Majoritatea britanicilor se pronunță contra transgenderismului și a ideologiei de gen

Un sondaj a arătat că publicul britanic respinge în mare măsură ideologia transgender.

Sondajul a mai mult de 2.000 de adulți pentru Campania pentru bunul simț (CCS) a dezvăluit că aproape jumătate dintre ei nu cred că bărbații ar trebui să se poată autoidentifica drept femei și să aibă acces la spații destinate doar femeilor, cu mai puțin de unul în cinci din sprijin.

Trei din cinci au spus că s-au opus copiilor să li se permită să utilizeze droguri de blocare a pubertății sau hormoni sexuali încrucișați în încercarea de a schimba sexul, cu mai puțin de unul din șapte în favoare.

„Politică de identitate discordantă
Sondajul a dezvăluit, de asemenea, o opoziție acerbă față de ideea schimbării limbii pentru a o face neutră din punct de vedere al genului.

Aproape șapte din zece respondenți s-au opus ca cuvântul „breastfeeding” să fie înlocuit cu „chestfeeding”. Doar unul din 20 a spus că susține o astfel de schimbare.

Directorul CCS, Mark Lehain, a declarat: „Rezultatele acestui sondaj arată că marea majoritate a britanicilor este tolerant, echitabil și moderat, nu sunt interesați de politici de identitate schismatice/discordante.

„Arată că cei care vor să importe genul de idei extreme care s-au dovedit atât de polarizante în America vor trebui să se lupte cu majoritatea de bun simț a poporului britanic. Marea Britanie nu trebuie să accepte această cale. ”

„Dăunător”
Ciarán Kelly de la Institutului Creștin a comentat: „În ciuda a ceea ce unele secțiuni din mass-media sau grupuri de lobby ar dori să credeți, nu există un sprijin copleșitor pentru ideologia trans în rândul publicului larg.

„În realitate, majoritatea oamenilor recunosc că ideile radicale promovate de activiști sunt dăunătoare și greșite și nu doresc ca acestea să fie impuse societății, în general”.

Sursa: https://www.christian.org.uk/news/survey-reveals-brits-reject-trans-ideology/?inf_contact_key=29c6f61216ee0a5da1ad7e196e4d394b842e902fbefb79ab9abae13bfcb46658

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.