Halloween fără mine!

halloween-fara-mineby Bebe Ceaușu

Începe nebunia de Halloween. Dovleci sculptaţi, măşti cu demoni, costume inscripţionate cu schelete umane, cranii, fantome, pălării de vrăjitoare etc. – majoritatea pentru copii. La urma urmei este doar un joc inofensiv, îşi spun părinţii, care nu vor să-şi dezamăgească odoarele ce le repetă întruna că toţi colegii lor deja şi-au procurat cele mai trăsnite costumaţii pentru serbarea de Halloween.

Însă lucrurile nu stau deloc aşa. Halloween-ul nu este deloc inofensiv, ci este una dintre cele mai mari şi mai importante sărbători ale sataniştilor. Părintele modern al „bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, a afirmat de mai multe ori că Halloween-ul este timpul preferat al sataniştilor de a racola noi membri. În cadrul petrecerilor satanice de Halloween, organizate de obicei în cimitirele izolate de la marginea oraşelor în noaptea de 31 octombrie, sunt sacrificate cele mai multe animale precum pisici sau câini, ba chiar şi oameni (în special fete) în cinstea lui Satan.

Nu-ţi împinge copilul în braţele demonilor! Explică-i cât este de periculos să imite comportamentul demonilor şi învaţă-l să stea departe de „tot ceea ce se pare rău” (cf. 1 Tesaloniceni 5:22).

Biblia spune:

Dar pentru oricine va face sa păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine să păcătuiască, ar fi mai de folos să i se atârne de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în adâncul mării. Vai de lume din pricina prilejurilor de păcătuire! Fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire, dar vai de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire!” (Matei 18:6–7).

Citeşte mai multe despre Halloween din perspectivă creştină urmând linkul alăturat: https://gtgospel.files.wordpress.com/2012/11/halloween.pdf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.