Semnele credinței

Umblă prin credință

by Sav Simona

Ce bine e când ni se mai dă în dar din semnele credinţei, pe calea ce ades cu greu o deşluşim ca fiind cea trasată de Domnul nostru Isus Hristos.

În cele ce urmează vreau să mai aştern pe hîrtie cîteva din semnele credinţei ce le-am primit în scurgerea anilor de la Tatăl Luminilor ce încă mai are milă şi îndurare pentru copii Săi.

Eram o tânără copilă lipsită de experienţă în ale credinţei când un mare val de deznădejde căuta să mă răpună cu tot felul de şoapte şi gânduri din partea celui rău, să mă afunde tot mai mult furîndu-mi nădejdea mântuirii.

La Domnul tot mai este nădejde, la El tot mai este har, îndurare şi eliberare şi El ne mai dă o şansă oricât de grea ar fi lupta.

După 3 zile în care nu am putut mînca, nici ruga,  ci doar a plânge din cauza unor gânduri ce mă măcinau cumplit, că nu mai am parte de mântuire. Era ora 11 dimineaţa când un gând curat străbate fiinţa mea, zicându-mi cu blîndeţe “Cere un semn şi ţi se va da să poţi pricepe voia Domnului pentru restul vieţii şi să scapi din aceste deznădejdi“. Şi fără să mă gândesc foarte mult, aşteptînd cu nerăbdare călăuzirea, am şi hotărât semnul:

Doamne, dacă voia Ta este să merg mai departe în lucrarea în care m-ai chemat şi care acum e cufundată în deznădejdi, fă ca de la ora 11 şi pînă la 11 şi un sfert să nu mai pot scrie de dureri de mână“.    Dacă nu se va întâmpla nimic, înseamnă căci trebuie să mă opresc şi să nu mai continui în lucrarea în care m-ai chemat.

O, dragii mei, ce îndurător este Domnul cu cei ce-l cheamă! Nu a stat indiferent, şi la ora 11 fix am aruncat pixul din mînă, căci scriam poezii şi cu nişte dureri mari în mână, m-am aruncat pe genunchi cu lacrimi rugând pe Domnul cu mare patos dar şi cu ochii pe ceas să văd cît mai e din timpul durerii. Minutele au trecut deşi mie îmi păreau deosebit de grele și lungi din cauza durerii, dar la 11 şi un sfert, cum am cerut, s-a luat toată durerea, mi s-a întărit credinţa şi am putut să strig din toată inima căci Domnul e tăria mea şi călăuza mea şi voia Lui e să merg înainte pe cale şi Satana e cel ce m-a inundat cu deznădejdi.

Mă gândeam oare mă va vindeca la trecerea celor 15 minute? Va avea milă, mă va auzi căci eram tot pe tărîmul deznădejdilor, dar Slavă Lui căci mi-a auzit strigătul, mi-a întărit credinţa, m-a luat de mînă şi mi-a dat pace.

Iubit cititor, nu cumva ai şi tu îndoieli, temeri, deznădejdi, cere şi tu un semn al credinţei, cere-l cu insistenţă, şi-l vei primi negreşit, căci a te retrage dintr-o lucrare a Domnului în care eşti chmat, adesea înseamnă foarte mult în viaţa de credinţă,  mai mult decît îţi imaginezi tu. PENTRU CĂ, NU ŞTII CE SCRIE CUVÎNTUL?  CĂCI PENTRU MINE A TRĂI ESTE HRISTOS. Iar, ieşind din voia Lui, din cauza deznădejdilor celui rău, ieşi şi de sub mîna ocrotitoare a Domnului şi de sub binecuvîntarea Lui. Cere un semn şi Ți-l voi da zice Domnul şi atunci şi tu vei zice ca mine ACESTA ESTE DOMNUL ŞI NUMAI LUI VREAU SĂ-I SLUJESC! DOAMNE, AJUTĂ!

Am scris aceste rînduri nu să mă scot eu in relief ci doar aşa de dragul Domnului Isus ce mi-a făcut mult bine şi să fie intărită şi credinta ta in Domnul şi voia Sa.

Lasă şi tu semnele credinţei în urma ta ca şi alţii să vadă bunătatea şi indurarea Domnului care lucrează totul în toţi. Domnul să ne ajute la orice greu. AMIN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.