Adrian Pătrușcă – Strategia Psy-Op: În criza COVID se folosește Propagandă de Război

Există numeroase teorii. Însă un lucru este limpede: totul pare să conducă spre un sfârșit al proprietății private. Dacă ai nevoie de un pașaport de vaccinare pentru a intra într-un supermarket, atunci nu mai ești cu adevărat liber.” (Piers Robinson)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

ascultă articolul

Piers Robinson, expert britanic în tehnici de propagandă, demantelează mecanismele de manipulare în masă utilizate de către guverne pentru a instaura noua ordine mondială.

„Orice student la Istorie vă va spune: războaiele nu vin din senin! Sunt întotdeauna prefigurate de o operațiune de propagandă menită să slăbească ținta, să o erodeze, să îi slăbească voința de a se bate.

Citiți și: ÎPS Teodosie: Acest vaccin este singurul vaccin neasumat de cine l-a produs. Dacă sunt atât de multe urmări grave, cum să recomanzi vaccinul? Eu nu-l recomand nimănui, dar nici nu pot să opresc

ABERAȚIA ZILEI. Col. Gheorghiță despre Covidul la țară: „Acea categorie populațională nu are imunitate nici de boală, nici de vaccin”. Dr. Oana Mihaela Secară: „Boala nu se oprește prin vaccinare; dimpotrivă”

Irina Bazon: Dezvăluirile din raportul unui cercetător israelian, profesor la Universitatea MIT – „Dacă vom continua să procedăm astfel, ne îndreptăm spre un dezastru!”

„Operațiunile cele mai reușite de propagandă se rezumă la o strategie simplă: identifică inamicul, dezbină-l, izolează-l, apoi anihilează-l.”

Piers Robinson, co-director al Organization for Propaganda Studies,  este un expert recunoscut pe plan internațional în domeniul propagandei. Și nu orice fel de propagandă. Este specializat pe rolul propagandei în războaie. De asemenea, Robinson este cercetător asociat al Working Group and the 9/11 „War on Terror” și a fost consilier al liderilor NATO.
Din 2016 până în 2019, a fost șeful catedrei de ziaristică de la Universitatea Sheffield.

Într-un interviu pentru Asia Pacific Today din 4 august, Robinson a vorbit pe larg despre aspectele progandei utilizate în criza COVID-19.

„COVID-19 este probabil una dintre cele mai mari operațiuni de propagandă care a existat în istorie, ca urmare a caracterului său global și a resurselor folosite”, a declarat Robinson.

„A fost destul de clar de la început că se utilizează Propaganda.”

Fauci, Zeul Groazei

În Statele Unite, unul dintre cei mai agresivi factori de propagandă a fost Anthony Fauci. La acest lucru a contribuit presa care l-a ridicat pe un postament de zeitate, s-a agățat de fiecare dintre cuvintele sale și nu l-a presat niciodată să ofere dovezi și explicații pentru declarațiile care se băteau cap în cap.

Continue reading https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Strategia-Psy-Op-In-criza-COVID-se-foloseste-Propaganda-de-Razboi-168597

One thought on “Adrian Pătrușcă – Strategia Psy-Op: În criza COVID se folosește Propagandă de Război

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.