Președintele DONALD TRUMP: ,,America este o națiune de credincioși”

,,Dragi confrați americani,   acesta este un sezon de mare speranță.

Săptămâna aceasta, familiile de evrei din intreaga țară și de peste întreaga lume, sărbătoresc Paștele evreiesc și repovestesc despre cum Dumnezeu i-a eliberat. Povestirea din Exod, este o povestire despre libertate, este o povestire despre niște oameni incredibili care au fost eliberati din asuprire și au mărit credința omenirii. De-a lungul secolelor, poporul evreu a trăit dintr-o persecuție intr-alta si totusi au perseverat si prosperat si au ridicat lumea la un nivel de peste măsură.  Și astăzi, națiunea lui Israel, stă ca un monument al credinței și dăinuirii.

O altă zi de credință și celebrare este de asemenea peste noi. In această duminică de Paște, creștinii sărbătoresc învierea Domnului Isus Christos și promisiunea salvării eterne. Este o zi sfântă de reverență și închinare. Este un timp sacru, care umple spiritul națiunii noastre, cu credința poporului nostru.

America este o natiune de credinciosi  In timp ce familiile se aduna in casele de inchinare din intreaga țară, noi suntem multumitori de aceste binecuvântări enorme al acestui tărâm, care este casa noastra. Avem o țară minunată, un mediu rural abundent, si cu oameni uimitori, cu un viitor cu adevărat strălucitor. Incă de la inceput, America a fost un loc care a pretuit libertatea de a se închina. Aceasta a fost promisiunea pe care primii colonisti au cautat-o in acest vast continent si este promisiunea pe care războinicii nostri bravi au protejat-o pentru toti cetățenii nostri, de secole, cu mult timp în urmă.

Trist este ca multi oameni din jurul pamantului, nu se bucura de aceasta libertate. Si una din cele mai grave amentintari la libertatea noastra religioasa ramane amenintarea terorista. In Duminica Floriilor, in timp ce crestinii din intreaga lume au sarbatorit inceputul saptamanii sfinte, ISIS au omorat cel putin 45 de oameni si au ranit peste 100 altii, in doua biserici crestine din Egipt, Noi condamnam acest act barbaric, jelim impreuna cu cei ce au pierdut pe cei dragi ai lor si ne rugam pentru putere si intelepciune, de a obtine un maine mai bun, cand oameni buni sa poata sa se inchine in credinta lor, in concordanta cu constiinta lor.

Prin harul lui Dumnezeu, viata intotdeauna triumfa peste moarte, libertatea biruieste opresiunea si credinta stinge frica. Aceasta este sursa sperantei noastre si confidenta noastra in viitor. Vreau de asemenea sa transmit un mesaj special celor zbuciumati, care au simtit de prea multa vreme gustul amar al greutatilor. Vreau sa stiti că această Casă Albă se luptă pentru voi. Ne luptăm pentru fiecare american care a fost lăsat în urmă. Ne luptăm pentru dreptul fiecarui cetățean de a se bucura de siguranță si pace si de a lucra si trai cu demnitatea pe care toti copiii lui Dumnezeu au dreptul să o cunoască. Atâta timp cât avem credință unii într-alții si încredere în Dumnezeu, vom izbuti!

Vă multumesc. Vă doresc un  Paște fericit, un Paște evreiesc fericit.

Dumnezeu să vă binecuvinteze.  Și Dumnezeu sa binecuvinteze America!” 

 Un mesaj adresat americanilor în joia din 13 Aprilie 2017, de Paște,  potrivit publicației Charisma.

Sursa: Rodiagnusdei.wordpress.com

 

One thought on “Președintele DONALD TRUMP: ,,America este o națiune de credincioși”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.