Îndrăzneala de a rămâne neclintit

Martin Lutherby Aurelgh

În diferitele crize care au avut loc în istoria bisericii, oamenii au ajuns în situaţia în care au manifestat o îndrăzneală sfântă care i-a uimit semenii lor.

Când Luther a bătut în cuie tezele sale la uşa catedralei din Wittenburg, oamenii prudenţi au fost uimiţi de îndrăzneala lui. Când John Wesley a ignorat toate restricţiile bisericii şi decenţele religioase şi a predicat pe drumuri şi la garduri, oamenii au declarat că reputaţia sa a fost distrusă.

Aşa a fost în toate timpurile… Când condiţia religioasă a timpurilor chema oamenii care erau dispuşi să sacrifice totul pentru Hristos, au existat întotdeauna câţivacare au fost dispuşi să fie consideraţi nesăbuiţi pentru Domnul.

Ar putea veni în curând un timp, când chiar şi cel mai slab şi cel mai simplu credincios în Domnul Isus Hristos, va trebui să ia o poziţie curajoasă pentru adevăr şi pentru Cuvântul lui Dumnezeu.

Eşti dispus să fii în rândul tuturor celor din cartea Evrei 11, care au stat fermi pentru credinţă şi neprihănire? Eşti dispus să faci parte din milioanele de martiri care stau înaintea tronului lui Dumnezeu?

Sursa: http://trezireazi.wordpress.com/2014/03/11/indrazneala-de-a-ramane-neclintit/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.