Ne-am obișnuit cu slova, dar arar ne întâlnim cu Duul care dă viață. Este experiența mea și prbabil și a unora dintre voi.
Ne pregătim de Paște și citim textele consacrate. Nu e ușor să predici în aceeași adunare 39 de ani și să te mai asculte fără să âi plictisești cu aceleași predici.
Mi-a răsărit înainte frumusețea unei expresi pe care mi-e teamă că am înțeles-o greșit până acuma.
„V-amspus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi,Eu am biruit lumea” (Ioan 16:33).
Cine spune aceste cuvinte? Când le spune? Ce vrea să ne comunice?
I. Oricât de paradoxal pare, acest „am biruit“ sunt cuvintele Unuia care urma să fie prins și cundamnat la moarte de ceea ce El numește generic “lumea“.
Finalul incursiuni în Ierusalim pentru praznic va fi aparent o înfrângere totală, un falliment total. Știind…
View original post 1,174 more words
Pace. Puteți va rog sa îmi spuneți unde mai pot găsi cartea fratelui Longodor Gheorghe despre vorbirea în alte limbi. Efectiv parca a dispărut. Fiți binecuvântat🙏
Am transcris mai multe pagini din cartea respectivă, postată online, pe blogul https://vesteabuna.wordpress.com/, dar se pare că a scos-o.
Acum, am altă părere despre vorbirea în limbi, e cum scrie în 1 Corinteni 14, se face și se practică pentru zidire personală, sub călăuzirea Duhului Sfânt – nu în biserică (acolo doar prin traducerea acelei limbi). Puteți să-mi scrieți pe adresa personală pt alte detalii.