EXTRAORDINAR: Preot musulman care se convertește la creștinism citind Coranul!

Musulmanii sunt ignoranți, deoarece ei nu citesc atent ce scrie în  Coran despre Isus!

Preoții musulmani susțin în predicile lor că “Isus Hristos nu este Dumnezeu”…  își începe scurta mărturie fostul preot musulman.

“Pentru mine, Dumnezeu era doar Allah, și credeam că Allah nu a fost căsătorit, deci nu există fii ai lui Allah. Deci eu predicam că Isus nu este Dumnezeu. Atunci cineva din mulțime m-a întrebat: ‘Cine este Isus?‘,  poate un musulman, dar a întrebat ‘Cine este Isus?‘.  Eu predicam că El nu este Dumnezeu, dar întrebarea era ‘Cine este El?‘.

Ca să aflu cine este El, am citit încă o dată întregul Coran: 114 capitole, 6666 cuvinte în Coran.  Când l-am citit, numele profetului Mahomed l-am găsit în Coran în 4 locuri, dar numele lui Isus l-am găsit în 25 de locuri. Atunci am devenit puțin confuz. De ce Coranul acorda mai multă atenție lui Isus? Și, al doilea lucru: Nu am găsit nici un nume de femeie în Coran: numele mamei profetului Mahomed, ori numele soției, ori al copiilor, nu. În Coran, există doar un singur nume de femeie pe care l-am găsit: Maria, mama lui Isus. Nici un alt nume de femeie.

Și, în sfântul Coran capitolul 3, numele capitolului este ‘Familia Mariei‘ și sfântul Coran capitolul 19, numele capitolului este ‘Maria‘. Un capitol este ‘Maria’. “
Deci am fost foarte curios să știu ‘De ce spune Coranul toate aceste lucruri?‘.

Despre Maria, sfântul Coran capitolul 3, începând cu versetul 34, spune că Maria s-a născut fără păcatul original, ea n-a făcut nici un păcat în viața ei, că ea a fost totdeauna fecioară. Coranul, la capitolul 50 versetul 23, spune că ea a mers la cer în corpul ei fizic. Chiar presupunerea este scrisă în sfântul Coran.

Și, apoi, despre Isus, când citesc capitolul 3 versetele 45 la 55, sunt 10 puncte în care Coranul se referă la Isus. În primul rând, Coranul spune … ‘expresie în arabă’,  care tradus înseamnă ‘Cuvântul lui Dumnezeu‘.
Și în al doilea rând,   ‘expresie în arabă’,  care tradus înseamnă ‘Duhul lui Dumnezeu‘.
Și în al treilea rând, este ‘expresie în arabă‘, care tradus înseamnă ‘Isus Hristos‘.

Deci Coranul ne dă numele pentru Isus: Cuvântul lui Dumnezeu, Duhul lui Dumnezeu, Isus Hristos. Și Coranul spune că Isus vorbea când era foarte mic, la 2 zile după naștere,  El a început să vorbeacă! Coranul spune că Isus a creat o pasăre vie din noroi. El a luat noroi, a modelat o pasăre; când a suflat spre ea, a devenit o pasăre vie. Deci mă gândesc că El poate să dea viață. El dă viață noroiului, lutului. Și apoi Coranul spune că Isus a vindecat un orb din naștere, un lepros etc..
În mod curios, Coranul spune că Isus a înviat oameni care muriseră; Isus s-a dus la cer; El este viu și că se va întoarce.

Când am văzut toate aceste lucruri în Coran, m-am gândit la ce spune Coranul despre Mahomed. Știți, potrivit Coranului, profetul Mahomed nu este Cuvântul lui Dumnezeu, nici Duhul lui Dumnezeu, nu vorbea când avea doar 2 zile, nu a creat niciodată o pasăre din noroi, nu a vindecat nici un bolnav, niciodată nu a înviat pe cineva din morți, el însuși a murit și, potrivit Islamului, el nu este viu și nu se va întoarce. Deci este o mare diferență între acești doi profeți. Nu mă refer la Isus ca Dumnezeu. Ideea mea era că El este un profet, dar un profet mai mare decât Mahomed.

Deci într-o zi m-am dus la profesorul meu, cel care m-a învățat 10 ani în Colegiul Arabic, și l-am întrebat: ‘Profesore, cum a creat Dumnezeu universul?‘ Atunci el mi-a răspuns: ‘Dumnezeu a creat universul prin cuvânt.’ PRIN CUVÂNT.

Atunci am întrebat: “Cuvânt”, este creator sau creație?‘ Mai clar, am întrebat: ‘Cuvântul lui Dumnezeu este Creator sau creație?‘. Coranul spune că Isus este Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă profesorul spune ‘Cuvântul lui Dumnezeu este Creator’, care înseamnă că Isus este Creator, atunci musulmanii trebuie să devină creștini.”

Mărturia VIDEO în engleză, titrată în română:

Mai jos avem  și mărturia de cca 4 minute a unui alt arab musulman convertit la creștinism, care aduce la lumină și alte aspecte fulminante.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.