Și din iad Îl voi iubi – William Branham

Încă un articol care demască, din interior, Secta Branhamistă, ca fiind manipulată și controlată satanic de William Branham și urmașii săi

In anul 1965, Branham ne spune ca intr-o zi a venit cineva la el si i-a spus: “Frate Branham stii ca in curand vei sfarsi ca un blestemat?” El ii raspunde ca chiar daca Domnul il va arunca in iad si de acolo Il va iubi.

Acum cam 20 de ani cand am citit prima data asta am fost atata de miscat in interior si am zis: “Uite un om adevarat a lui Dumnezeu, fratele Branham. Ce iubire profunda are fratele Branham pentru Domnul. El are asa o iubire imensa pentru El incat chiar daca Domnul il leapada, el totusi Il va iubi, chiar si din iad.”

Atunci am fost profund emotionat de ideea asta si mi-am creat o mare simpatie si respect pentru “fratele Branham”.

Insa zilele trecute mi-am dat seama de superficialitatea lui Branham si desigur si a mea din acel timp.

Acum inteleg ca pe langa cateva avertizari si profetii catre Branham care anuntau ca nu va prinde in viata anul nou 1966, si aceasta a fost o avertizare serioasa din partea lui Dumnezeu pentru el.

Dumnezeu a trimis probabil pe acel om sa il ajute pe Branham, insa Branham a dat un raspuns INCREDIBIL DE PROST si plin de trufie.

Branham nu a fost interesat ca daca el e gresit, in ce anume ar putea fi gresit si sa isi faca corectarea si pocainta necesara daca Dumnezeu ii cere asta. Nu l-a interesat asa ceva. A fost plin de mandrie si insasi acest raspuns pe care l-a dat este o grava ofensa la adresa lui Dumnezeu.

Daca cineva il iubeste asa de mult pe Dumnezeu nu trebuie sa stea ca sa ajunga in iad ca apoi de acolo sa il iubeasca. Va dati seama de prostia afirmatiei lui Branham? Daca il iubesti asa cum pretinzi mai bine schimba ceva la viata ta, daca chiar vrei sa dovedesti atata de mult ca tu il iubesti.

Astfel de jertfe vrea Domnul din partea noastra? Nici vorba.

Nu scrie ca ascultarea este cea mai placuta jertfa pentru El? Ba da. Si in final aceasta ascultare, nu tot noua ne face bine? Ba da.

Continue reading  Mesajul.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.