PARADA ANORMALITĂȚII DE LA BUCUREȘTI

1437107789687

Mai și iunie e sezonul paradelor homosexuale în Europa, America, și alte țări ale lumii. Din nou, strazile marilor orase din lume vor fi inundate de homosexuali, presa va fi de parte lor, propaganda homosexuala va fi la inaltime, media va exagera numarul participantilor, ni se va spune ca homosexualii sunt victime ale discriminarii, si ca discriminarea si violenta impotriva homosexualilor sunt actiuni zilnice perpetuate de restul lumii. Grupuri de oameni  imbracati in culori stridente vor scanda si cere “casatorii” intre persoane de acelasi sex, dreptul homosexualilor de a adopta copii, de a dona sange, de a fi reprezentati in Parlament, in ierarhiile bisericesti, de a li se recunoaste “contributia” la societate, ori de a discrimina importiva celor care nu sunt de acord cu ei. Vor fi imbracati mai mult sau mai putin decent. Vor fi vulgari, mai mult sau mai putin. Vor fi obsceni, mai mult sau mai putin. Se vor saruta in strada. Vor tipa. Prin toate acestea, vor cauta sa transmita un mesaj al veseliei si fericirii. Dar unul care insala, asa cum de fapt face intreaga masinarie propagandistica a homosexualilor.

 Romania nu va face exceptie acestui ritual anual. In viitorul apropiat e programat marsul homosexualitatii in Romania si media romana, ca de obicei, va promova marsul, va lamenta “discriminarea” impotriva homosexualilor, va arata fata “umana” a homosexualitatii, va promova agenda homosexualilor. Toate acestea, adica si parada si propaganda mediatica, pe banii Uniunii Europene, a unei Uniuni Europene pe moarte, care traieste, in prezent, de pe banii viitorilor ei copii si nepoti. Daca va mai avea copii ori nepoti. Caci avortul si homosexualitatea nu produc. Doar distrug. In acest context al “celebrarii” anormalitatii homosexuale, media romana va ignora cea mai trista realitate a vietii homosexualilor – sufletele lor goale.

 Studiul australian al Profesorului Wilkins din Melbourne

 Am scris un aticol pe aceasta tema anul trecut si l-am publicat tot in mai. Daca parada anormalitatii a devenit un ritual anual in Romania, la fel, oamenii cu bun simt trebuie si ei, la rindul lor, si tot anual, sa reafirme adevarurile mascate si inabusite privind homosexualitatea si viata singuratica si nefericita a celor care au ales sa traiasca un stil de viata homosexual. Anul trecut am comentat pe marginea unui studiu publicat in 2013 de Urban Institute, un institut pro-homosexual, care descrie cu lux de amanunte viata nesanatoasa a homosexualilor. Studiul il puteti citi aici:http://www.urban.org/research/publication/dating-violence-experiences-lesbian-gay-bisexual-and-transgender-youth/view/full_report Anul acesta comentam pe marginea unui studiu similar, de data asta facut in Australia si publicat in iulie anul trecut. Il aflati aici:http://www.smh.com.au/national/gay-people-are-less-healthy-happy-and-content-than-straight-people-says-a-survey-20150716-gidpj2.html#ixzz3hQI2gPuo. Rezultatele sunt aceleasi. In intreaga lume homosexualii sunt nefericiti, deprimati, frustrati si pun vina pe restul societatii pentru vietile nefericite pe care le traiesc. Studiul australian a fost publicat pe 16 iulie de Sydney Morning Herald. Va dam versiunea romana.

 Viața tristă a homosexualilor

 Homosexualii sunt mai putin fericiti ori impliniti in viata decit heterosexualii, se confrunta cu mai multe probleme de sanatate si nu sunt la fel de multumiti de relatiille lor in comparatie cu restul societatii. Asta e concluzia unui studiu aprofundat facut in Australia si publicat anul trecut. Constatarile studiului australian reflecta o discrepanta stridenta intre experientele oamenilor datorata identitatii lor sexuale. Autorul Raportului, Roger Wilkins, zice ca experientele de viata ale homosexualilor comparate cu ale persoanelor normale sunt asemanatoare cu cele ale persoanelor care sufera de dizabilitati, inclusiv dificultati in abilitatea de a invata, dureri cronice ori abilitatea limitata de a-si folosi picioarele si miinile. “Diferenta, in medie, intre satisfactia homosexualilor cu viata lor si satisfactia heterosexualilor cu viata lor se compoara, in magnitudine, cu diferentele pe care le observam intre persoanele cu dizabilitati moderate si persoanele care nu sufera de dizabilitati,” zice Profesorulu Wilkins, profesor la Universitatea din Melbourne.

