În Săptămâna Mare, Papa Francisc spune că ”Iadul nu există”

by Daniel Branzai

Oricine îl contrazice pe Christos este antichrist (antichristos). Papa de la Vatican își dă iar arama pe față într-un intervu cu un prieten ateu, redactor pentru ziarul ,,La Repubblica“.

De data acesta, papa contrazice învățătura Domnuli Isus despre iad și pedeapsa veșnică. El se identifică cu cei care spun că iadul nici nu există. După el, sufletele necredinciose vor dispare pur și simplu din univers.

Ar vrea el! Probabil că și soarta lui ar fi mult mai ușoară astfel … Nu-i de mirare că Dante l-a așezat pe papa de la Roma într-unul din straturile cele mai de jos ale iadului.


POPE DECLARES NO HELL?

Vezi acest video:

https://ok.ru/video/81215818402

În Săptămâna Mare, Papa Francisc spune că ”Iadul nu există”

În Săptămâna Mare, Papa Francisc spune că ”Iadul nu există”

Într-un interviu acordat presei italiene în Săptămâna Mare dinaintea Paștelui catolic, Papa Francisc spune că ”Iadul nu există – ceea ce există este dispariţia sufletelor păcătoase”, citează Agerpres La Reppublica.

“Nu există niciun iad în care sufletele păcătoşilor sunt condamnate să sufere pentru eternitate”, a declarat papa Francisc. Potrivit suveranului pontif, după moarte, sufletele oamenilor care se căiesc sunt iertate de Dumnezeu şi I se alătură în contemplare, “însă sufletele acelora care nu se căiesc, şi care din acest motiv nu pot fi iertaţi, dispar”.

Interviul cu Papa Francisc a fost realizat de Eugenio Scalfari, un jurnalist italian, ateu, de 93 de ani, care scrie cu regularitate articole despre credinţă şi religie. În trecut, veridicitatea citatelor pe care jurnalistul italian le-a atribuit papei a fost pusă sub semnul întrebării, în special după ce Eugenio Scalfari, în vârstă de 93 de ani, a recunoscut că nu a folosit niciodată un reportofon în timpul realizării interviurilor sale.

Sursa: https://barzilaiendan.com/2018/03/29/papa-ruda-de-la-vatican-este-iar-antichristic/

One thought on “În Săptămâna Mare, Papa Francisc spune că ”Iadul nu există”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.