Intervenţie divină


„Dumnezeu vorbește însă când într-un fel, când într-altul… Atunci, El le dă înștiințări…, ca să abată pe om de la rău…”
Iov, 33:14; 16-17

SĂMÂNȚA BUNĂ

Era în ziua de 16 ianuarie 2013. La Londra, un elicopter care a zburat prea jos a atins macaraua de la un bloc în construcție și a dărâmat-o. Cei doi angajați de pe macara trebuiau  să  fie  la  muncă  la  ora  șapte  dimineața,  însă amândoi au dormit mai mult decât trebuia în ziua aceea! A fost pentru prima dată când au întârziat la locul de muncă.

Richard Moule și colegul lui Nicki Biagioni au fost la un pas de moarte. În momentul în care elicopterul s-a lovit de macara, aceștia erau la baza șantierului și se pregăteau să urce. „Cred că aici este vorba despre intervenția divină. Am ajuns acolo la 7:45. Eram la baza șantierului, când s-a întâmplat accidentul. Nu am auzit explozia, dar mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, când alarma de evacuare a pornit”, a declarat Moule, în vârstă de 31 de ani, tată a doi copii.

A fost intervenția divină”, a fost concluzia celor doi muncitori care trebuiau să fie în macaraua din Londra, unde a avut loc nefericitul accident, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața și alte câteva au fost rănite.

Să luăm seama la astfel de vorbiri ale lui Dumnezeu către oameni, care nu sunt simple întâmplări! Să ne punem încrederea în Dumnezeu, care ne poate ocroti în orice împrejurare! Dumnezeu vorbește când într-un fel, când într-altul cu dorința de a ne abate de la rău și de a ne pune încrederea în Mântuitorul nostru.

Advertisements

One thought on “Intervenţie divină

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.