Les professionnels contre «l’éducation sexuelle»

Suntem invitați să citim un articol semnal de alarmă editat de mai  mulți psihologi și psihiatri de copii din Franța, care semnalează situația în care se găsește societatea de azi vizavi de atitudinea ei față de copii și de societate.

Opriți impostura „DREPTURILOR SEXUALE” și a „EDUCAȚIEI SEXUALE”!

Mai multe asociații de psihologi și psihiatri de copii din Franța, asociații de părinți ș.a. se pronunță împotriva imposturii „drepturilor sexuale”, care se insinuează astăzi în societate sub forma de drepturi pentru homosexuali, pentru sănătate sau pentru apărarea femeilor. Mai mulți profesioniști psihologi francezi denunță așa numita materie „educație sexuală”, care a intrat în școlile franceze, cu ajutorul ministerelor Educației și Sănătății. Această materie, care se impune în școlile și chiar în grădinițele franceze, începând cu grupa mare, se bazează pe un document periculos, intitulat „Declarația drepturilor sexuale”, elaborat în 2008, de către Federația Internațională de Planificare Familială sau IPPF, și susținut de OMS și ONU.

Asociațiile franceze au creat site-ul „Les professionnels contre «l’éducation sexuelle» et les «droits sexuels»” și au inițiat o petiție, solicitând părinților și specialiștilor să se pronunțe în această chestiune și să semneze petiția.

Redăm mai jos analiza făcută de un grup de psihologi și oameni de specialitate francezi a situației din Franța și a „Declarației drepturilor sexuale”, pe care se bazează noua disciplină, numită „educația sexuală” în Franța. Printre semnatari se află: Maurice Berger, psihiatru de copii, Ariane Bilheran, psiholog clinician, Agnès Bonnet, psiholog clinician, profesor la Universitatea Lyon 2, Pierre Levy-Soussan, psihiatru, psihanalist, profesor la Universitatea Denis-Diderot, Eric Gholzan, psiholog clinician, psihanalist ș.a., vedeți lista întreagă.

Părinții și specialiștii din România, care se opun „educației sexuale” în școlile noastre, trebuie să știe că nu sunt singuri, îngrijorările lor sunt perfect justificate și trebuie să-și apere cu fermitate copiii de această nouă impostură.

Continue reading culturavietii.ro/

Advertisements

2 thoughts on “Les professionnels contre «l’éducation sexuelle»

  1. Pingback: Les professionnels contre «l’éducation sexuelle» | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.