C.T. Cristian: Cine crede că există Dumnezeu…

BeStillAndKnowThatIAmGod …dar trăieste fără să-l intereseze voia Lui, se înșeală amarnic!

Mântuitorul ne explică:”Trebuie să vă nașteți din nou!” (Ioan 3.3). Adică trebuie să murim față de ceea ce am fost până când nu-l cunoșteam pe Dumnezeu și nu credeam în El, să moară acel om care am fost. Iar de-acum să înviem la o viață nouă:

Creați din nou prin Duhul adevărului – trăind în ascultare de poruncile și voia Lui Dumnezeu – Nu mai facem ce vrea firea noastră, poftele cărnii și simțurilor animalice din om, ci ne dăruim trup și suflet Creatorului deoarece îl iubim ca pe un mire foarte drag.

Omul întreabă: -Este cu putință așa ceva? Mântuitorul răspunde: -„La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.” (Matei 19.26)

Aproape “Toată Europa” se declarase creștină, dar nu toți cunosc și ascultă de voia Domnului Christos.

Mântuitorul spune: “Veniți la Mine toti…!” (Matei 11.28) Și toată Europa venise într-un fel la El. Europa e plină de lăcașuri religioase! Europenii (încă) își botează copiii religios, se cunună religios, se înmormântează religios. Dar Mântuitorul spune trei lucruri:

Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze” (Matei 16.24)

Dar numai cei care cred cuvintele Lui, pot renunța cu adevărat la ei înșiși, pot să-și ia crucea (apăsărilor resimțite), și pot sa-L urmeze.Biblia spune: “Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.” și  “toţi cei cu inima fără prihană se laudă că sunt fericiţi” (Psalmul 46:10; 64.10)

 Asta deoarece Domnul spune: “Eu iubesc pe cei ce mă iubesc, şi cei ce mă caută cu tot dinadinsul mă găsesc.” (Proverbe 8.17)

 A crede că există Dumnezeu, dar a trăi ca și cum n-ar exista, este  și va fi și o mare (de)amăgire pentru oricine în Ziua judecății!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.