Fiți pregătiți pentru ce va urma. Un medic american vă spune cum să vă protejați în fața Pandemiei II. Dr. Ryan Cole: Întăriți-vă cu vitamina D, soare și aer curat! Masca este o demență. Vaccinul poate provoca pierderea sarcinii la gravide

Revista ARMONIA - Saltmin Media

de Vlad Pârău

Dr. Ryan Cole, CEO and Medical Director of Cole Diagnostics regarding Covid, vaccine, & treatments..mp4fromPaul RainvilleonVimeo.

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Dr. Ryan Cole, director executiv al Cole Diagnostics, unul dintre cele mai mari laboratoare de analize din statul american Idahoe, a vorbit într-o conferință despre importanța echilibrării imunitare, pe cale naturală sau prin suplimente. El a pus accentul pe absența vitaminei D, a magneziului și a zincului din organism, care slăbește sistemul imunitar și predispune la îmbolnăvirea cu orice fel de răceală sau gripă, inclusiv cu viroza Covid.

„Vă voi vorbi astăzi despre știință. Avem parte de prea multă politică, de o parte sau de alta. Nu sunt…

View original post 1,097 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.