Cum ne pregatim pentru sfarsitul lumii?

            OFERTA LUI DUMNEZEU versus  

O firma din SUA care vinde buncare cu super reducere de 80%. 


În vremea aceea, Isus a luat cuvântul si a zis: „Te laud, Tata, Doamne al cerului si al pamântului, pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei întelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor. (…)  Veniti la Mine, toti cei truditi si împovarati, si Eu va voi da odihna.”(Matei 11.25;28)


Lumea nu s-a sfârsit pe 21 mai, asa cum profetea organizatia FamilyRadio, condusa de batrânul american Harold Camping, care traieste din donatii de 72 de milioane de dolari. Dar nu doar el s-a gândit sa strânga bani de pe urma afacerii cu sfârsitul lumii, ci si un investitor din SUA care construieste un buncar secret.

Daca Harold Camping a reusit sa strânga bani de pe urma profetiei sale -dubioase si tendentioase- cu sfârsitul lumii pe 21 mai, investitorul nu a reusit sa-si vânda buncarele si ofera acum un discount considerabil: de la 50.000 de dolari, la 10.000 de dolari. Puteti vedea cum arata buncarele si citi mai mai mult pe MONEY.RO

PUNCTE DE VEDERE

(1) Atitudinea intreprinzatorilor care vor sa scoata bani din orice

Pentru unii totul se invârte in jurul banilor, sa câstige pe orice cale, chiar daca sunt extremi de penibili, cum e Harold Camping.

Si firma din SUA care vinde buncare, pentru adapostire in caz de catastofe, chiar daca acum ofera o super reducere de 80%, nu intinde oamenilor o solutie, nu, ci doar sa castige un dolar in plus pe orice cale!

(2) Ignoranta celor multi care nu cunosc ce spune Dumnezeu Tatal si Creatorul nostru

De ce isi permit sa profite de orice stare a noastra, sa speculeze orice, pentru ca ei sa câstige niscai profit?

Caci prin har sunteti salvati, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. (Efeseni, 2.8)

Pentru ca multi oameni traisesc si se complac intr-o ignoranta crasa.

Nu vor sa citeasca si sa afle ca tot ce se intâmpla este in mâna Tatalui, care, daca suntem credinciosi Lui, ne va proteja fara indoiala.

Ce spun unii, in comentariile lor, oarecum  se lauda cu afirmatiile lor si nu se tem de Dumnezeul Atotputernic?

Primul: ”Pai sa anuntati cand vine the end-ul lumii sa-mi pun alarma la telefon ca datele trecute am ratat ”sfarsitele”, De preferinta mai dupa-amiaza sa fie ca eu nu sunt prea matinal” si iar o sa-l ratez.

Al doilea: STIREA CU DISPARITIA OMENIRI E VALABILA PENTRU PROSTI !!! ….

Al treilea: Sunteti dusi cu neuronul! Vine sfarsitul lumii si eu trebuie sa dau 10.000€ ca sa-mi prelungesc agonia cu 6 luni! Ce discount aveti de la vanzatorul de buncare? Jenant este prea putin pentru calificarea articolului!

(3) Ce spune Biblia- Cuvântul lui Dumnezeu

Nimic nu se intâmpla fara stirea lui Dumnezeu si El e in controlul fenomenelor naturale: meteorologice, ale scoartei pamântului, ale tuturor lucrurilor. Nici omul nu poate face nimic daca nu-i este ingaduit de Dumnezeu, fie bine, fie rau.

Câteva repere biblice

Isus le-a raspuns: „Nu este treaba voastra sa stiti vremurile sau soroacele; pe acestea Tatal le-a pastrat sub stapânirea Sa. Ci voi veti primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudeea, în Samaria si pâna la marginile pamântului.” (Fapte, 1.7-8)

Ei se încred în avutiile lor si se falesc cu bogatia lor cea mare. Dar nu pot sa se rascumpere unul pe altul, nici sa dea lui Dumnezeu pretul rascumpararii. Rascumpararea sufletului lor este asa de scumpa, ca nu se va face niciodata.” (Psalm, 49.6-8)

Cel ce sta sub ocrotirea Celui Preaînalt si se odihneste la umbra Celui atotputernic, zice despre Domnul: „El este locul meu de scapare si cetatuia mea, Dumnezeul meu în care ma încred!” Da, El te scapa de latul vânatorului, de ciuma si de pustiirile ei. El te va acoperi cu penele Lui si te vei ascunde sub aripile Lui. Caci scut si pavaza este credinciosia Lui! Nu trebuie sa te temi nici de groaza din timpul noptii, nici de sageata care zboara ziua, nici de ciuma care umbla în întuneric, nici de molima care bântuie ziua în amiaza mare. O mie sa cada alaturi de tine, si zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia. Doar vei privi cu ochii si vei vedea rasplatirea celor rai. Pentru ca zici: „Domnul este locul meu de adapost!” si faci din Cel Preaînalt turnul tau de scapare, de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge, nicio urgie nu se va apropia de cortul tau. Caci El va porunci îngerilor Sai sa te pazeasca în toate caile tale; si ei te vor duce pe mâini, ca nu cumva sa-ti lovesti piciorul de vreo piatra.„ (Psalm, 91.1-12)

dar El n-a îngaduit nimanui sa-i asupreasca, si a pedepsit împarati din pricina lor (1 Cronici, 16.21)

Dar daca umblam în lumina, dupa cum El însusi este în lumina, avem partasie unii cu altii; si sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curata de orice pacat. Copilasilor, va scriu aceste lucruri ca sa nu pacatuiti. Dar, daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel Neprihanit.El este jertfa de ispasire pentru pacatele noastre; si nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi.” (1Ioan, 1.7; 2.1-2)

Isus i-a zis: „Eu sunt Învierea si Viata. Cine crede în Mine, chiar daca ar fi murit, va trai. Si oricine traieste si crede în Mine nu va muri niciodata. Crezi lucrul acesta?

Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi sa credeti ca Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; si, crezând, sa aveti viata în Numele Lui.” (Ioan, 11.25-26; 20.31)

Pretul? Cât costa salvarea eterna-definitiva a omului ?


Voi sunteti paziti de puterea lui Dumnezeu, prin credinta, pentru mântuirea gata sa fie descoperita în vremurile de apoi! (…) caci stiti ca nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, ati fost rascumparati din felul desert de vietuire pe care-l mosteniserati de la parintii vostri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fara cusur si fara prihana. „ (1 Petru, 1.5; 18-19)


Nimic! Inima ta, sa o predai Domnului! Sa ai credinta in El, in lucrarea Lui de salvare a omului, din pacatul edenic si din decaderea morala in care se zbate!

Dar L-a costat pe Dumnezeu nespus de mult, care a platit, impreuna cu Fiul, prin Viata lui Isus, prin Sângele scurs pe lemnul Crucii, la Gogota, pe Dealul Cpatânii, cand a fost rastignit intre Cer si Pamânt.

GLORIE DOMNULUI DUMNEZEU!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.