Boicotul împotriva Magazinelor TARGET ia amploare

a

by AGNUS DEI

Asociatia Americana a Familiei (AAF), a lansat un boicot impotriva Corporatiei Target care detine un numar de 1 793 de magazine universale in Statele Unite si este al doilea ca mărime in America. Conducerea Corporatiei Target a anunțat că va da voie bărbaților să folosească toaletele si cabinele de probă ale femeilor în magazinele lor!

Pe situl companiei s-a anuntat:  “Sunt bineprimiți transexualii si orice vizitatori care doresc sa foloseasca toaletele sau cabinele de proba a femeilor care corespund cu identitatea lor de gen… Fiecare merită să se simtă că aparțin magazinelor noastre

Aceasta insemneaza ca un barbat poate sa spuna simplu ca „astazi se simte ca o femeie” si sa intre in veceul femeilor, chiar dacă  fete  tinere sau femei sunt deja acolo. Această metodă este exact felul cum prădătorii sexuali au acces la victime!

Este clar ca aceasta regula reprezinta un  pericol  pentru sotii si fiice. Peste un million trei sute de mii  au fost deacord cu noi (AAF) si si-au luat angajamentul să boicoteze magazinele Target deoarece protejarea femeilor si a copiilor ESTE o prioritate – a comentat AAF.

Foto - http://data.cnbc.com/quotes/tgt - Target stock plunge in last month as of June 10th 2016

Foto – http://data.cnbc.com/quotes/tgt – Target stock plunge in last month as of June 10th 2016

Dupa anuntul facut de Target in data de 19 Aprilie 2016, prin care au dat acces liber barbatilor sa foloseasca  veceurile si cabinele de proba ale femeilor in magazinele lor, s-a pornit o campanie de boicotare initiata de Asociatia Americana a Familiei. Au dat raspuns peste un million trei sute de mii de cumpărători care frecventeaza magazinele Target. De atunci valoarea actiunilor  companiei Target la bursa de valori, au scazut aproape in fiecare zi. Pierderea se ridica in momentul de față la 11 bilioane de dolari.

Presedintele organizatiei AAF, Tim Wildmon si analistul de politica publica Abraham Hamilton, vor lua parte la intalnirea anuala a actionarilor unde va avea o intrunire cu presedintele Companiei Target, Brian Cornell.

La ora publicarii acestui articol, petitia a avut 1 333 044 de semnaturi. si acest numar continua sa creasca.

Cine vrea sa participle in acest boicot impotriva Corporatiei Target o poate face completand acest angajament:

https://www.afa.net/action-alerts/sign-the-boycott-target-pledge

ENGLISH 

I Pledge to Boycott Target Stores

Target’s store policy endangers women and children by allowing men to frequent women’s facilities.The American Family Association is calling for a boycott of Target after the retail giant said it would allow men to use the women’s restrooms and dressing rooms in their stores. Read more here –https://www.afa.net/action-alerts/sign-the-boycott-target-pledge

Until Target makes the safety of women and children a priority, I will shop elsewhere.

 • First Name: *
 • Last Name: *
 • E-mail Address *
 • Zip / Postal Code *
 • Do you wish to receive future e-mails from AFA ActionAlert?

  Do you wish to receive future e-mails from AFA ActionAlert?

  Yes, keep/put me on the list. No, thank you.

  Surce: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s