Dezvăluire bombă: Vaccinurile anti-COVID ar fi ucis cel puțin 45.000 de oameni în SUA

de  CĂTĂLIN VUȘCAN

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un informator al Guvernului SUA, care lucrează în domeniul analizelor datelor din Sănătate, a dezvăluit că sunt cel puțin 45.000 de decese survenite în urma vaccinului experimental anticovid, potrivit LifeSite.

Citiți și: Starea de Libertate: 24 iulie, ora 16:00, București, La Universitate: ”Poporul decide!

Un e-mail pierdut: Cine vrea să pună CIOMAGUL pe Nevaccinați

Petru Romoșan: Coșmarul covid continuă

Eric Clapton se ia din nou de piept cu Dictatura COVID

O Curte de Apel din California a anulat politica de stat care impunea furnizorilor de servicii medicale să folosească pronumele transsexualilor

Alba-neagră cu vaccinul: „Eficacitatea” oficială a vaccinului, de la peste 90%, la 64% și 50%, pentru bătrâni. Studiul israelian care demonstrează că toate datele de până acum, sunt, de fapt, greșite

Senzaționala dezvăluire a fost făcută la începutul acestei săptămâni de către avocatul Thomas Renz, din Ohio, în cadrul turneului ReAwaken America Tour al lui Clay Clark din Anaheim, California. Renz este avocat principal în mai multe cazuri importante intentate împotriva agențiilor federale sub acuzația de fraudă și de încălcare a drepturilor la libertate medicală.  

“Azi depun actele la tribunalul federal”, a spus Renz în fața mulțimii entuziaste. Această acțiune se bazează “pe o declarație sub jurământ, sub amenințarea sperjurului”, a unei femei expert denunțătoare care a atestat “că au existat cel puțin 45.000 de decese din cauza acestui vaccin“. 

Interesant este că aceste cifre “se bazează pe numărul de persoane care au murit în decurs de trei zile de la administrarea vaccinului într-un singur sistem care raportează guvernului federal”. 

Renz a adăugat: “Se pare că există în jur de 11 sau 12 sisteme care raportează decese și vătămări către guvern”, iar propria sa estimare arată că cifrele reale sunt “infinit mai mari” chiar și peste cele 45.000 de decese, deși nu poate dovedi deocamdată acest lucru. 

Avocatul întreabă: “Câți au murit cu adevărat” potrivit datelor complete, din toate sistemele de raportare. „Și de ce se mușamalizează acest lucru? Acești oameni ucid oameni. Asta este cel puțin complicitate. Acești oameni trebuie să fie în închisoare”.  

Acțiunea a fost depusă în numele America’s Frontline Doctors (AFLDS) împotriva lui Xavier Becerra, secretarul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA. Aceasta solicită “o ordonanță preliminară împotriva pârâților, prin care să li se interzică să continue să autorizeze utilizarea de urgență a așa-numitelor [‘vaccinuri’] … și să acorde aprobarea completă a Administrației pentru Alimente și Medicamente (‘FDA’) pentru vaccinurile” legate de următoarele trei grupuri: 

Cei cu vârsta sub 18 ani, care – după cum se afirmă într-un comunicat de presă al AFLDS – “prezintă un risc statistic de 0% de deces cauzat de COVID-19”, în timp ce ratele de deces și rănire cauzate de aceste “vaccinuri”, în acest grup demografic, rămân, cel puțin, foarte disproporționate față de orice presupus beneficiu.  

Toate persoanele care s-au vindecat de COVID-19: “Imunitatea naturală este superioară imunității ”fabricate”. În plus, vaccinurile pot declanșa un răspuns hiperimunitar periculos și mortal la persoanele cu imunitate.”  

”Este ilegal și neconstituțional să se administreze agenți experimentali unor persoane care nu pot lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la adevăratele beneficii și riscuri ale vaccinurilor”.

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Dezvaluire-bomba-Vaccinurile-anti-COVID-ar-fi-ucis-cel-putin-45.000-de-oameni-in-SUA-168204

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.