 Pentru prima data in istoria acestui tip de studiu a fost luata in considerare identitatea sexuala a respondentilor pentru a compara sanatatea si situatia economica si sociala a homosexualilor si a heterosexualilor. Sondajul a inclus 17.000 de participanti care au fost chestionati privind viata de familie, sanatatea, educatia si munca. Dinte ei 400 s-au identificat ca fiind homosexuali, lesbiene ori bisexuali. [Nota AFR: adica 2,3%] Homosexualii au raportat un grad de satisfactie cu viata si un nivel de sanatate mai mic decit al persoanelor heterosexuale.

 Privind satisfactia vietii, homosexualii o duc mult mai rau din toate punctele de vedere decit heterosexualii si sunt mult mai putin multumiti cu viata pe care o duc ca restul. Sondajul le-a cerut sa clasifice relatiile, simtamintele de singuratate ori fericire, si abilitatea de a gasi ajutor la nevoie. La aceste capitole heterosexualii au dobindit un scor de 8 din zece, in comparatie cu homosexualii care au dobindit un scor de 7.6 din zece, si lesbienele care au raportat un scor de 7.5 din zece.

 La categoria sanatate si bunastare heterosexualii au atins un scor mai ridicat privind sanatatea si unul si mai ridicat privind sanatatea mintii. “E chiar uimitor ca sanatatea si bunastarea homosexualilor e marcant de scazuta in comparatie cu sanatatea si bunastarea heterosexualilor,” zice Wilkins. “Nu te-ai fi asteptat la asta pentru ca nu exista nicio suspiciune ca identitatea sexuala ar putea afecta sanatatea si bunastarea persoanei”.

 Privind consumul de alcool si fumatul, diferentele sunt la fel de marcante. Barbatii, atit cei homosexuali cit si cei heterosexuali, beau cam la fel. Dar femeile heterosexuale beau mai mult ca lesbienele. O treime dintre barbatii homosexuali fumeaza, in comparatie cu 20% dintre barbatii heterosexuali. In jur de 26.8% dintre lesbiene fumeaza, aproape de doua ori mai mult ca femeile heterosexuale.

 Privind sportul si exercitiile fizice, rezultatele au fost cam la fel, cu exceptia faptului ca barbatii heterosexuali fac mai mult sport, dar si abandoneaza sportul mai devreme in viata ca barbatii homosexuali.

 Privind educatia, homosexualii tind sa fie mai educati decit heterosexualii, dar heterosexualii au studii superioare mai avansate decit homosexualii.

 In medie, homosexualii au mai multi bani decit heterosexualii, dar castiga mai putin. Venitul cel mai ridicat e la barbatii heterosexuali, cu un venit saptaminal de $1.265, urmati de barbatii homosexuali cu un venit saptaminal de $1.006, lebienele cu $778, si femeile heterosexuale cu $676. Motivul pentru care homosexualii in medie au mai multi bani este ca nu au si nici nu cresc copii.

 Privind relatiile umane, raportul lui Wilkins noteaza ca homosexualii sunt mai singuratici, tind sa traiasca singuri, si cind traiesc impreuna nu sunt la fel de fericiti ca heterosexualii. Homosexualii raporteaza un nivel de satisfactie in relatii mult inferior heterosexualilor. Ei sunt mai inclinati sa spuna ca regreta selectarea partenerului cu care traiesc, ca isi doresc separarea de parneter mult mai frecvent decit cuplurile heterosexuale, si ca relatiile cu parneterii ii deziluzioneaza. Barbatii heterosexuali sunt cei mai satisfacuti cu partenerelor lor, in timp ce lesbienele sunt cele mai nefericite.

