Mesaj pentru Duminică: RUGĂCIUNE pentru Președintele României Klaus Iohannis!

iohannis

Ne mai despart câteva ORE de evenimentul mult așteptat al instalării noului Președinte al României, domnul Klaus Iohannis!

Urmând prevederile Constituției României și recomandările Curții Constituționale, Parlamentul României a hotărât ca depunerea jurământului să aibă loc Duminică, 21 Decembrie 2014, la ora 12.00.

Duminică la ora 12.00 în majoritatea Bisericilor din România se încheie slujba de dimineață. Am putea face împreună ceva ce nu am mai făcut niciodată înainte.

Chiar dacă aveam obiceiul să ne rugăm pentru conducătorii noștri, în 21 Decembrie putem face ceva într-un mod deosebit și plenar, în a-L ruga pe  Domnul Dumnezeul nostru să binecuvinteze România.

Urmând învățătura Sfântului Apostol Pavel:

Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceti rugăciuni, cereri, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii, pentru împărați și pentru toți cei ce sunt înălțati în dregătorii, ca să putem duce astfel o viață pașnică și liniștită, cu toată evlavia și cu toată cinstea”

Facem apel la toate Bisericile din România ca în jurul orei 12.00 (când va fi posibil penru fiecare) să-l susținem împreună în rugăciunea de mijlocire de cerere și mulțumire, ca Atotputernicul Dumnezeu să binecuvinteze  națiunea română, să-I cerem împreună Domnului Dumnezeu să se îndure de țara noastră și  să-l binecuvânteze, să-l călăuzească și să-l ocrotească pe Președintele României, Klaus IOHANNIS.

Chemarea la rugăciune este și pentru  Bisericile românești din Diaspora, oriunde s-ar afla acestea, să se alăture acestui demers, cerând împreună cu noi ca Dumnezeu să binecuvânteze România și pe Președintele nostru!

Este extraordinar să-l numim pe domnul Klaus Iohannis, Președintele rugăciunilor noastre.

Și să-i mulțumim cu toții Domnului Dumnezeu pentru el!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Pator Samy Tuțac,

Biserica Baptistă Betel Timișoara

One thought on “Mesaj pentru Duminică: RUGĂCIUNE pentru Președintele României Klaus Iohannis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.