Retelele de socializare – lucrarea diavolului!

facebookisthedevil2Cu toții știm din Cuvântul Scripturii că în aceste zile de pe urmă Diavolul are  lucrări de înșelare a omului, astfel încât acesta să își piardă credința și implicit mântuirea:

“Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui Satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase…” (2 Tesaloniceni 2:9)

Știind că mai are puțin timp, Satan răcnește ca un leu, căutând cu orice preț, dacă este cu putință, să îi câștige de partea lui chiar și pe cei aleși:

Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită.” (1 Petru 5:8)

Acum, cand sfarsitul timpului este aproape, Diavolul exercită o puternică influență asupra duhului, sufletului si mai apoi asupra trupului omului.

Pe lângă lucrarile de inșelare, desfasurate la nivel vazut, sub forma de semne, minuni si alte lucruri asemanatoare de imitație a lui Cristos, in aceste zile de pe urma, asa cum ne instiinteaza Biblia, Satan lucrează și îl amăgește pe om sub o altă formă si anume, in mod nevăzut, adormindu-i treptat conștiința si determinandu-l să își piardă capacitatea de a discerne între bine si rău.

Una dintre cele mai periculoase lucrari de inselare din zilele noastre este reprezentata de retelele de socializare ale internetului, precum: FACEBOOK, TWITTER, HI5…etc. Statisticile demonstreaza, ca prin intermediul acestor retele de socializare, s-au destramat mii de casnicii in intreaga lume…

Aceasta metoda virtuala, nevazuta, de relationare, de reintalniri nemaisperate, este baza ideala pentru satan prin care poate actiona asupra partii vulnerabile a omului, trezind sentimente si amintiri si inlesnind reluarea unor legaturi de prietenie din trecut in favoarea dezbinarii si distrugerii, cu orice pret, a familiior, casniciilor sau relatiilor deja inchegate.

Perfid si profitand de naivitatea umana, satan monitorizeaza si contorizeaza fiecare dintre aceste relatii si interactionari din trecut, si mai devreme sau mai tarziu, va iesi la atac, ucigand ce inca mai este curat si bun din om si dand viata acelui “Babilon”, acelei “prostituate” pe care Scriptura o descrie in Apocalipsa, capitolul 18.

Chiar daca la prima vedere aceste retele de socializare par inofensive, pentru satan, care se preface in inger de lumina, ele reprezinta mijlocul cel mai potrivit in scopul destramarii familiilor, incurajarii adulterului, destrabalarii si a altor lucruri asemanatoare cu acestea:

…Cei ce fac astfel de lucruri nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu!” (Galateni 5:21)

Mai mult decat atat, o stire recenta ne confirma gravitatea si pericolul pe care le dezvolta  din ce in ce mai accentuat aceasta retea de socializare. Este cunoscut faptul ca satan a dorit dintotdeauna sa fie imitatorul lui Dumnezeu. In aceste zile din urma, cand puterea raului este atat de mare si insesizabila de catre om, satan reuseste din plin sa isi atinga scopul, acela ca omul sa i se inchine prin intermediul materiei si al tehnologiei moderne. Dovada o reprezinta si acest joc religios pe care cei de la Facebook il pun la dispozitia utilizatorilor retelei. Ce urmareste satan prin acest joc este foarte usor de sesizat si anume, prin posibilitatea de a se transpune in rolul lui Iisus Cristos, fiecare jucator va avea sentimentul ca puterile sale pot fi egale cu ale Fiului lui Dumnezeu iar aceasta libertate il va determina sa se simta un “mic dumnezeu”.

In mod evident, acest joc “de-a divinitatea” nu poate fi altceva decat o blasfemie la adresa lui Dumnezeu: http://www.ziuanews.ro/stiri/journey-of-jesus-primul-joc-religios-pe-facebook-video-15870

Sursa: http://strainisicalatori.blogspot.in/2011/09/retele-de-socializare-lucrarea.html#.V5LNAlJrjIX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.