 Privind munca, o mare parte a homosexualilor lucreaza la jumatate de norma, pe cind majoritatea heterosexualilor muncesc o norma intreaga. Incidenta somajului e mai ridicata la homosexuali decit la heterosexuali. Homosexualii se concentreaza mai mult in zonele urbane.

 Privind datele statistice, 1,8% dintre barbatii care au participat la sondajul de opinie s-au identificat ca fiind homosexuali, 1% dintre femei ca fiind lesbiene, si .8% dintre femei ca bisexuale. Iar 1% dintre respondenti au indicat ca nu sunt siguri de identitatea lor sexuala.

PETITIE INTERNATIONALA IN SPRIJINUL FAMILIEI BODNARIU

 Pe 13 mai un grup de peste 100 de avocati, profesori de drept si membri ai Parlamentului European, inclusiv romani, au adresat o Petitie Internationala catre Prim Ministrul Norvegiei, Excelentei Sale, Erna Solberg, solicitind retocedarea imediata a copiilor Bodnariu parintilor lor. Textul Petitiei si identitatea semnatarilor le aflati mai jos ori in linkul acesta:http://bodnariufamily.org/articles/international-attorney-petition-for-the-release-of-bodnariu-children/

THE ENGLISH SECTION

 International Attorney Petition Demands Immediate Release of Bodnariu Children

 On Friday, May 13, 2016 a group of over 100 attorneys from various countries around the world, including four (4) members of the European Parliament, submitted an International Attorney Petition to the Prime Minister of Norway, the Honorable Erna Solberg, demanding the immediate and permanent release of the Bodnariu children to their biological parents, Marius and Ruth Bodnariu. The Petition was delivered electronically, by fax, and through the Offices of Norway’s Foreign Ministry. It was also delivered to the Norwegian Embassy in Washington, DC. The delivery to the Embassy coincided with the trip to the United States, and the visit to the White House, of His Majesty, King Harald V of Norway.

 The full text of the Petition, as well as the identity of all signers to date is below.

NOTE: The Petition remains available to be signed and we encourage friends and supporters from around the world to sign it. Attorneys, law professors, or parliamentarians who would like to have their name added to the Petition are asked to email their request to Bodnariucase@gmail.com. Thank you!

INTERNATIONAL PETITION FOR THE RELEASE OF THE BODNARIU CHILDREN

 Her Excellency, Erna Solberg

Prime Minister of the Kingdom of Norway

Office of the Prime Minister

Postboks 8001 Dep, 0030

Oslo, NORWAY

E-mail postmottak@smk.dep.no

Re.: International Petition in Support of the Marius and Ruth Bodnariu Family

Your Excellency:

 We are attorneys from multiple countries and different continents concerned about the violations of the religious freedom and parental rights of the family of Marius and Ruth Bodnariu from Naustdal, Norway. The family’s five (5) children were unlawfully seized by the Norwegian Child Protective Services (Barnevernet) on November 16 and 17, 2015 due to the family’s sincerely held Christian beliefs. The children were between three (3) months and 9 years of age at that time.

 We have familiarized ourselves with the facts of the matter and are deeply disturbed that the children’s seizure was motivated by the family’s Christian faith. Barnevernet’s own documents attest to the fact that the family’s faith and religious values were at the core of the officials’ discussions when debating the children’s seizure. Barnevernet disapproved of the parenting style of the parents because, it concluded, it was “based on the Bible.”

 We have also familiarized ourselves with the legal aspects of the matter, both as they relate to Norway’s domestic legislation and international law. Norway’s Child Welfare Act imposes an obligation on Norway’s authorities to preserve the religious identity of the children it removes from their biological families. (Section 4-15 of the 1992 Child Welfare Act). That has not been done.

 The Bodnariu children have been placed with foster homes. They no longer go to Church, are raised by individuals who do not share the Christian faith or the belief in God of the children or of their biological parents, and have no interest in or appreciation for Christian values. On the contrary, some of the foster parents have been dismissive and derisive of the children’s religious feelings when the children attempted to pray or display religious inclinations.

 This is a violation of the Convention on the Rights of the Child as well. Among others, Norway’s Barnevernet has violated Article 8 of the Convention which imposes on States the obligation to “preserve [the child’s] identity,” as well as Article 14 which emphasizes that States “shall respect the right of the child to freedom of thought, conscience and religion.”

