ANGLIA – Protecția Copilului îi luase copiii în 2009, iar azi 8 iulie, Poliția a arestat-o de acasă pe Andreea Brădeanu!

andreea-sutton-bradeanu-arestata-foto-alex-bradeanu

Alex Brădeanu ne informează:

Andreea este acum in arest. A fost arestată din cauza că oamenii au trimis scrisori pe adresele membrilor la Protectia copilului spunându-le să îi dea acasă copiii Andreei.

Din aceasta cauza Protectia copilului (social worker/managerul) a făcut plângere la Politie „pentru abuz” iar aceasta are ca rezultat  arestarea Andreei (sotiei mele).

Nu s-a certat cu nimeni, ci doar au primit plângere de abuz din cauza că oamenii trimite-au felicitari la una din fiice fiind ziua ei pe 09.07.16
Au arestat-o din cauza că era pe BAIL si ca nu avea voie să aibe legătură cu cei ce au fetele in grijă.
Culmea…ea nu a trimis nici o scrisoare/felicitare, și nimic de altfel.

Mesaj urgent – Politia s-a infatisat la locuinta Andreei Bradeanu si a arestat-o!!!

Andreea Sutton Bradeanu

Am primit acest mesaj:
Urgent: în aceste momente poliția este acasa la Andreea Bradeanu sa o aresteze
Va rog haideti pe genunchi sa strigam catre Domnul! Poate ca tocmai protestul de azi a deranjat autoritatile…
Doamne ai milă de Andreea, Te rugăm tare mult… (V. M.E.)

Mesajul a fost imediat confirmat de Dan Dragoman, care se afla cu Florin Barbu si George Alexander in Bruxelles unde va avea loc un protest pasnic, pentru cazul lui Florin Barbu si alti parinti a caror copii au fost luati de Protectia Copilului.

Dan Dragoman ne informeaza:

Eram toti la masa si discutam despre cazurile de abuz.
Ne-a sunat Andreea (Sutton-Bradeanu) sa ne spuna ca mâine dimineata vine la Bruxelles, la Protest.
La 15 min dupa aceasta convorbire, 4 politisti au venit la ea acasa si au arestat-o.
Am asistat in direct (prin telefon) la arestarea ei.

(Rodi Agnus Dei) E posibil ca au interceptat convorbirea???

– Foarte probabil. Mai mult ca sigur. La 15 min dupa ce ne-a confirmat  prezenta  ei la protestul de maine, au venit s-o aresteze. Trebuia sa vina impreuna cu o alta victima a abuzurilor facute de protectia copilului din UK.

(Rodi) Wow, nu imi vine sa cred ce dezvaluim aici, felul in care se procedeaza, un caz supra-orwellian!

CITESTE –

„ANDREEA SUTTON BRĂDEANU, ARESTATĂ!:- George Alexander. ~~https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/07/08/andreea-sutton-bradeanu-arestata-de-george-alexander/

Recent, Andreea a facut un site in care descrie cazul ei si a celor trei copii care au fost luati de Protectia Copilului din Anglia pentru o fapta savarsita de tatal copiilor dinainte de a-l cunoaste Andreea. Acesta este site -ul crealizat cu doar câteva zile in urma – http://www.suttonchildren.com/.

a.jpg

In saptamana trecuta, fostul sot al Andreei si si noua sotie au inceput sa o hartuiasca online pentru ca a divulgat situatia personala in spatele crizei prin care statul i-a luat cei trei copii.Dar pe tata (si fostul sot) nimic nu-l doare de cei trei copii avuti cu Andreea care sunt acum in custodia statului si sufera enorm.

Ce sa mai zicem de felul in care statul actioneaza? E un fenomen nemaiintalnit. Parinti a caror copii au fost luati fortat sau mai bine zis ‘rapiti legal’ de asa zisa ‘Protectia Copilului’ din Anglia si Norvegia, agentie care nu este multumita ca a furat copiii si i-au dat la straini, dar umbla sa intimideze si sa bage in inchisoare parintii, ca sa piarda copiii orice urma de parintii lor adevarati (biologici) si parintii adoptivi sa le stearga orice amintire a acestor copii. Sa uite de parinti, de neamul lor, de credinta lor. Ne rugam pentru Andreea ca Dumnezeu sa o scoata din ghiarele autoritatilor si chiar si a fostului sot care continua sa o chinuie. Dumnezeul in care se increde Andreea e mai mare decat toti acesti monstri ai zilelor noastre si El poate sa rezolve si aceasta criza. Dumnezeu sa-i dea putere lui Andreea si asa cum ea mi-a zis de la inceput cand a maflat ca obisnuieste sa mearga cu grupul lor de la biserica prin parc sa le vorbeasca oamenilor despre Hristos, ea mi-a mai spus ca daca trebuie sa ajunga si in inchisoare, si acolo il va vesti pe Hristos tuturor. Dumnezeu sa fie alaturi de ea, sa-i dea putere si sa fie o marturie vie pentru El.

Cititi aici despre cazul Andreiei Bradeauna si va rugam sa o purtati in rugaciune pe Andreea si pe cei trei copii ai ei:

Viata Noastra de iad in Anglia

Andreea Sutton Bradeanu cu copiii

Andreea Sutton Bradeanu – Încă o zi de nedreptate

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/07/08/mesaj-urgent-politia-s-a-infatisat-la-locuinta-andreiei-bradeanu-si-a-arestat-o/

______________________________________________

Citiți și:

Happy 13th birthday Naomi Sutton!!!

Mărturia unei alte mame pline de durere și amar, de dorul după cei trei copilași furați de Protecția Copilului din Marea Britanie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.