Billy Graham: “I’m going to vote”

Billy G

‘God-Given Responsibility’

“No system of government is perfect …”

Americanii ar trebui să folosească „responsabilitatea lor dată de Dumnezeu” și să voteze în noiembrie, a declarat Rev. Billy Graham într-un apel la acțiune publicată pe site-ul Billy Graham Evangelistic Association.

Într-un format de întrebări si răspunsuri, Graham răspunde la un chestionar, care a exprimat un gând comun auzit în întreaga națiune, acum că se apropie alegerile.

Întrebare din chestionar: „M-am săturat de politicieni și de campanii politice, și m-am decis că nu voi merge să votez în acest an. Oricum nu ar face nici un bine, pentru că doar un singur vot nu va face nici o diferență. De ce să mă deranjez?

Răspunsul lui Billy Graham„Dați-mi voie să vă pun o întrebare: Ce s-ar întâmpla cu națiunea noastră, dacă toată lumea ar decide să nu voteze? Știti răspunsul – nu dupa mult timp vom pierde libertatile noastre și vom fi condusi de o dictatură flamanda de putere „, a spus Graham.

„Nici un sistem de guvernare nu este perfect, inclusiv al nostru. Dar tot ce este nevoie ca sa se ajunga la un colaps sunt cetățenii indiferenti „, a scris el.

„Dar de asemenea, vă îndemn  să votați pentru un alt motiv: Eu cred că este o responsabilitate dată de Dumnezeu”, a scris el.

Graham a remarcat faptul că, chiar și pe fondul lipsurilor guvernamentale și politice ale Imperiului Roman, Isus a predicat că toată lumea a avut responsabilitatea de a fi buni cetățeni.

„El a spus:” Dați Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu“(Matei 22:21). Același principiu este valabil și pentru noi astăzi: Noi trebuie să facem tot ce putem pentru a încuraja și sprijini un guvern bun – inclusiv sa votam „, a scris Graham. „Să înțelegem problemele … sa stim pozitia candidaților la aceste probleme… sa cerem lui Dumnezeu să ne ghideze in directia bună – Și apoi să votam”

Graham a mai spus ca responsabilitatea unui creștin nu se termină aici.

„Pe langa aceasta, insa, rugați-vă pentru națiunea noastră și liderii săi – nu doar pentru președinte, ci si pentru toți aceia la care le-au fost încredințate funcții publice. Este cel mai important lucru pe care îl puteti face, ” a scris el.

Traducere: Rodi Agnus Dei

____________________________________________________

IN ENGLISH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.