 We are also outraged by the extreme hardship which Barnevernet has inflicted upon the Bodnariu family. The children’s seizure has resulted in the family being dismembered into four (4) parts, with the parents living in Naustdal and the five (5) children being dispersed in three different cities around Norway where they live with three (3) different foster families. The parents’  meetings with the children are sporadic, occur whenever Barnevernet determines, in its exclusive discretion, that they be allowed, and, when the entire family reunites for one or two hours, it is subjected to unwarranted government supervision and monitoring. This violates Article 8 of the European Convention on Human Rights which stipulates that “everyone has the right to respect for his private and family life.”

 We find the facts of this international incident unacceptable not only on legal grounds but also on humanitarian and moral grounds. We view these transgressions as grievous breaches of domestic and international law. We are also cognizant of the severe mental pain and anguish which Barnevernet’s unlawful actions have inflicted on the parents, but especially on the children. It will take a long time for their mental wounds to heal. Therefore, it is important that Norway immediately release the children back to their biological parents.

 We were encouraged, however, to learn that in early April the youngest of the children was returned to the parents, but disheartened that the remaining children have not.

 In closing, we respectfully ask you Madam Prime Minister to use your position and the avenues available to your Office to ensure that the youngest Bodnariu child permanently remains with his biological parents and the remaining four (4) Bodnariu children are immediately and permanently returned to their biological parents.

List of Signatories To read the list of signers, please click on this link: http://bodnariufamily.org/articles/international-attorney-petition-for-the-release-of-bodnariu-children/ As stated above, the Petition remains open and can still be signed. Once again, attorneys, law professors, law professionals, and parliamentarians from around the world can add their signature to the Petition by emailing their name, title, and request to Bodnariucase@gmail.com. The Petition will be supplemented periodically and resubmitted, also periodically, to the Offices of Norway’s Prime Minister. Thank you!

 Note: The Norwegian press picked up the story and published a commentary about the International Petition. You can read it here:http://www.norwaynews.no/norway-government-called-out-for-seizing-bodnariu-kids-from-christian-parents/

PENTRU ROMÂNII DIN TEXAS

 Romanii din Texas au organizat un rally la Austin in sprijinutl familiei Bodnariu. Rally urma sa aibe loc pe 4 iunie, dar a fost amânat. Vom reveni ulterior cu o alta data.

SITUL AFR ANTIPORNOGRAFIE

 Va invitam sa continuati sa vizitati situl antipornografie AFRwww.PornografiaRaneste.ro in numar cit mai mare. Va invitam deasemenea sa deveniti prietenii nostri pe site. De cind a fost lansat, pe site am postat zeci de articole, studii, materiale video si marturii. Situl a fost facut de dl Alexandru Dragoman (AFR Constanta). Ii multumim.

SITUL AFR ANTIPROSTITUTIE

 Postam materiale si pe situl AFR antiprostitutiehttp://www.antiprostitutie.ro/category/stiri/. Va rugam sa-l vizitati. Situl e administrat de dl Sorin Balajel, voluntar AFR. Ii multumim.

 BROȘURI AFR

 In septembrie 2014 am tiparit 5000 de brosuri informative AFR in care ne identificam ca organizatie, cine suntem, ce facem, ce am facut, ce planuri de viitor avem. Gratie unora dintre cititorii nostri si a membrilor AFR, pina la finele anului 2014 am distribuit toate pliantele. In ianuarie 2015 am mai tiparit 5000 de exemplare pe care deja le-am epuizat. Am mai tiparit inca 5.000 din care inca mai avem disponibile citeva mii. Pliantele sunt gratuite. Cei care doriti sa le aveti si, mai ales, sa le dati celor din comunitatile dvs, inclusiv biserici ori parohii, va rugam sa ne scrieti si vi le vom trimite pe cheltuiala noastra. Avem nevoie doar de numele dvs, telefonul si adresa. Scrieti-ne la office@alianta-familiilor.ro.

VRETI SA FITI INFORMATI?

 Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

 FACETI-NE CUNOSCUTI!

 Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

 ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

 Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.