Miroase greu a Ecumenism la Institutul Teologic Penticostal

ITP BucurestiMiroslav Volf  – Cel mai mare promovator între evanghelici al unirii Creștinismului cu Islamul, într-o religie hibrida numită “Crislam

Miroslav Volf a apostaziat de la credința creștină normală, trădând astfel Adevărul Evangheliei.

[Cine este Miroslav Volf? El este de origine croată, și a făcut studii la nivel de masterat la Fuller Seminary din SUA. Și-a luat doctoratul la Universitatea Tubingen din Germania. Amândouă instutiile sunt liberale, dar Univ. Tubingen este campioana ereziilor. În prezent M. Volf este profesor de teologie la Universitatea Yale, cea mai puternică instituție academică în ecumenism. M. Volf este un globalist, membru întru-un forum mondial de această factură.] – sursa citind aici.

Miroslav Volf este invitat de onoare al Institutului Teologic Pentecostal să susțina prelegeri în perioada 11-13 Iunie 2014

In cazul de față, principalul trădător în Romania a credintei crestine este Emanuel Conțac. El l-a promovat pe Crislamistul Miroslav Volf pe blogul lui câțiva ani în urmă. Rog pe cei care nu au citit acest articol vital să o facă, dar cu răbdare. Vezi aici.
Iar acum Miroslav Volf apare din nou pe blogul lui Conțac în cuvinte si mai elogioase. Vezi aici.

La fel de vinovat este și Corneliu Constantineanu, rectorul Institutului Teologic Pentecostal. Omul care l-a sustinut pe Conțac de ani de zile, în ereziile lui, este John Tipei, fost rector la ITP.

Emanuel Conțac a incercat să evite până acum acuzarea că este promovator de Crislamism (ecumenism). Multi naivi l-au crezut, iar multi lideri evanghelici, penticostali, sau de altă denominație, cu toate că au citit articolul documentat pe care l-am scris, în mod laș au continuat relația cu Emanuel Conțac.

Iată incă o dovadă a promovării Crislamismului făcută de Emanuel Contac, cât si felul josnic în care Conțac se exprimă pe blogul lui.

Am plăcerea să anunț vizita lui Miroslav Volf în România…” – Nemaipomenit!!!!!

“Fiindcă în perioada iunie-iulie vor fi într-un stagiu de cercetare la Colegiul   Wheaton, regret că nu voi putea audia în direct prelegerile susținute de teologul american de origine croată.”

Pastorul Cristian Ionescu din Chicago a avut curajul sa confrunte pe tradatorul Evangheliei numit Emanuel Conțac. Vezi aici.

Se pune întrebareaconducerea penticostală din România va lăsa lucrurile scăpate de sub control la Institutul Teologic Pentecostal?

Incă o întrebare:  liderii evanghelici români vor tăcea și de data aceasta cu privire la acțiunile lui Emanuel Conțac?

Rog cititorii sinceri să se roage ca Dumnezeu să nu lase Adevărul Evanghelei amestecat cu Islamism în România Evanghelică.

Sursa: ioan8.wordpress.com

3 thoughts on “Miroase greu a Ecumenism la Institutul Teologic Penticostal

  1. Pingback: Miroase greu a Ecumenism la Institutul Teologic Penticostal | celceaude

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.