Lazar Andrei: Învățătura dracilor

In norod s-au ridicat si proroci mincinosi, cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura pe furis erezii nimicitoare, se vor lepada de Stapanul care i-a rascumparat si vor face sa cada asupra lor o pierzare naprasnica. (2Pet.2:1)

Petru asociaza prorocii mincinosi ai Vechiului Testament cu invatatorii mincinosi ai Noului Testament.

Vedem ca problema cea mai mare din Noul Legamant nu sunt prorocii ci invatatorii.

Dar Duhul spune lamurit ca, in vremurile din urma, unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor, abatuti de fatarnicia unor oameni care vorbesc minciuni, insemnati cu fierul rosu in insusi cugetul lor(1Tim.4:1,2)

Invatatuile nimicitoare sunt invataturile demonice aduse de satana pe furis pentru a duce in ratacire oile Lui Dumnezeu.

Ce inseamna acest “pe furis” … inseamna siretenie, pe ascuns … Adevar amestecat cu minciuna. Minciunile periculoase au fost si vor fi cele scoase din Biblie, in Numele Lui Dumnezeu.

Verste rupte din context sau din contextul intregului mesaj. Traduceri eronate si modificari de text s.a.m.d..

Vedem multe culte si religii inventate pe baza unor invataturi contrare primelor scriei ale Apostolilor Mielului. Invataturile Bisericii Primare.

Dupa cum spune Pavel, “in vremurile din urma” … indicand ca dupa ce ei vor pleca vor aparea aceste invataturi demonice printre crestini.

Stiu bine ca, dupa plecarea mea, se vor vari intre voi lupi rapitori, care nu vor cruta turma; si se vor scula din mijlocul vostru oameni care vor invata lucruri stricacioaseca sa traga pe ucenici de partea lor (Fapt.20:29,30)

Cand Eva a fost mințită de Satana si pacalita sa nu asculte, de ce cuvinte s-a folosit ispititorul ca sa o minta pe Eva? De Cuvintele Lui Dumnezeu!

Cand Isus a fost ispitit de Satana in pustiu cu ce a fost ispitit de catre ispitior? Cu Scriptura!

Luter,sustinand ca este un ascultator al Bibliei, a justificat omorarea oamenilor, prin inec, a celorcare sustineau ca botezul bebelusilor nu este un botez valid.

Calvin, cand condamna oameni la moarte, prin ardere pe rug, tortura si taierea capului, a celor care sustineau alt punct teologic decat al lui, a justificat actiunile lui criminale folosind Biblia, dandu-se un aparator al credintei (Apologet – un articol care merita citit: https://www.reenactingtheway.com/…/john-calvin-had… ).

Biserica Catolica a facut crime nenumarate in Numele Lui Dumnezeu.

Mormon justificase poligamia folosind Scripturile Vechiului Testament.

Martorii lui Iehova modifica Scripturile si le rastalmacesc spre pierzarea lor.

Mohamed a adaugat peste invataturile Biblice si le-a rastalmacit, justificand omorarea oamenilor care se opuneau Islamului.

Hitler si-a justificat multe din actiunile lui folosind Biblia.

Ghinghis Han a spus despre el ca el este “flagelul lui Dumnezeu” … prin care subjuga, omoara, violeaza si fura toti oamenii care ii se impotrivesc, fiind folosit de Dumnezeu sa pedepseasca umanitatea.

Lista ar putea continua mult si bine.

Ce spune Isus despre aceaste vremuri si aceste fapte?

Au sa va dea afara din sinagogi: ba inca, va veni vremea cand oricine va va ucide sa creada ca aduce o slujba lui Dumnezeu. (Ioan.16:2)

Unele nebunii le vedem evidente, dar altele mai subtile si mai ascunse, cum ar fi ale marilor apologeti si “reformatori criminali”.

De unde vine invatatura care e strecurata prin Biserica? Este ea aici de la apostoli sau sunt inventii adaugate care NU sunt bazate pe Fundatia pusa de Apostolii Lui Isus?

De unde vin invataturi de genul:

“Dumnezeu nu mai vorbeste azi!”

