam-styleNu este alta decât

un duh înfocat al lumii – APOSTAZIA

.

În ultimele luni, Biserica “Hillsong” din Londra a inclus în cadrul prezentărilor lor  stilul înfocat  de dans Gangnam Style, care este bine cunoscut sub numele de “Dansul calului“, fiind cel mai cel mai popular dans pe internet în anul 2012.

Nu știm care a fost intenția lor de au introdus acest spectacol, cu aceste ritmuri lumești (satanice), desfășurând un adevărat mega-show. Însă ne putem întreba,  de când au început ei să întristeze pe Duhul Sfânt? (care i-a părăsit cu siguranță).

Ceva mai altfel cântă și se închină cei de la Hillsong Australia. Dar, zic unii,  nu putem înțelege care este legătura între Hillsong London și Gangnam Style? Nu e alta decât spiritul lumii, dumnezeul veacului acesta care a intrat masiv în biserici și  îndeosebi prin muzică!

Urmărind  în video-urile de mai jos, cu siguranță nu veți  putea numi aceasta închinare înaintea lui Dumnezeu.  Pe bună deptate apare întrebarea dacă e biserică sau discotecă? E mai mult discotecă, o activitate lumească, n-are nimic cu închinarea la Dumnezeu, e vorba despre o slavă deșartă adusă unii altora și Diavolului.

Sursa: http://stiricrestine.ro/2013/01/17/care-e-legatura-intre-hillsong-london-si-gangnam-style/

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Care e legătura între Hillsong London și Gangnam Style? | Stiri Crestine.ro

One thought on “Legătura dintre Hillsong London și Gangnam Style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.