Naşterea Mântuitorului

„Astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.”
Luca 2:11

Naşterea Mântuitorului

SĂMÂNȚA BUNĂ

Vestea îngerului ne vorbește astăzi tot așa ca și păstorilor de altădată: Fiul lui Dumnezeu a devenit Om, pentru a deveni Mântuitorul nostru!

El a venit pe lume la Betleem ca și copil de părinți săraci. Cum s-a întâmplat, citim în Biblie: Maria „a născut pe Fiul ei cel întâi născut, L-a înfășat în scutece și L-a culcat într-o iesle, pentru că în casa de poposire nu era loc pentru ei” (Luca 2.7). Mântuitorul era acum aici, dar El aproape că nu a fost băgat în seamă.

Mai târziu nu a fost mai bine. Când Isus Hristos a trăit în Israel și a lucrat, a trebuit să afle că cei mai mulți oameni nu L-au dorit. Ei au respins harul Său și la sfârșit L-au pus pe o cruce.

Astăzi nu este altfel. Oamenii sărbătoresc pe întreg pământul Crăciunul. Dar câți se gândesc într-adevăr că Isus Hristos a fost născut, pentru a muri pentru noi? Numai prin moartea Lui la cruce, Fiul lui Dumnezeu a putut deveni Salvatorul nostru. El a trebuit să moară, pentru ca fiecare care crede în El să nu piară, ci să primească viață veșnică.

O altă cale a mântuirii nu există. De aceea se adresează încă o dată fiecăruia personal întrebarea: „Este Domnul Isus, Mântuitorul meu? Cred că El a murit pentru păcatele mele la cruce?”

El Se bucură și astăzi – de la venirea Sa în lume au trecut mai mult de 2.000 de ani – de fiecare om care se pocăiește și Îl acceptă ca Mântuitorul lui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.