Vedem un crez printre oamenii care nu-L au pe Isus care zice ceva de genul: “Dumnezeu a initiat creatia, a dat drumul lucrurilor sa functioneze si apoi s-a departat. Dumnezeu nu intervine direct in viata oamenilor ci a lasat reguli si legi dupa care totul se desfasoara”. Acest crez se mai numeste si gnosticism. Un crez care s-a furisat pe ascuns si in crestinism. “Da, exista Dumnezeu, dar nu mai vorbeste azi nimanui. A vorbit atunci cand a scris Biblia prin oamenii lui, dar azi nu mai vorbeste.”

Oare cati crestini cred asta in ziua de azi?

Si de unde vin oare aceste invataturi?

Oare nu de la Satana?

Categoric ca sunt de la Satana!

De unde vin invataturile dracesticare vorbesc impotriva darurilor Duhului Sfant si in ziua de azi?

Oare nu tot furisate pe parcurs au ajuns ele sa fie infiltrare prin Biserica folosind versete distorsionate si rupte din cotext?

Categoric!

Nu a promis Dumnezeu, Relatie, Calauzire si Putere Copiilor Lui, nascuti din Dumnezeu?

Ba da! A promis!

Atunci de unde vin minciunile care vorbesc impotriva relatiei directe cu Dumnezeu? Impotriva calauzirii personale si dorintei de a intra in contact si a avea o relatie vie si experimentala cu un Dumnezeu VIU si care lucreaza si astazi printre oameni, cu oamenii si prin oamenii Lui?

Acestea sunt invataturile dracilor, strecutate pe furis care ineaca Adevarul, paralizeaza crestinii si ii opresc de la a avea relatie directa cu un Dumnezeu Viu.

Invataturi care opresc a experimenta si relatia Vie cu El.

Invataturi care fac oamenii sa se simta departati de Dumnezeu si neiubiti de El.

Invataturi care aduc religie nu relatie.

Invataturi care fac pe crestinii simpli sa se simta nevalorosi si neinsemnati, crezand ca Dumnezeu vorbeste si calauzeste doar pe cativa alesi ai Lui.

Invataturi care astazi, cel putin, nu mai omoara cu sabia (sau toporul sau ghilotina sau focul) dar ucid, condamna si ridiculizeaza cu cuvantul, aducand confuzie si carnalitate. “Ucid” relatia cu Dumnezeu, “ucid” motivatia si “ucid” focul Lui Dumnezeu din oamenii Lui. “Ucid” motivatia sfinteniei si a ravnirii dupa Darurile Duhului.

Ce mai are de spus Biblia despre astfel de Invatarori?

Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. (2Tim.4:3)

Inainte de toate, sa stiti ca in zilele din urma vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trai dupa poftele lor (2Pet.3:3)

Ei sunt niste cartitori, nemultumiti cu soarta lor; traiesc dupa poftele lor; gura le este plina de vorbe trufase si slavesc pe oameni pentru castig. (Iuda.1:16)

Cum va spuneau ca in vremurile din urma vor fi batjocoritori, care vor trai dupa poftele lor nelegiuite. (Iuda.1:18)

Vedem un lucru care se repeta aici, o expresie folosita de catre Pavel, Petru si Iuda: “dupa poftele lor”.

Ce se intampla daca oamenii NU traiesc dupa calauzirea Duhului?

Ce se intampla daca oamenii NU doresc Puterea Duhului Sfant?

Ce se intampla daca oamenii NU cred ca Dumnezeu este aproape si doreste se implice in viata noastra?

Ce se intampla daca oamenii NU cred ca Dumnezeu mai vorbeste astazi?

Oare nu vor fi manati de poftele si dorintele lor personale?

Categoric ca vor fi!

Nu putem avea doi domni!

Daca NU traim dupa calauzirea Duhului atunci dupa ce “calauzire” vom trai? Oare nu dupa cea a carnii?

Zic, dar: umblati carmuiti de Duhul si nu impliniti poftele firii pamantesti. (Gal.5:16)

Ce se intampla daca noi credem ca Dumnezeu face totul si noi nu mai trebuie sa facem nimic?

