M-au sunat de la Protecția Copilului…

Acum aproximativ un an ne-am propus să facem o casă unei familii cu șapte copii, care se afla într-o situație grea, trăiau cu toții intr-o singură cameră. Tocmai ce apucasem să ne facem planul când protecția copilului a trebuit să intervină și să relocheze copiii la bunici, unde aveau mai mult loc, iar părinții trebuiau să facă naveta uneori chiar zilnic ca să-si vadă copiii deoarece nu aveau si ei loc să doarmă acolo. Trebuiau să respecte aceste măsuri pentru a nu le ajunge copiii într-un centru.

Azi situația este mai gravă deoarece nici bunicii nu mai pot ține copiii din cauza vârstei. Le-am cerut părinților să sune la Protecția Copilului și să le spună că noi le putem face o căsuța cu condiția să le fie înapoiați copiii. Așa s-a și întâmplat. Copiii au fost înapoiați, iar provocarea a fost lansată.

M-am bucurat de faptul că cei de la Protecție s-au interesat și au pus chiar ei mâna pe telefon, ne-au trimis și o scrisoare în direcția aceasta, deși puteau să se “limiteze” la ceea ce puteau face ca instituție. Am găsit la ei înțelegere, umanitate si dorința de a lucra spre binele suprem al copilului. M-au rugat să îi țin la curent cu evoluția lucrărilor la casă si pe viitor va exista o colaborare frumoasă pentru a salva și alte vieți. Așadar, urmează o nouă casă pe care o putem face împreună si o noua familie salvată de la separare, multe destine binecuvântate de noi prin Hristos. Așadar, haideți să punem din nou mână de la mână si să mai ridicăm o căsuță pentru o familie numeroasă.

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat.

Cu recunoștință,
Toni Berbece

MisiuneaProfides #BisericaProfides #ToniBerbece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.