God bless America! Pe americani și pe președintele Trump – Dumnezeu are ceva și mai bun pentru noi!

Majoritatea creștinilor ne pusesem mari speranțe în re-alegerea lui Donald Trump în funcția de Președinte al USA. 

Și încă mai dorim și mai sperăm într-o minune, că prin renumărarea voturilor din unele state sau prin alte căi legitime, totuși, Trump va continua să fie președintele Americii!

Dar, copleșit de situația nedorită, de frustrarea milioanelor de credincioși care l-au votat pe Donald Trump VERSUS întreaga lume concertată a celor fără Dumnezeu care au complotat în mod sistematic și mincinos pe toate planurile să instituie legi diavolești care să guverneze – am realizat ca posibilă starea noastră de-a ne pune speranța într-un om, Donald Trump, mai mult decât în Dumnezeu, să ne bazam pe deciziile sale constructive, mai mult decât pe strategia Împărăției lui Dumnezeu.

E clar că gândurile noastre nu sunt și gândurile lui Dumnezeu, că nu ne-am eliberat cu totul de lanțurile lumii, că suntem prea bine atașați lumii în care trăim, fizic, decât de Împărăția lui Dumnezeu. Și, practic, nu prea simțim că suntem parte a împărăției lui Dumnezeu și nici nu acționăm ca atare.

Am ajuns de nu mai credem în prorocii, nu credem că Domnul vorbește copiilor Săi din moment ce nici nu-i mai auzim vorbirea – deși El e Același, că nu se poate tăgădui singur. Ba mai mult, “noi” am decretat că Biblia a fost valabilă numai în primul secol, așa cum au procedat și trăit apostolii! După “timpul celor 12 apostoli“, diavolul (probabil prin Augustin) a introdus învățătura cesaționistă precum că parte din daruri au încetat, că lucrarea Duhului Sfânt s-a restrâns, nu mai operează vorbirea în limbi, nu mai sunt proroci și alte opriri demonice deși cuvântul vorbește imperativ cu totul altceva. Deși Dumnezeu (Duhul) este Același ieri, azi și în veci!

De pildă, în 1 Corinteni 14:

  1. Urmariti dragostea. Umblati si dupa darurile duhovnicesti, dar mai ales sa prorociti.
  2. In adevar, cine vorbeste in alta limba nu vorbeste oamenilor, ci lui Dumnezeu; caci nimeni nu-l intelege si, cu duhul, el spune taine.
  3. Cine proroceste, dimpotriva, vorbeste oamenilor, spre zidire, sfatuire si mangaiere.
  4. Cine vorbeste in altă limbă se zideste pe sine insusi; dar cine prorocește zideste sufleteste Biserica.
  5. As dori ca toti sa vorbiti in alte limbi, dar mai ales sa prorociti. Cine proroceste este mai mare decat cine vorbeste in alte limbi; afară numai dacă tălmăcește aceste limbi, pentru ca să capete Biserica zidire sufletească.

În vremea lui Solomon a fost mare prosperitate, dar și siguranță față de popoarele și țările lumii ostile, dar practic poporul s-a îndepărtat de Dumnezeu. Însă Dumnezeu pentru poporul Său avea și are ceva mai bun, Împărăția lui Dumnezeu în care Isus Hristos este Domnul!

Fraților, este nevoie să lăsăm Duhul Sfânt să lucreze, să scoatem din uz lucrarea satanică cesaționistă!

“Tatăl nostru care ești în ceruri! Sfințească-se Numele Tău; vie Impărăția Ta; facă-se voia Ta, precum în cer și pe pământ.  […]

Căutați mai întâi Impărăția lui Dumnezeu si neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.  Nu vă îngrijorați, dar, de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei. “(Matei 6:9-10; 33-34)

__________________

Citiți și:

Murdoch, mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump, face parte împreună cu Biden și Soros din Grupul Bilderberg și Comisia pentru Relații Externe, creatoarea Trilateralei. Cele trei organizații controlează “fake mass media” care l-a îngropat pe Trump

https://www.activenews.ro/stiri/Stanga-fraudeaza-masiv-alegerile-din-SUA-163485

AU VOTAT ȘI MORȚII. Înscenarea care l-a îngenuncheat pe Trump și ordinul primit de poștași pentru frauda cu voturilor prin corespondență. Dovezi ca la Sectorul 1

 

One thought on “God bless America! Pe americani și pe președintele Trump – Dumnezeu are ceva și mai bun pentru noi!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.