Ce se intampla daca credem ca Dumnezeu nu baga in seama orice om?

Ce se intampla daca credem ca Dumnezeu nu vorbeste oricui?

Ce se intampla daca credem ca Dumnezeu nu mai vorbeste astazi?

Ce se intampla daca credem ca Dumnezeu nu mai da revelatie astazi?

Ce se intampla daca credem ca Duhul Sfant nu mai lucreaza prin copiii Lui Dumnezeu asa cum promite El in Biblie?

Ce se intampla daca ignoram sau negam Cuvintele Lui Isus care poruncesc, pocainta, botezul in apa, sfintenia, evanghelizarea, cautarea darurilor, cautarea realtiei s.a.m.d.?

Oare nu vom trai dupa firea pamanteasca? Dupa minicuna? Dupa invataturile dracilor?

NU VA INSELATI! Si draci cred si se infioara!

Se poate sa avem o credinta draceasca? Conform lui Iacov, da!

Tu crezi ca Dumnezeu este unul si bine faci; dar si dracii cred… si se infioara! (Iac.2:19)

Se poate sa avem intelepciunea draceasca? Conform lui Iacov, da!

Intelepciunea aceasta nu vine de sus, ci este pamanteasca, fireasca, draceasca. (Iac.3:15)

Oare nu cumva ce credem nu are sursa Viata Lui Dumnezeu ci are ca fundatie un invatator sau o invatatura care aduce moartea?

Invataturi care spun ca nu mai trebuie sa ne pocaim, care spun ca darurile nu mai exista azi, care spun ca Dumnezeu nu mai vorbeste, nu mai aduce revelatie si nu mai calauzeste, ca mantuirea nu poate fi pierduta etc., invataturi ale dracilor care fac pe crestini sa devina carnali, lenesi si neroditori.

Invataturi care sting Duhul si intristeaza Duhul.

Invataturi care promoveaza destrabalarea si trairea dupa poftele lumii acestea si dupa planurile sufletesti personale.

Invataturi care nu motiveaza la lepadare de sine; la cautarea Lui Dumnezeu personala pentru a intelege Voia Lui pentru viata noastra;

Invataturi care, deschizandu-ne la ele nu vom avea cum niciodata sa fim umpluti de prezenta Lui Dumnezeu, de darurile Duhului Sfant si sa fim calauziti personal de Dumnezeu in tot ceea ce El a pregatit pentru noi.

Invataturi care pe multi ii vor duce direct in iad.

Oare cine beneficiaza din aceste invataturi?

Cui aduc slasa aceste invataturi?

Daca ne deschidem la invataturile acestea, si la doctrinele acestea, ne deschidem la tot ce au facut oamenii care au adus astfel de invataturi. Invataturi inventate de oameni supusi lui Satana, niste scrijeliti, si batjocoritori, niste criminali, supusi placerilor, nori fara ploaie, fantani fara apa.

Daca vine cineva la voi, si nu va aduce invatatura aceasta, sa nu-l primiti in casa si sa nu-i ziceti: “Bun venit!” Caci cine-i zice: “Bun venit!”, se face partas faptelor lui rele. (2Ioan.1:11)

Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: “Iesiti din mijlocul ei, poporul Meu, ca sa nu fiti partasi la pacatele ei si sa nu fiti loviti cu urgiile ei! (Apoc.18:4)

Dar aceasta nu inseamna ca a ramas fara putere Cuvantul lui Dumnezeu. Caci nu toti cei ce se coboara din Israel sunt Israel; (Rom.9:6)

Nu oricine-Mi zice: “Doamne, Doamne!” va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. (Mat.7:21)

Cine beneficiaza din a opri vorbirea in limbi? Cine beneficiaza a oprii manifestarile Duhului Sfant, a oprii Puterea Duhului Sfant si a pune deoaparte darurile Duhului Sfant?

Beneficiaza Imparatia Lui Dumnezeu din asta?

Categoric nu!

