IOHANNIS – UN GOL de logică și de rațiune, dar și de cele mai elementare elemente primare de matematică și DE bun simț

klaus-iohannisTreziți-vă la realitate, domnule președinte Klaus Iohannis!

Lui Ion Iliescu i s-a pretins s-o lase mai moale cu propriul electorat (cu PSDR), ca presedinte al tuturor, iar lui Traian Băsescu nici nu i s-a mai cerut echidistanța, marinarul  capitulând la Udrea, Boiagiu, Boc, Videanu…, ca președinte jucător, neloial funcției și poporului, că doar el făcea ce voia, ca întotdeauna. Și era oarecum imprevizibil și inconstant cu el însuși, astăzi îl avea la inimă pe Andrei Pleșu, mâine îl abandona, pentru ca mai pe urmă să-l considere dușman.

Iar acum, Klaus Iohannis, pe care îl avem ca președintele azi, dar care nu lucrează pentru popor și țară, aplecându-și mai mult urechea la doleanțele U.E., decât la vocea poporului, la propria  agendă, cu obiectivele de casă, trecute și prezente (“Partidul meu”, “prim ministru meu”, palatul meu,  vilele și casele mele, excursiile mele, … ), decât la Constituție și cerințele postului.

Klaus, unii zic că înseamnă Claus, după prescurtarea de la Nicolaus, care vine de la Sfântul Nicolae (Santa Claus) care a încercat (cu puțin succes) a-l substitui pe Moş Crăciun,care, la rându-l său, se vedea în locul lui MesiaDl Iohannis poate se crede  președinte moș crăciun, cam pe dos, unul mai taciturn  (când trebuie să vorbească) și capricios când trebuie să fie serios, să lucreze pentru poporul care l-a ales să-i reprezinte interesele legitime.

Bine, se știe că Adevăratul aducător al bunăstrii noastre, făuritorul de cadouri și dătătorul stării binecuvântate (pentru toți oamenii) este Iisus Hristos, care are o inimă nemaipomenit de bună pentru toți, iar El împarte daruri pline de har și de adevăr tuturor oamenilor, fără deosebire, căci El dă ploaia binecuvântărilor Cerești.

Dragii mei, Dumnezeu, nu pune  accentul pe teorie (a relativității, cum o practică Claus Iohannis, profesorul de educație fizică), căci Iisus este tocmai Mielul lui Dumnezeu – adevăratul “Crăciun” pentru omenire, Cel care ridică păcatul lumiimielul fără nici un cusur care S-a jertfit pentru noi toți.

Dar micul Claus de la Cotroceni caută să ne înșele în mai toate privințele așteptărilor noastre, îndreptățite, luând pentru sine “case” în detrimentul altora (ghinionul … lor). Legea o interpretează după bunul plac, abuzând de ea, mai ales atunci când primește sentințe definitive că a încălcat legea dar nu se conformează, nu cedează casa (sau casele) însușite pe nedrept.

Domnul președinte nu are logică, nici rațiune și nici acces la elementele primare de matematică, din moment ce minimalizează petiția cu privire la familie, referendum și Constituție, prin semnarea de către cca 3 milioane de români, din moment ce afirmă cu ușurință că:

După părerea mea, tema, chiar dacă a fost ridicată cu foarte multe, aproximativ 3 milioane de semnături, și are susținători importanți, nu cred că este o temă care a penetrat societatea românească, cum nici reacțiile unor politicieni nu au reușit să miște electoratul semnificativ(sursa aici

Trebuie să fii tare nesincer, tare nerealist, aerian cu totul cavii în fața poporului și să spui despre familie și referendum că „nu cred că este o temă care a penetrat societatea româneascăSerios dle Claus?

Cică îl interesează pacea socială- „Sigur, se poate supune orice la vot, putem să mergem, ștampilăm și obținem un rezultat, însă ceea ce niciodată nu se poate obține prin vot este pacea socială“. E o atitudine de instigare la nesupunere față de lege! Iar dl președinte nu crede în exercițiul democratic, nu dorește nici să respecte Constituția (în litera și spiritul ei), ci vrea s-o interpreteze cum îl taie capul. După cum se lucrează la ora actuală în UE, la Bruxelles, când nu iasă cum au stabilit progresiștii (minoritatea), se reia votarea (Americanii, în frunte cu proştii care n-au măcar un transgender în familie, trebuie să voteze încă o dată. Dacă nu iese nici aşa, se votează pînă se ajunge la rezultatul dorit. N-ar fi o premieră. Reţeta a fost perfectată de UE şi spune că alegătorii greşesc, dar trebuie să voteze pînă o nimeresc. – adev.ro/ogma5kscrie Traian Ungureanu) până ce iese votul pe ce și cum au gândit și doresc ei „democratic”, halal gândire big-brother, halal să-i fie!

