Greșeala imensă făcută de oficialii Columbiei. Au fost dezvăluite contracte de zeci de milioane de dolari între țara sud-americană și companiile Big Pharma

de Cătălin Vușcan

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

ascultă articolul

Oficialii columbieni au publicat din greșeală contracte, atât de la Pfizer/BioNTech, cât și de la AstraZeneca, care detaliază acordurile de milioane de dolari și acordurile de despăgubire încheiate între țara sud-americană și giganții farmaceutici pentru a importa aproximativ 25 de milioane de doze de vaccinuri anti-COVID, relatează LifeSite.

Citiți și: Ceva se întâmplă în America: Se pregătește debarcarea lui Joe Biden?

Marea Resetare COVID: Oamenii vor fi monitorizați de lasere după Bătăile Inimii

Catastrofa din Afganistan: Administrația Biden a ȘTIUT ce urmează și nu a mișcat un deget. Iată DOVADA:

În timp ce încerca să transfere informațiile confidențiale către o instanță regională în urma unui dosar, Consiliul de Stat al Columbiei, autoritatea judiciară supremă din țară, a dezvăluit din greșeală contractele semnate între guvernul columbian și producătorii de medicamente în sistemul său de informații judiciare accesibil publicului, a dezvăluit un reportaj RT.

Deși greșeala a fost descoperită rapid de către guvern și documentele au fost retrase de la accesul public, Institutul Anticorupție, organizație non-profit cu sediul în Columbia, a reușit să acceseze și să copieze informațiile, iar ulterior a publicat documentele scurse pe propriul site web “pentru a apăra transparența și în încercarea de a proteja dreptul fundamental de acces la informațiile publice”, au susținut aceștia.

Dosarul de 132 de pagini detaliază acordul contractual stabilit între guvernul columbian și cele două companii farmaceutice, contractul cu AstraZeneca fiind semnat la 16 decembrie 2020, iar cel cu Pfizer la 2 februarie 2021.

Oficialii columbieni au fost de acord să plătească celor de la AstraZeneca 6 dolari pe doză, comandând un total de 9.984.000 de vaccinuri de la la Oxford și costând 59.904.000 de dolari. Pfizer a negociat 12 dolari per doză, vânzând columbienilor 15.000.570 de vaccinuri în valoare totală de 180.006.840 de dolari. În total, guvernul columbian a cheltuit suma considerabilă de 239 910 840 de dolari pentru 24 984 570 de doze de vaccinuri COVID-19, ceea ce corespunde la 12 492 285 de cetățeni (aproximativ 25 % din populație) care au putut fi “complet vaccinați” împotriva virusului.

Între timp, firma Children’s Health Defense, care se ocupă de daunele provocate de vaccinuri, a dezvăluit că SUA au plătit 19,50 de dolari pentru fiecare doză de injecție cu ARNm a Pfizer pentru COVID-19.

Din cauza posibilității unor efecte adverse necunoscute, distribuitorul de medicamente a cerut, ca parte a contractului, Columbiei “să fie de acord să despăgubească, să apere și să exonereze Pfizer, BioNTech, fiecare dintre afiliații lor … pe baza cercetării, dezvoltării, fabricării, distribuirii, comercializării sau utilizării vaccinului … de orice procese, reclamații, acțiuni, cereri, pierderi, daune, răspunderi, înțelegeri, penalități, amenzi, costuri și cheltuieli … cauzate de, rezultate din, legate de, sau rezultate din vaccin, inclusiv, dar fără a se limita la orice etapă de proiectare, dezvoltare, investigare, formulare, testare, testare clinică, fabricare, etichetare, ambalare, transport, depozitare, distribuție, marketing, promovare, vânzare, cumpărare, licențiere, donare, eliberare, prescriere, administrare, furnizare sau utilizare a vaccinului. “

Pe măsură ce producătorii continuă să beneficieze de indemnizații împotriva represaliilor legale, evenimentele adverse asociate formulelor lor cresc constant. Cele mai recente date ale Sistemului de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri din SUA arată acum 571.831 de rapoarte de vătămări în urma vaccinurilor COVID-19, dintre care 55 la sută au urmat vaccinului cu ARNm de la Pfizer/BioNTech. 

În total, au fost înregistrate 12 791 de decese în urma utilizării unui vaccin anti-COVID între decembrie 2020 și 6 august.

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Greseala-imensa-facuta-de-oficialii-Columbiei.-Au-fost-dezvaluite-contracte-de-zeci-de-milioane-de-dolari-intre-tara-sud-americana-si-companiile-Big-Pharma-168758

Advertisement

One thought on “Greșeala imensă făcută de oficialii Columbiei. Au fost dezvăluite contracte de zeci de milioane de dolari între țara sud-americană și companiile Big Pharma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.