Satana a reusit sa prosteasca Biserica Lui Dumnezeu sa ii predea lui toate armele care Dumnezeu le-a dat Bisericii prin care sa-l doboare pe satana … si apoi ne intrebam de ce Biserica sufera? De ce nu avem victorie? De ce nu exista Putere? De ce avem boli si nu avem victorie asupra demonilor care ne hartuiesc?

Oare nu ne deschidem la invataturi de genul?

Ce zice Biblia negru pe alb?

Astfel deci fratilor, ravniti dupa prorocirefara sa impiedicati vorbirea in alte limbi. (1Cor.14:39)

Tot asa si voi, fiindca ravniti dupa daruri duhovnicesti, sa cautati sa le aveti din belsug, in vederea zidirii sufletesti a Bisericii. (1Cor.14:12)

Nu stingeti Duhul. (1Tes.5:19)

Nu dispretuiti prorociile. (1Tes.5:20)

Ce se intampla astazi? Se ravneste dupa prorocie? Se impiedica vorbirea in limbi? Se cauta darurile cu ravna si cu dorinta de a le avea din belsug? Se stinge Duhul? Se dispretuiesc prorociile? Oare nu se intampla asta in Biserici, numind invataturile ca fiind de la Dumnezeu, cand colo fiind invataturile dracilor care se impotrivesc Adevarului?

Categoric da!

Inseamna asta ca luam orice de-a buna daca vine de la “duhul”?

Nu! Caci Si Ioan si Pavel avertizeaza sa cercetam:

Preaiubitilor, sa nu dati crezare oricarui duh; ci sa cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi proroci mincinosi. (1Ioan.4:1)

Ci cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun. (1Tes.5:21)

Oare ce spune Isus despre a ne pocai serios si a trai in sfintenie:

Dar, daca va face cineva sa pacatuiasca pe unul din acesti micuti care cred in Mine, ar fi mai bine pentru el sa i se lege de gat o piatra mare de moara si sa fie aruncat in mare.

Daca mana ta te face sa cazi in pacattaie-o; este mai bine pentru tine sa intri ciung in viata, decat sa ai doua maini, si sa mergi in gheena, in focul care nu se stinge, unde viermele lor nu moare, si focul nu se stinge.

Daca piciorul tau te face sa cazi in pacat, taie-l; este mai bine pentru tine sa intri in viata schiop, decat sa ai doua picioare, si sa fii aruncat in gheena, in focul care nu se stinge, unde viermele lor nu moare, si focul nu se stinge.

Si daca ochiul tau te face sa cazi in pacat, scoate-l; este mai bine pentru tine sa intri in Imparatia lui Dumnezeu numai cu un ochi, decat sa ai doi ochi, si sa fii aruncat in focul gheenei, unde viermele lor nu moare, si focul nu se stinge.

Pentru ca fiecare om va fi sarat cu foc, si orice jertfa va fi sarata cu sare.

Sarea este buna; dar daca sarea isi pierde puterea de a sara, cu ce ii veti da inapoi puterea aceasta? Sa aveti sare in voi insiva si sa traiti in pace unii cu altii.” (Marcu 9: 42-50)

Vedem pe Isus ce atitudine are asupra pacatului. Una radicala. Nu una indiferenta.

Dupa aceea Isus l-a gasit in Templu si i-a zis: “Iata ca te-ai facut sanatos; de acum sa nu mai pacatuiesti, ca sa nu ti se intample ceva mai rau.” (Ioan.5:14)

“Nimeni, Doamne”, I-a raspuns ea. Si Isus i-a zis: “Nici Eu nu te osandesc. Du-te, si sa nu mai pacatuiesti.” (Ioan.8:11)

Ce zice Pavel, cel care vorbeste cel mai mult in Noul Testament despre Har?

Sa nu mai dati in stapanirea pacatului madularele voastre, ca niste unelte ale nelegiuirii; ci dati-va pe voi insiva lui Dumnezeu, ca vii, din morti cum erati; si dati lui Dumnezeu madularele voastre, ca pe niste unelte ale neprihanirii.

Caci pacatul nu va mai stapani asupra voastra, pentru ca nu sunteti sub Lege, ci sub har.

