Andreea Sutton Bradeanu – Încă o zi de nedreptate

Andreea Sutton Bradeanu cu copiii

Tribunalul 24. Liverpool Crown Court The Queen Elizabeth II Law Courts Derby Square, Liverpool Merseyside L2 1XA. –

Dumnezeu să se îndure de Andreea, dubla victimă a unui (fost) soț mârșav, și a unui tribunal corupt. Nu știu cum reușește să-și mai  țină sus capul și să mai lupte împotriva unui sistem care nu cedează din interese meschine…

Iată cum i-a mers în ziua de azi:

Inca o zi de nedreptate 13 Iunie 2016. Acuzatorii nu au avut curajul sa ne priveasca in ochii când au văzut evidența, au cerut să fie pus panou între noi să nu ne vadă.

Nu ne-a lasat să interogam acuzatoriii. Nici unul din politistii martori nu au fost acolo pentru a fi interogați. Din nou au mințit sub jurământ si s-au bâlbâit. Judecatoarea a acceptat cele scrise de martori, fără ca ei  să fie prezenti pentru a fi interogati, sub jurământ!

Au acceptat declaratia unui ofiter care a murit care nici el nu a fost pt ca a murit anul ăsta în Martie. Si acest ofiter a scris falsități (minciuni) în declaratie, căci înregistrariile nostre dovedesc acest lucru. Ne-a pus restrictie sa nu contactam fetele si sa nu intrăm pe strada lor.

Cand am spus judecatoarei ca plecam pt ca nu ne lasa sa interogam martoriii si ca nu ne-au dat cei de la politie tot ce trebuia, a spus ca daca iesim ne aresteaza! A amânat până pe 13 Iulie cand va decide daca ne baga la puscarie. Pentru a nu intra la pușcărie, trebuie sa lucram cu ofiterul de probatie si sa acceptam că comportamentul nostru este gresit. Comportamentul nostru nu este gresit ci al lor. Cum putem noi sa acceptam ca comportamentul nostru este gresit daca nu este asa? Nu vom accepta niciodata așa manipulare de la ei, sa acceptam ce nu este adevărat.

Cum poate gasi ceva împotriva noastra cand nu au fost martoriii acolo, cand nu ne-a lăsat sa-i interogam pe acuzatorii si când au ascultat inregistrariile?

Judecatoarea si prosecutorul au recunoscut că  toate întâlnite au fost pentru  criteriile hărțuire. Au mai recunoscut ca nu ne-au dat nici o avertizare de hărțuire. Asta inseamna ca am fost arestati ilegal si târâți prin iad ilegal. Pe langa asta ne-a dat amenda 620 de lire si inca una pe 13 Iulie. Astazi ni sa spus ca ofiterul de probatie este pedeapsa noastra. Tot dreptul de la proces corect ne-a fost luat. Nu mai vreau sa vorbesc…… ma simt foarte ranita la câtă nedreptate exista si nimeni nu intervine. Ma simt pusa jos emotional si mental, nu stiu cât mai pot duce. Astazi am fost declarati criminali, când nu suntem…. criminali pt ca imi iubesc copiii si nu renunt la ei. Este foarte evident ca totul a fost fixat de la inceput si este un caz pierdut. Andreea

Pe langa lupta interminabila si epuizanta pentru copii, Andreea trebuie sa lupte si cu fostul soț, care va reamintim s-a casatorit cu Andreea si a scos-o din Romania la varsta de 16 ani. A avut trei copii cu ea si apoi CPS din Anglia i-a luat copiii pentru faptul ca sotul ei a fost acuzat de o fiica din prima casatorie ca ar fi abuzat-o. Asa si-a pierdut Andreea cei 3 copii pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si lupta deja de cativa  ani ca sa-i recupereze, dar coruptia tribunalelor din Liverpool o opreste la fiecare pas. Recent, Andreea a dezvaluit motivul pentru care copiii au foat luati pentru ca a fost intrebata si multi nu au vrut sa sustina o cauza fara sa stie adevarul in acest caz, iar acum fostul sot al Andreiei o ameninta si el..

Andreea: Mesaje amenintatoare de la tata copiiilor Robert Sutton, pentru ca am spus la public motivul din care mi-au luat copiii. A fost necesar sa spun adevarul publicului. Daca vreau ca publicul sa ne ajute, trebuie sa fiu sincera cu ei si sa le spun tot ce sa intamplat. Daca nu spun ce sa intamplat, publicul nu ne poate ajuta. Cica ma da in judecata daca politia nu ne face nimic, dar el sa scrie in public acuzatiii false despre noi care le putem dovedi. Macar eu am spus adevarul si pot dovedi ca tot ce am spus este adevarat. Nu-i raspund si nu dau nici accept la mesajele lui depresante, tampite si manipulatoare. Se mai da crestin nascut din nou, are curajul sa imi spuna mie sa ma comport ca un crestin. Cica spune la media rolul pe care l-am jucat eu si Alex in luarea copiilor. Toata evidenta tribunalului spune clar um singur motiv pentru luarea copiiilor „EL”. Cand copiii au fost luati, eu si Alex nici nu ne cunosteam si el stie asta, este dus rau omul. –––- Threatening messages from Robert Sutton my children’s father, because I have gone public, because I told the public why my children were taken from me. I had to tell the public if i need the public’s help because if they do not know the facts, they cannot help us. I had to be honest with everything. Yes, he will take action against me if the police doesn’t for telling the truth. It’s ok for him to plaster in public fslse accusations about us, which we can prove they are false. At least, I told the truth and I can prove all that I hava said it’s the truth. I will not reply, will not click accept on his stupid, depressive and manipulative messages. He has the courage to call himself a born again christian and to tell me to act like a Christian. He said he will tell the media the part I and Alex played in having the children taken. All court evidence state only one reason for taking my children, „”HIM”” When my children were taken, I and Alex didn’t even knew one another and he knows this. This man is well gone with his head. Andreea

Source: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.