Crislamistul James White, oscilează între lamentabil și extrem de periculos!

Lucian, tocmai am terminat de citit atent tot articolul de la link-ul postat de tine! Am revăzut cu această ocazie și unele amănunte din înregistrarea video a dialogului inter-religios (musulmano-evanghelic) dintre dr. James WHITE și imamul QADHI.

EXCELENTĂ și DOCUMENTATĂ, prezentare biblică, pe scurt și la obiect, care dovedește fără nici o umbră de îndoială VINOVĂȚIA, GREȘEALA, EROAREA lui dr. James White prin acest demers care face vâlvă,  NE-biblic!

Iar pe cale de consecință, ORICE lider creștin (fie el Phil Johnson ori John MacArthur) care a atacat ulterior pe rețelele de socializare virtuală pe apologeții creștini care au DEMASCAT acest caz (pe Brannon Howse de exemplu) pentru MUNCA lor APOLOGETICĂ foarte DOCUMENTATĂ prin care au adus in atentia evanghelicilor aceste chestiuni FOARTE grave, toți, dar absolut toți acesti lideri evanghelici TREBUIE să se POCAIASCĂ de faptele si acțiunile lor mârșave care sabotează si subminează cauza Evangheliei in favoarea agendei globalisto-islamiste!!!

PRIN RECENTUL SĂU DIALOG, MUSULMANO-EVANGHELIC, DR. JAMES WHITE A DEMONSTRAT CĂ NU A ÎNȚELES CE ESTE ISLAMUL (DEȘI ARE O ACTIVITATE BOGATĂ CA APOLOGET EVANGHELIC) ȘI MAI ALES EL A DEMONSTRAT CĂ NU A ÎNȚELES CE ESTE ȘI CUM ACȚIONEAZĂ TAQIYYA!
(sumarizare a unor lucruri importante prezentate de apologetul Keith Thompson în link-ul postat de XLucian la articolul de față al lui Paul Dan)

1) White a endorsat DIRECT în tot dialogul minciuna imamului Yasir Qadhi care spunea că “ISLAMUL ADEVĂRAT ESTE PACIFIST”, validând argumentele MINCINOASE ale imamului care susțineau acest lucru! White dovedește în plus că este și repetent la cunoașterea Istoriei Medievale (Islamul s-a construit și dezvoltat pe un ocean de sânge)!

2) White, ca și creștin evanghelic, NU trebuia să accepte ca să fie MENTORAT de un imam musulman (Yasir Qadhi) și să fie astfel STUDENTUL (ucenicul) acestuia în studiul Islamului! Pentru White a fost mai importantă titulatura ACADEMICĂ a imamului Qadhi (care are și un doctorat la Yale) decât cunoașterea ADEVĂRULUI despre Islam!

3) White a specificat încă de la începutul înregistrării video a acestui dialog inter-religios că acesta “NU este o DEZBATERE (apologetică) cu un teolog islamic”, cum el obișnuia să facă în trecut! Dar atunci ce NEVOIE ar avea biserica de asemenea dialoguri inter-religioase, de o asemenea PĂRTĂȘIE (cum era tipărit în anunțul dialogului) care oferă o platformă unui teolog păgân ca să infecteze biserica cu învățăturile sale anticristice care ATACĂ divinitatea și lucrarea ispășitoare a Mântuitorului, fără ca acestea să fie imediat DEMONTATE biblic ulterior?!? — 2 Cor. 6: 14-17; 2 Ioan 1:9-11, 2 Cronici 20:35-37, 1 Ioan 2:21-23, etc.

4) White a afirmat că SCOPUL acestui dialog inter-religios musulmano-evanghelic este “să vedem/să cunoaștem nu numai ceea ce ne DESPARTE (DIFERENȚIAZĂ) ci și ceea ce avem în COMUN (ASEMĂNĂRILE) pentru a putea trăi pașnic împreună”. Dar oare ce poate să aibă biserica creștină în COMUN cu o religie ANTICRISTICĂ ca și Islamul care neagă vehement și direct DIVINITATEA Lui Isus, LUCRAREA ISPĂȘITOARE a Lui Isus pe cruce, ÎNTRUPAREA Lui Isus (Dumnezeu întrupat ca și om în Isus Cristos), ÎNVIEREA Lui Isus din morți, etc.?!? În plus, creștinii biblici trăiesc PAȘNIC cu musulmanii, musulmanii sunt cei care dau dovadă de INTOLERANȚĂ și AVERSIUNE FIZICĂ și VERBALĂ EXTREM DE VIOLENTĂ față de creștini și față de orice religie ne-musulmană. — 2 Cor. 6: 14-17; 2 Ioan 1:9-11, 2 Cronici 20:35-37, 1 Ioan 2:21-23, etc.

5) CEL MAI GRAV LUCRU !: White propune o “ALIANȚĂ cu Islamul împotriva SECULARISMULUI”. De ce spun că este cel mai grav lucru? Pentru că exact ca marea majoritate a liderilor evanghelici contemporani White eșuează să identifice PRINCIPALUL adversar al Creștinismului de azi. El nu este cu siguranță SECULARISMUL (deși și el e un adversar, dar NU principalul sau cel mai important)! Ci ECUMENISMUL radical (unirea religiilor la nivel global) ca parte a complexei și foarte bine camuflatei agende NEW AGE (în care Catolicismul are rol de lider), este PRINCIPALUL inamic actual al creștinătății evanghelice (biblice) — Apoc. 13:8 vorbește limpede de o singură religie mondială!

Ce PROPUNE White prin această ALIANȚĂ, este exact MOMEALA necesară pentru a cădea în capcana ECUMENISMULUI radical! White este ORB SPIRITUAL in aceste vremuri (în ciuda vastelor sale cunoștințe teologice)!!!

Prin această propunere de ALIANȚĂ cu Islamul împotriva SECULARISMULUI, White se pare că tinde să dovedească un “kindred spirit” (înrudire spirituală) cu marele apostat, ilustrul profesor universitar de filozofie, considerat unul din cei mai importanți apologeți creștini azi, PETER KREEFT (un fost evanghelic convertit la Catolicism) care afirmă în cartea lui JIHADUL ECUMENIC (carte endorsată, culmea!!!, de celebrii lideri evanghelici J.I. Packer și Chuck Colson) faptul că: “creștinii au nevoie de UNITATE ECUMENICĂ cu Islamul pentru a izbăvi moral societatea!”

FALS:  creștinii au nevoie de pocăință și de credință, de Dumnezeu în toată plinătatea și puterea Evangheliei – MĂRIRE DOMNULUI ISUS CRISTOS! Amin.

  (http://archive.constantcontact.com/fs058/1101513513760/archive/1101973232889.html)

______________________________________

s u r s a – comentaiile la articolul de mai jos:

Cutremur devastator, teologic! Dr. John MacArthur impreuna cu Phil Johnson, apara pe crislamistul James White

________________________________________

Advertisements

One thought on “Crislamistul James White, oscilează între lamentabil și extrem de periculos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.