Ce urmeaza de aici? Sa pacatuim pentru ca nu mai suntem sub Lege, ci sub har? Nicidecum. (Rom.6:13-15)

Fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, Domnul nostru. (Rom.6:23)

Sfintenia si pocainta in multe cercuri “crestine” devin optionale, ba chiar nenecesare.

Unii se scuza ca “doar Isus a fost fara pacat noi suntem oameni”.

Altii spun ca odata ce te-ai intors la Dumnezeu prin Isus, esti spalat si de pacatele din viitor, deci implicit nu mai trebuie sa te mai pocaiesti niciodata.

Cui sunt scrie epistolele din Noul Testament? Oare nu crestinilor? Nu celor care sunt numiti sfinti si pusi deoparte pentru Dumnezeu. Nu sunt scrise epistolele crestinilor? Ba, da sunt scrise celor care si-au dat viata Lui Isus. Si totusi vedem Apostolii, Pavel, Petru, Ioan, Iacov si Iuda invatand impotriva undei vieti pacatoase si poruncind ca toti crestinii sa traiasca in curatie.

Cui se adreseaza Isus in Apocalipsa?

Celor sapte Biserici ale Asiei:

Efes:

Adu-ti, dar, aminte de unde ai cazut; pocaieste-te si intoarce-te la faptele tale dintai. Altfel, voi veni la tine si-ti voi lua sfesnicul din locul lui, daca nu te pocaiesti. (Apoc.2:5)

Smirna:

Nu te teme nicidecum de ce ai sa suferi. Iata ca diavolul are sa arunce in temnita pe unii din voi, ca sa va incerce. Si veti avea un necaz de zece zile. Fii credincios pana la moarte, si-ti voi da cununa vietii.” (Apoc.2:10)

Pergam:

Pocaieste-te, dar. Altfel, voi veni la tine curand si Ma voi razboi cu ei cu sabia gurii Mele.” (Apoc.2:16)

Tiatira:

I-am dat vreme sa se pocaiasca, dar nu vrea sa se pocaiasca de curvia ei! (Apoc.2:21)

Voi lovi cu moartea pe copiii ei. Si toate bisericile vor cunoaste ca “Eu sunt Cel ce cercetez rinichii si inima”; si voi rasplati fiecaruia din voi dupa faptele lui. (Apoc.2:23)

Celui ce va birui si celui ce va pazi pana la sfarsit lucrarile Mele ii voi da stapanire peste neamuri. (Apoc.2:26)

Sardes:

Vegheaza si intareste ce ramane, care e pe moarte, caci n-am gasit faptele tale desavarsite inaintea Dumnezeului Meu.

Adu-ti aminte, dar, cum ai primit si auzit! Tine si pocaieste-te! Daca nu veghezi, voi veni ca un hot, si nu vei sti in care ceas voi veni peste tine.

Totusi ai in Sardes cateva nume care nu si-au manjit hainele. Ei vor umbla impreuna cu Mine, imbracati in alb, fiindca sunt vrednici.

Cel ce va birui va fi imbracat astfel in haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum numele din Cartea vietii si voi marturisi numele lui inaintea Tatalui Meu si inaintea ingerilor Lui.” (Apoc.3:2-5)

Filadelfia:

Eu vin curand. Pastreaza ce ai, ca nimeni sa nu-ti ia cununa. (Apoc.3:11)

Laodiceea:

Dar, fiindca esti caldicel, nici rece, nici in clocot, am sa te vars din gura Mea. (Apoc.3:16)

Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care-i iubesc. Fii plin de ravna, dar, si pocaieste-te! (Apoc.3:19)

Cui spune Isus sa se pocaiasca? Nu Bisericii Lui? Pe cine mustra El si indeamna la sfintenie? Nu pe Biserica Lui?

Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit. (Mat.5:48)

Urmariti pacea cu toti si sfintirea, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul. (Evr.12:14)

De ce nu avem relatie experimentala cu Dumnezeu? Oare nu pacatul de care credem ca nu trebuie sa ne mai pocaim, sta in cale?

