Serul experimental anti-Covid de la Pfizer nu face față variantei Delta, potrivit Ministerului Sănătății din Israel. Peste 5.000.000 de oameni s-au injectat degeaba?

Revista ARMONIA - Saltmin Media

de  Vlad Pârău

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Vaccinul” BioNTech/Pfizer este mai puțin eficient în oprirea răspândirii variantei Delta decât în cazul tulpinilor anterioare de coronavirus, relevă un studiu preliminar realizat de Ministerul Sănătății din Israel, conform Financial Times.

Citiți și: Un angajat al spitalului John Hopkins, SUA, în vârstă de 45 de ani, a murit după vaccinul anticovid obligatoriu

STUDIU 60% din decesele cauzate de Covid-19 în Marea Britanie s-au petrecut în rândul persoanelor vaccinate

Datele colectate în ultima lună sugerează că vaccinul ar avea o eficiență de 64% în prevenirea infecției în rândul celor care sunt complet inoculați, a constatat ministerul. Eficacitatea împotriva tulpinilor anterioare de virus ar fi fost estimată la…

View original post 548 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.