NE PASĂ DE EUROPA ȘI SUA! DAR DE DUMNEZEU, OARE, NE PASĂ?

cristian-ionescu-intre-scriptura-si-ziare-cu-marius-cruceruÎntr-o zi, pe neașteptate, lumea întreagă va fi distrusă!

by Cristian Ionescu

Războaiele, ciumile, cataclismele unui univers scăldat în nelegiuire, scârbit de sine însuși, toate vor grăbi sfârșitul…!

Uluiți, oamenii vor privi din nou cu reproș spre un Dumnezeu indignat, dezlănțuit. Cu degetul tremurând, Îi vor arăta străzile pline de morți, femei și copii, Îl vor considera responsabil de tot acest rău, pe El care spune că este Dragoste și Atotputernic!

Nu vă lăsați ochii să lăcrimeze, nu suntem nevinovați! Fățarnicii de noi, noi care am atacat cele mai inocente ființe, copiii nenăscuți, acolo unde trebuia să fie în cea mai sfântă siguranță, în pântecele mamelor. Valuri de trupușoare însângerate au luat calea laboratoarelor îndrăciților acestei lumi în numele unei generații de descreierați cărora le-a păsat doar de plăcerile lor mizerabile! Oare nu a văzut Dumnezeu acest altar păgân, diabolic?

Nu suspinați, nu merităm mila nimănui! Oare nu a văzut Dumnezeu paradele unei generații degenerate care a pervertit conștiința națiunilor? I-au băgat degetele în ochi Creatorului și acum se miră că s-a supărat?

Diluat teologic și corupt moral, creștinismul de două parale privește neputincios printre scheletele adunate în propriile caverne. Dumnezeu este singur! Nu i-am luat apărarea, nu am vorbit în Numele Lui…

Ne-am mințit că Lui nu-I trebuie nimeni, că Se apără El Însuși dacă Îi trebuie. Am alergat la oameni, ba la un partid ba la altul, ne-am frecat mâinile fericiți, băgați în seamă, uitând că de fiecare dată am fost uitați, ba nu, ignorați și chiar detestați după ce au trecut alegerile.

Nu mai am ce spune acestor farisei de care n-a mai rămas decât eticheta. Au ajuns să se îmbrățișeze cu dușmanii Domnului, crezând mai mult în promisiunile oamenilor decât în făgăduințele lui Dumnezeu!

Continue reading Popas pentru suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.