Lazăr Gog – Mărturie despre criza în care și-a pierdut cunoştinţa timp de 5 zile, dar și despre vindecarea sa!

by rodiagnusdei Transcrierea Mărturiei fratelui Lazăr Gog

Aș dori să vă dau un exemplu. În anul 2010, știu că v-ați rugat pentru mine, v-ați rugat pentru casa mea. Am trecut prin mai multe crize. Una din ele a fost de sănătate, o criză în care mi-am pierdut cunoștința și am fost în altă lume, timp de 5 zile.

Înainte, însă, de această criză, bunul meu prieten și coleg de slujbă, pastorul Dorin Druhora, s-a rugat pentru mine și pentru casa mea, într-un grup de frați și surori, undeva după miezul nopții. A ținut un studiu biblic și apoi a zis: „Aș vrea să ne rugăm pentru un prieten scump.”.  N-a spus unde locuiește, cum îl cheamă, ce este, cine este.

S-au rugat și a venit cuvânt din partea Domnului, pentru că noi suntem o biserică și credincioși care credem că Dumnezeu vorbește și astăzi. Și vorbește. Nu ne închinăm la un dumnezeu pe care-l dor dinții și e mut. Ci lui Dumnezeu, care este viu în vecii vecilor. Și cuvantul a iesit asa: „Bărbatule, du-te inapoi in cetatea din care faci parte si spune unsului Meu,” a știut Dumnezeu cine sunt,că focul nu s-a stins, cuptorul va arde mai tare, ba încă am să-i îngădui să coboare până în valea umbrelor morții. Și după ce va coborî  în valea umbrelor morții, de-acolo îl voi ridica și-l voi folosi cu mai mare putere, pentru gloria Mea.

A ezitat, fratele Dorin, cateva zile sa imi spuna, ca i-a fost frica sa-mi spuna ce cuvant a avut. S-a temut ca o sa fac  un atac de inima, un infarct cerebral. La urma, mi-a spus. Si cuvantul acesta ne-a pus pe ganduri, si pe sotie si pe mine. Dar, cand eram in acea stare de sanatate precara si eram plecat in alta lume cu mintea, cu trupul, cu sufletul, cu duhul, medicii care m-au tratat au facut o conferință  medicală  in a treia zi. Si au chemat sotia, pe matusa, au chemat pe cei doi fii si fiica noastra si au zis asa: „Doamna Gog, domnule Gog, dupa calculele noastre si dupa cartile noastre, dupa experienta noastra medicala…” si vreau sa va spun pentru gloria Domnului si spre slava Lui, nu spre slava noastra a oamenilor, medicul care m-a tratat este unul dintre cei mai mari medici  pentru tumori canceroase pe creier, medicul care a tratat pe senatorul Ted Kennedy.

Am facut conferinta cu doctori din New York si Chicago. Si dupa calculele noastre, Domnul Gog nu-si va mai reveni niciodata. Este a treia zi in aceasta stare si nu-si va mai reveni niciodata. Noi credem, dupa experienta noastra, ca daca nu a murit pana acuma, este foarte posibil pana maine dimineata s-o mai duca, pana in a patra zi. E posibil sa faca o hemoragie puternica pe creier, care-i va fii fatala. Noi vrem sa va prevenim, sa stiti lucrurile acestea. In cazul ca va scapa de aceasta hemoragie, care este fatala, va fi o vegetala pentru restul vietii. O sa va spunem un centru unde sa-l duceti si va fii hranit prin siringa in stomac, n-o sa mai puteti avea grija de el.”

La care, sotia mea a spus doctorilor: „Domnilor doctori, eu va multumesc pentru grija care o dati sotului meu, apreciem stiinta medicala, si noi suntem oameni educati, sotul meu este doctor in teologie, dar, vreau sa va spun ca noi suntem oameni credinciosi care ne temem de Domnul si-L iubim pe Dumnezeu. Noi slujim un Dumnezeu care vorbeste si astazi. Noua ne-a spus Domnul ca o sa se intample lucrurile acestea inainte ca ele sa se intample.” Si le-a spus profetia. „Si de aceea,” le-a zis, „eu nu cred ca sotul meu va muri, nici ca va fi o vegetala. Dumnezeu il va ridica din conditia aceasta si va fi din nou in mijlocul familiei.”  Și Dumnezeu a facut asa.

In a cincea zi, seara, in Denver, Colorado, la 1,600 km distanta de Los Angeles, unde locuim noi si unde eram eu in spital, un grup de frati pastori erau impreuna. Trebuia sa fiu si eu cu ei la acea conferinta. Un pastor american predica cuvantul Domnului si s-a oprit din predica. Era 8:30 seara. A zis: „Duhul Sfant mă opreste să continui predica. Trebuie să ne rugăm pentru pastorul Gog.” S-au mai rugat in zilele acelea, dar a spus: „De data aceasta ne rugăm diferit.”  Au chemat in față pe un pastor din biserica de la noi, si l-a intrebat daca accepta sa ma substituie si sa-i faca ungere cu untdelemn lui Lazar Gog prin pastorul Cui. Fratele a acceptat. A venit in față, s-au adunat pastorii in jurul lui si Dr. Dennis McGuire, care conducea lucrarea l-a uns cu untdelemn in Numele Domnului Isus si a zis: „Lazăre, te ung cu untdelemn in Numele Domnului.

Si cat este de drept că Domnul este viu si eu sunt viu in fața dvs., am verificat, in clipa aceea era 7:30 in California (probabil diferența de fus orar). In clipa aceea, in spital, eu m-am trezit si am vorbit si sunt asa cum ma vedeti. Si Dumnezeu e mare!

predica integrala…

VIDEO by Biserica penticostala Carpati, Cluj-Napoca


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.