În casa în care nu este Hristos

În casa în care nu este Hristos, copiii își bagă mâinile în urechi și-și pun perna în cap de la atâta ceartă, pereții își iau pumni de nervi, ușile au geamurile sparte și abia mai stau pe balamale de la atâtea trântituri, farfuriile nu scapă nici ele, iar vecinii știu că la apartamentul/casa cutare e scandal seară de seară.

În casa în care nu este Hristos este multă bârfă, multă văicăreală, multă nemulțumire, multă ură vărsată pe toate părțile, acolo poți auzi cum socrii nu-s buni de nimic, ei nu au ajutat cu nimic niciodată, poți auzi cum de la pastor/preot până la ultimul “prieten” al familiei este înjosit, bârfit, disprețuit și denigrat, iar apoi copiii aud mierea din gâtlejul părinților când vorbesc cu cei pentru care cu puțin timp în urmă au avut doar venin.

În casa în care nu este Hristos este mereu televizorul/telefonul pornit pe toate mizeriile, pe toate urâciunile lumii, de la emisiuni spurcate până la nimicuri care pervertesc mintea, în casa în care nu este Hristos nu Biblia și rugăciunea au loc de cinste, ci orice altceva care fură timpul ca un hoț lăsând în loc doar gunoaie. În casa în care nu este Hristos Biblia zace în praf, iar plasma strălucește full HD non stop.

Dorește-ți o casă în care să domnească Hristos și vei avea pace, vorbă bună, belșug și binecuvântare. Soțul va avea doar miere pe buzele lui, iar soția va fi un izvor binecuvântat și nu o streașină care picură supărător. Copiii vor fi la adăpostul paradisului creat de voi și nu va avea Șarpele cel vechi acces la inimile și mințile lor.

Cu prețuire,

Toni Berbece

One thought on “În casa în care nu este Hristos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.