Demonii de perversiune se instalează pe creier suprimând capacitatea unei iubiri firești – Într-o “dragoste” nefirească

Am vorbit cu un tânăr care mi-a mărturisit că după vârsta de 16 ani (în urma consumului de materiale pornografice de tot felul) a constatat că nu se mai poate îndrăgosti de fete, și că mintea îi fuge la băieți.

Atenție! Homosexualitatea se ia, nu vă jucați cu focul!

Cunosc multe alte cazuri de genul acesta, chiar cu soți care pică în plasa aceasta a pervertirii.

Tânărul a intrat în panică și m-a întrebat dacă se poate produce o astfel de deviație, care în adolescență nu exista, căci știa clar că o vreme i-au plăcut fetele.

I-am explicat că demonii aceștia de perversiune se instalează pe creier suprimând și  deteriorând capacitatea omului de a avea o dragoste firească, pe care  o transformă într-o “dragoste” nefirească, așa cum ne spune și Sfântul apostol Pavel că poate exista.

Cum există demoni care strâmbă oase, cum avem cazul femeii gârbove, adică demoni care distrug sănătatea fizică, există și demoni care “strâmbă” mintea, emoțiile și sentimentele omului păcătos.

De exemplu, pe împăratul Saul îl chinuia un demon de mânie. Când îl apuca, îl invidia pe David, efectiv punea mâna pe suliță și dădea după el, dorind să-l omoare; tot Biblia ne spune clar că peste el era un duh rău.

Așadar, sunt draci care operează cu partea fizică a omului și sunt draci care operează cu partea psihică și sentimentală a omului. Iar aceste lucruri le știm de la Hristos, din felul lui de a scoate demonii din oameni și din ceea ce El ne-a relatat în Scriptură.

Stând departe de necurăție, de poronografie, de curvie, de masturbare, de pofta depravată exercitată prin privit, stai de fapt departe de demonii de necurăție, care se instalează pe fondul stării de păcat din om.

Vreau să mai adaug că disperarea Satanei în aceste zile este de a-i face pe cât mai mulți copii, adolescenți, tineri și adulți să creadă că s-au născut “pe invers”, iar când aceste gânduri sunt primite și îmbrățișate chiar ca o normalitate, atunci acești demoni se instalează ca la ei acasă, pervertind ființa umană până la extrem. Prin țările occidentale părinții își lasă copiii să audă propaganda schimbării orientării sexuale, crezând că nu au cum să fie schimbați, dar este cea mai mare înșelăciune a Satanei, copiii putând fi pervertiți, de aceea se dă o luptă pentru educația în spiritul toleranței față de aceste perversiuni. Ei caută adepți printre copiii noștri!

Spune NU necurăției, spune NU toleranței față de spurcăciune, asigură-te că al tău copil știe ce este normal și că dragostea firească este una singură, asigură-te să pui o strajă în jurul minții lui, bombardate zilnic de gânduri și ispite. Roagă-te pentru protecția copiilor tăi și ține-i aproape de Hristos, de Adevăr, de Scripturi și de Biserica Domnului!

Tony Berbece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.