Nu luați seama la popor, cică sunteți cu ochii pe electorat. Dar pentru ce, dle președinte al tuturor? De ce minimalizați (de ce anume sunteți orbit?), de ce banalizați Petiția celor 3 milioane de români, de ce îi scoateți dintr-un FOC înafara României, pe care o dirijați destul de haotic și ne-constituțional?

Nu vedeți nici semnalele unor politicieni importanți de pe scena politică a României vizavi de tema de care vorbim, pentru care foarte mulți politicieni s-au pronunțat favorabil pentru referendum pe tema definirii familiei în termeni clari și fermi – Oameni cu funcții importante și cunoscute (de aceea nu le mai atașăm numelor) au luat atitudinne politică alăturându-se demersului pentru Familie și referendum, dintre care îi menționăm aici pe următorii: Titus Corlățeanu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Alina Gorghiu, dar și BOR (Biserica Ortodoxă Română – care reprezintă un mare procent … de peste 80%  al populației României, cu mult peste acele 3 milioane de semnături adunate la repezeală).

Conchidem, domnule Iohannis că, pas cu pas, ne desconsiderați ca popor, dar și în mod punctual, ca instituții și funcții în stat (Senat, Camera Deputaților, senatori, deputați, președinți de camere și de partide), dar și ca instituții și culte religioase …însă răbdarea are și ea anumite limite … legale!

*

Se pare că și dl Dacian Cioloș vine pe linia progresiștilor lui George Soros ca și alți tehnocrați ai cabinetului său. Așa se explică de ce dl Vlad Alexandrescu, fost ministru al culturii, mare specialist în limbajul comunicării susține agresiv minoritatea “infantilă” LGBT și este intolerant în studio la Sinteza Zilei față de interlocutorul de marcă Florin Zamfirescu. (sursa aici)

*

Într-un interviu (IOHANNIS SI „FANATICII RELIGIOSI” – Ioan Panican), profesorul creștin Ioan Panican  aduce în prim plan idei fundamentale:

“In vremea comunismului, s-a lucrat de zori pe doua planuri, anume, spalarea creierelor si dezradacinarea. Acum, se lucreaza mai vartos pe aceleasi doua groaznice planuri si anume: spalarea creierelor  si dezradacinarea. Hitler a cucerit lumea pentru Germania, dar i-a distrus sufletul inainte de infrangerea finala. Si comunistii au castigat tara dupa tara cu acelasi pret. Au distrus, nu doar trupurile si sufletele a milioane si milioane de oameni- personalitatea omului, darul cel mai pretios pe care l-a facut Dumnezeu omului in viata lui complexa  si foarte importanta pe pamantul acesta. Si comunismul si nazismul  au insemnat cel mai mare adanc al bestialitatii irationale. Ce se intampla astazi, umanismul, corectitudinea politica, multiculturalismul rasial, marxismul cultural samd, inseamna exact acelasi lucru si inca mai mult. Cel mai mare adanc al bestialitatii irationale. Ati spus o vreme despre orbirea spirituala. Cand Isus era pe pamant, a avut in nenumarate randuri, direct, conflicte si cu cei care Il contestau. Erau mai importante pentru ei interesele lor trecatoare, de un fel sau de un altul. Si El, nu pentru ca ar fi avut ceva de impartit cu ei, ci pentru ca-i iubea si le dorea neaparat binele, adica iesirea din neputinta, din ignoranta, din intuneric ca sa intre mai apoi in adevar si in lumina, si le spunea mereu si mereu: nebuni si orbi. Este o nebunie care produce aceasta orbire spirituala. Si este o orbire spirituala  care dupa aceea sporeste nebunia si gradul nebuniei. Noi il iubim pe omul care este orb. Dar urim orbirea, adica ceea ce il impiedica pe om sa vada. Si luptam impotriv acestui lucru.”

*

Un COMUNICAT PSD de azi 15 Noiembrie:
“Decizia de astăzi a președintelui Klaus Iohannis este un gest politic, cu motivații exclusiv politice, fără a lua în considerare interesele românilor. Fiecare român pierde în fiecare an zeci de ore la cozi pentru a achita cele 102 taxe nefiscale care ar trebui eliminate. Specialiștii apreciază că 90% din timpul petrecut de cetățeni pentru a achita taxe și impozite era ocupat tocmai de aceste taxe. Prin această decizie, Klaus Iohannis îi umilește pe români și le spune că motivațiile politice personale sunt mai importante decât interesul legitim al fiecărui român”, arată  Comunicatul PSD.

Treziți-vă la realitate, domnule președinte Klaus Iohannis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.