RUGĂCIUNE pentru Nelu CIOBOTĂ, redactor la RVE Timișoara

Am avut o săptămână cum numai o dată la… 50 de ani am avut….

M-am internat Marti de urgenta in spital. Am tusit foarte rau si mi s-a desprins ceva la plaman si a intrat aer unde nu trebuia. Pneumotorax. Doar un sfert din plamanul drept mai era functional. Mi-a bagat un tub printre coaste sa scoata aerul, apoi alte investigatii. Mi-au repornit plamanul, acum sunt acasa. Este soc pt mine. De la o zi la alta…

Interventia, a durat doar vreo 10-15 minute. Am stat cateva zile cu un tub infipt intre coaste, ca sa scoata aerul.

Ma rugam Marti Domnului sa evit punctia, sa imi dea Domnul vindecare. Si dintr-o data am stiut ca treaba mea nu e asta, ci treaba mea este sa Il laud pe Domnul.

Imi doresc vindecare, dar Domnul stie ce trebuie sa-mi dea. Eu trebuie sa-L laud pe el. Doamne ajuta-ma si ajuta-ne. Nu vreau sa ma concentrez pe ce nevoi am eu si pe scaparea de suferinta, ci pe a-L lauda pe Domnul.

Miercuri am facut si Computer Tomograf CT.  Vestea buna este ca nu am cancer. Vestea mai putin buna este ca pe amandoi plamanii mei sunt multe bule cu aer, care se pot sparge oricand, la fel cum s-a spart una si acum.

Trebuie sa continui investigatiile. Daca se mai sparge una, intru direct la operatie, nu punctie, ca acum. Trebuie sa ma feresc de efort, raceala, avion, scufundari etc. Domnul sa fie laudat. Toate lucrurile lucreaza spre binele nostru.

Vineri, dupa ce am venit acasa, sotia mea fredona prin casa piesa „Muzica-ncetat”. Mi-am dat seama ca a venit o saptamana de nemiscare in viata mea, cand muzica a incetat. M-am autoanalizat si am inteles ca nu m-am inchinat destul Domnului, asa cum spune si aceasta piesa. Ratiunea de a exista a omului pe pamant este sa se inchine lui Dumnezeu si sa-L laude pe El.

Acum sunt in Concediu medical. Mai continui alte invstigatii.

Fiti binecuvantati cu muuuultaaaa sanatate!

Cand va amintiti si aveti putin timp, mai inaltati o rugaciune si pt mine, daca vreti…

Cu drag,

Nelu Ciobota

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.