Malone șochează: Presa centrală minte în legătură cu aprobarea dată de FDA vaccinului Pfizer

[ vaccinul autorizat acum, COMIRNATY, de la BioNTech, care este similar, dar nu neapărat identic primului … nu este disponibil încă ]

de Vlad Pârău

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Inventatorul vaccinurilor cu ARNm și al ARN-ului ca medicament, Dr. Robert W. Malone, i-a spus lui Steve Bannon că presa mainstream minte și că nu s-a documentat cu privire la autorizația FDA pentru vaccinul Comirnaty de la BioNtech, potrivit America’s Frontline Doctors.

Citiți și : NEVACCINATULNoul Dușman al Poporului. Cele trei crize create concomitent în pregătirea unui „salvator

Titlu pe Agerpres: „Un judecător american ordonă unui spital să administreze unui bolnav de COVID-19 un antiparazitar contestat”. Este vorba de IVERMECTINĂ

Malone afirmă, în esență, ceea ce Robert F. Kennedy Jr. a explicat – iar ActiveNews a preluat – deja. FDA a emis două scrisori distincte, pentru două vaccinuri distincte din punct de vedere juridic:

(1) vaccinul PFIZER-BIONTECH, disponibil în prezent, pentru care s-a primit doar o autorizație de utilizare de urgență (EUA) și pentru care producătorul este exonerat de răspundere în caz de efecte adverse;

(2) vaccinul autorizat acum, COMIRNATY, de la BioNTech, care este similar, dar nu neapărat identic primului, și care nu este disponibil încă – „nu s-a început fabricarea și etichetarea lui” – iar când va fi disponibil, producătorul nu va mai fi exonerat de răspundere în caz de efecte adverse. Prin urmare, produsul proaspăt autorizat – despre care se face atâta caz – nu există încă.   

  Malone explică modul în care înțelege el conținutul scrisorii de aprobare a cererii de licență biologică: aprobarea generală pentru produsul BioNTech nu ar include o autorizare completă, până cel devreme în 2023 sau 2024, când vor fi finalizate restul studiilor clinice. De asemenea, este important de reținut că vaccinul de la BioNTech nu se poate administra copiilor cu vârsta mai mică de 16 ani, spre deosebire de vaccinul autorizat de urgență, care poate fi administrat și copiilor cu vârsta mai mare de 12 ani. 
Urmăriți aici dialogul dintre Dr. Robert W. Malone și Steve Bannon: 

Citiți aici scrisoarea FDA de aprobare a cererii de licență biologică (BLA), trimisă Pfizer Inc. în data de 23 august 2021.

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Malone-socheaza-Presa-centrala-minte-in-legatura-cu-aprobarea-data-de-FDA-vaccinului-Pfizer-168945

One thought on “Malone șochează: Presa centrală minte în legătură cu aprobarea dată de FDA vaccinului Pfizer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.