Presiune publică pentru recuperarea copiilor românului din Norvegia

familia-bodnariu-www-rodiagnusdei-wordpress-com Ne pasă ce se întâmplă?

Simțim durerea tinerilor părinți cărora li s-au luat cei 5 copii din sânul familiei pe motive mai mult “închipuite”?

 (de îndoctrinare, de rele tratamente)

Dar zdrobirea inimii copiilor?!

În orice caz, nu poate fi vorba decât de o mare exagerare și de rea voință din partea celor care acționează “legal” în Norvegia (Barnevernet), motivând că doresc mai binele copiilor, însă realitatea e că micuții sunt cu inimile zdrobite (cel mic, de 4 luni , cea mai mare de 9 ani)!

Îi înțeleg (parțial) pe cei care cârcotesc împotriva (multelor) demersuri care se fac pentru ca cu orice preț (dacă este voia Domnului) acești 5 copii  să revină cât mai repede la întregirea Familiei Bodnariu.  Însă, toți cârtitorii (din varii motive), să nu uite cum este o inimă de mamă. Femeia aceea cananeancă, o străină față de sfintele făgăduințe  și lipsită  de  merite personale, ea a zis o vorbă care L-a impresionat pe Stăpânul nostru, …

Atunci Isus i-a zis: “Pentru vorba aceasta, du-te; a ieşit dracul din fiica ta.” (Marcu 7:28)

Poate că, acum,  nimic nu L-ar impresiona pe Domnul Isus mai mult decât să vadă că frații Săi (prin Legământ) sunt una! Și cred că voia Lui este ca familia să nu fie despărțită, ci să se bucure de părtășie, să crească și să se zidească împreună, !

20. Şi Mă rog nu numai pentru ei, ci şi pentru cei ce vor crede în Mine prin cuvântul lor.

21. Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu, Tată, eşti în Mine, şi Eu în Tine; ca şi ei să fie una în Noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.

22. Eu le-am dat slava pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei să fie una, cum şi Noi suntem una (Ioan 17)

Preambul“Luni 16 nov. Protectia copilului, in urma denuntului directoarei de la scoala a deschis un caz pentru copii si in acelasi timp (protectia copilului) a facut plangere la politie impotriva parintilor. Astfel s-au deschis doua cazuri cel al copiilor si cel al parintilor in consecinta au mers la scoala de unde au luat pe cele doua fete Eliana si Naomi, apoi au venit acasa cu escorta politiei si au luat pe baietii Matei si Ioan iar pe mama au arestat-o si dus-o la politie impreuna cu Ezechiel bebelusul de 3 luni. Pe cei patru copii nu i-au mai vazut de atunci. Simultan politia l-a arestat pe Marius la serviciu si l-au dus la politie. Acolo au fost interogati toata ziua, fara posibilitate de comunicare cu familia, telefoanele le-au fost luate, ca si cum ar fi fost niste criminali.

Seara politia a ajuns la concluzia ca nu sunt violenti si ca nu prezinta pericol si le-au dat drumul acasa intr-un fel de arest la domiciliu pana la solutionarea cazului. Telefoanele le-au ramas la politie. Li s-a spus sa coopereze si pentru solutionarea cazului mai rapida sa nu ia legatura nici cu avocat si nici cu ambasada. A doua zi marti 17 nov. Protectia copilului a considerat ca mama este periculoasa si au venit insotiti de patru politisti cat usa sa le ia si bebelusul pe Ezechiel. Tot atunci li s-a spus de catre cei de la protectia copilului despre copii ca sunt in plasament la doua familii si ca s-au integrat si ca nu le este dor de parinti, numai ca sa-i termine psihic.” (popaspentrusuflet.wordpress.com)

Pe scurt, situația la ora actuală, deloc încurajatoare, VIDEO:

 

Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/12/apel-protest-la-washington/

https://rodiagnusdei.wordpress.com

One thought on “Presiune publică pentru recuperarea copiilor românului din Norvegia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.