Ce spune Isus despre a avea o relatie si o intalnire supranaturala cu El?

Cine are poruncile Mele si le pazeste acela Ma iubeste; si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu. Eu il voi iubi si Ma voi arata lui.” (Ioan.14:21)

Dumnezeu doreste sa aibe realtie cu noi. O relatie reala si care nu poate fi negata. Una supranaturala. Una de interactiune cu Dumnezeu si El cu noi. Dar trebuie sa traim curat inaintea Lui.

Copilasilor, va scriu aceste lucruri ca sa nu pacatuiti. Dar, daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel Neprihanit. (1Ioan.2:1)

De unde vin invataturile aceastea care vorbesc impotriva relatiei reale cu Dumneze, care neaga experientele supranaturale cu Dumnezeu, de la Dumnezeu? Nu vin oare din necredinta si dintr-o viata in care pacatul nu este marturisit inaintea Lui? O viata fara pocainta si fara curatie de inima?

Daca Isus ne promite ca El vine si isi face casa in noi, ca bate la usa si vrea sa intre sa cineze cu noi, ca vrea sa ni se descopere si sa ni se arata si noi nu experimentam aceste lucruri, oare nu vine asta din cauza invataturilor stricate pe care poate le credem si le acceptam?

Daca asta promite Isus inseamna ca aceasta este normalitatea si nu exceptia. Asa trebuie sa arate o viata de crestin. Care parinte isi abandoneaza copilul si nu-l ingrijeste si nu comunica cu el? Ce Parinte e Dumnezeu daca nu interactioneaza si nu comunica cu copiii Lui?

De ce promite Isus sa nu ne lasa orfani?

Nu va voi lasa orfani, Ma voi intoarce la voi. (Ioan.14:18)

De ce accentueaza Isus ca mantuirea inseamna o cunoastere a Lui Dumnezeu si nu doar despre Dumnezeu?

Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu. (Ioan.17:3)

Toate invataturile aceastea nu doar ca denatureaza Cuvintele Lui Isus ci insasi caracterul Lui Dumnezeu, negand realitatea pe care Dumnezeu o promite celor ce-L iubesc si-L asculta. Acestea sunt invataturi care tin oamenii legati de pacate si departe de prezenta Lui Dumnezeu.

Aceste invataturi sunt invataturi care neaga relatia cu Dumnezeu si interactiunea directa a Lui cu noi si a noastra cu El.

Invataruri venite de la diavolul care doreste sa ne dezarmeze si sa ne desparta de relatia directa a noastra cu Dumnezeu.

Invataturi care sting Duhul, care nu motiveaza la victorie asupra pacatului, care nu aduc libertate, care nu avertizeaza asupra sfintenie si care despart pe oameni de Dumnezeu.

Invataturi care neaga caracterul Lui Dumnezeu, care neaga sfintenia si dragostea Lui prin faptul ca El se implica direct si individual in viata noastra.

Invataturi care ne detaseaza de Dumnezeu si de realitatea faptului ca El doreste sa fim impreuna lucratori cu El.

Invataturi care fac pe Dumnezeu sa arate ca Unul care a creat oameni cu dorinta de a-i trimite in iad. Un Dumnezeu tiran care gaseste placere in moartea pacatosilor si ii creaza pe lumea asta specific ca sa ii trimita in iad.

Invataturi care sting dorinta si necesitatea de a evangheliza.

Invataturi care opresc cautarea darurilor Duhului Sfant cu ravna.

Invataturi care opresc motivarea reala in mijlocire.

Invataruri care, pasiv, fara sa fim constienti, au puterea sa ne despart de realitatea pe care Dumnezeu o are pentru cei ce sunt ai Lui.

Invatatruile dracilor.

Ci v-am scris sa n-aveti niciun fel de legaturi cu vreunul care, macar ca isi zice “frate”, totusi este curvar, sau lacom de bani, sau inchinator la idoli, sau defaimator, sau betiv, sau hraparet; cu un astfel de om nu trebuie nici sa mancati. (1Cor.5:11)

Nu oricine-Mi zice: “Doamne, Doamne!” va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. (Mat.7:21)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.